Billetguide: Fodboldbilletter til AC Milan på Italiens største stadion San Siro i Milano. Find og sammenlign priser på AC Milan-billetter til alle kampe i 2023/2024 her.

Vælg kamp og sammenlign priser på billetter til AC Milan

Sådan får du Milan-billetter

Både AC Milan og San Siro i Milano er noget helt specielt. AC Milan hører til blandt de mest vindende klubber i Italien, og San Siro hører til blandt de største stadioner i Italien. Der er altså grundlag for en virkelig fed fodboldoplevelse.

AC Milan er en ældre klub, og måske er det erfaringen, der sætter sine spor. Milan vinder i hvert fald mange kampe både nationalt og internationalt; faktisk er de den anden mest vindende klub i hele Italien; kun overgået af Juventus FC. AC Milan kan bryste sig af en lang række af italienske mesterskaber og hele syv Champions League titler.

Klubben er tilbage fra 1899 og har gennem årene især rivaliseret mod Inter Milan, som de også deler stadion med. Derfor er specielt kampene mellem FC Milan og Inter er en oplevelse værd, da begge hold er på hjemmebane, og begge hold har ekstremt dedikerede fans, der forstår at skabe en stemning på stadion. AC Milans fans er kendte for sjældent at bruge sæderne under en kamp.

Når du alligevel er på fodboldrejse til Milano, bør du desuden gøre dig selv den tjeneste at sætte et par ekstra dage af til at opleve den famøse shoppingby og den uovertrufne italienske madkultur.

Hvor kan du købe AC Milan-billetter?

Billetter til AC Milan-kampe kan selvfølgelig også købes på stadion. Til langt de fleste kampe er det intet problem at vente med at købe billetterne på kampdagen (på nær kampe mod Inter og Juventus).

AC Milan-billetter forhandles også jævnligt via online markedsplatforme og i privat handel. Det anbefales dog ikke at forhåndskøbe billetter andre steder end via den lokale billetoperatør eller anerkendte danske rejsebureauer, der arranger fodboldrejser, hvor kampbilletterne er inkluderet i rejsen.

Det hører nemlig ikke til sjældenhederne, at der fuskes med gensalg af fodboldbilletter i privat regi, hvor billetterne viser sig ikke at være gyldige, når du er på vej ind på stadion, hvilket resulterer i en afvisning. Du risikerer at gå glip af kampen, hvis denne er udsolgt på forhånd, eller alternativt at måtte betale for nye billetter, der måske endda er dyrere eller har en dårligere placering end udgangspunktet.

Billetter til AC Milan-kampe kan købes via klubben hjemmeside her: acmilan.com.

Billetpriser til AC Milan-kampe

Billetpriserne til AC Milan-kampe varierer en smule i pris afhængigt af modstanderen. Dertil kommer det område af stadion, du ønsker at købe billetter i. Prisen på billetter til hjemmekampe starter almindeligvis fra 20 euro.

De gode pladser bliver naturligvis udsolgt først, så det er om at være i god tid, hvis du vil sikre dig de mest eftertragtede kampbilletter. De mest eftertragtede billetter er ”Shortside Upper Level”. AC Milans hjemmefans hører til i Curva Sud, hvor de såkaldte Ultras (dedikerede fans) typisk placerer sig på 2. level. Det er blandt disse fans, at du får den autentiske Milan-oplevelse.

VIP-billetter til AC Milan

Uanset, om du er AC Milan-fan til fingerspidserne, eller om du er ved at planlægge et forretningsmøde, der inkluderer en fodboldkamp, er VIP-billetter til AC Milan løsningen. Her får du alt fra de bedste sæder på stadion til 5-stjernet forplejning og mulighed for at tale i afdæmpede og ekstravagante omgivelser. VIP-billetterne inkluderer også parkering og naturligvis uovertruffen service.

Hvornår starter billetsalget?

Der åbnes løbende for billetsalg gennem sæsonen. Typisk er der adgang til et par kampe ad gangen i det online billetsalg, ligesom der er ”coming soon”-kampe, hvilket er kampe, der er datosat, men hvor billetsalget endnu ikke er åbent. Som regel vil der blive åbnet for billetsalg 1-2 måneder forud for en kamp.

Eftersom stadion har den størrelse, det nu har, er der som regel ingen problemer med at få billetter til kampene. Dog er billetter mod Inter Milan og Juventus FC eftertragtede, og ved netop de kampe handler det om at være hurtig.

Køb AC Milan-billetter gennem et rejsebureau

En fodboldrejse til Milano for at se AC Milan på hjemmebane er en stor oplevelse. Derfor skal den helst være gennemført. Vil du gerne være sikker på, at alt er, som det skal være, kan du købe en samlet fodboldrejse hos et rejsebureau med speciale i fodboldrejser.

En fodboldrejse inkluderer typisk alt fra transport til hotelophold og kampbilletter. Det er der flere fordele ved. For det første er du sikret indlogering på et godt hotel i umiddelbar nærhed af San Siro Stadion. Derudover er du sikret nogle gode kampbilletter; også til mere eftertragtede kampe. Du er altså sikret billet til den kamp, du gerne vil se, allerede inden billetsalget starter.

Ønsker du at købe en fodboldrejse til Milano, kan du enten købe en på forhånd planlagt rejse, eller du kan få et tilbud på en rejse, der passer til dine helt specifikke ønsker, herunder for eksempel: antal rejsende, ønsket afgang, antal dage i Milano oh evt. øvrige ønsker.

Du kan helt uforpligtende bestille tilbud på fodboldrejser til AC Milan her: Tilbud på fodboldrejser.

Billetter til San Siro

Der er flere årsager til, at San Siro er et besøg værd, når du alligevel er i Milano for at se en AC Milan hjemmekamp. Først og fremmest er der tale om et gigantisk stadion med plads til hele 80.000 mennesker. Dét alene er grund nok til at se lidt nærmere på stadionet, hvis du er bidt af en gal fodboldspiller.

Dernæst er San Siro hjemmebane for AC Milan, men også den anden storklub fra Milano Inter Milan har hjemmebane samme sted. De kalder blot stadionet noget andet, nemlig Giuseppe Meazza. Der er altså tale om et stadion, hvor hele to store og rivaliserende italienske klubber har hjemmebane.

De guidede ture til San Siro er en rejse gennem klubbernes historier. Derudover får du en oplevelse ”bag scenen”, hvor du blandt andet kommer gennem omklædningsrummene, fællesområdet og naturligvis banen. De guidede ture fås på mange forskellige sprog, og du kan med fordel kombinere en rundvisning med en museumstur. Prisen er 18 euro for en voksenbillet, som inkluderer adgang til museet.

Billetter kan købes her: www.sansirostadium.com.

Sådan siger vores brugere...Super info om fodboldrejser
Altid god info om, hvilke destinationer og kampe man kan komme til. Derudover også mange spændende artikler om gode fodboldbyer.

Kristoffer Føns

Markedets bedste guide
De bedste rejser, guides, nyheder og baggrundsviden, der, tilsammen med en tydelig passion for fodbolden, kun kan få de varmeste anbefalinger herfra.

Martin Jørgensen

Fodboldrejsernes svar på Momondo
Der findes et virvar af fodboldrejse-bureauer, der udbyder de samme kampe. Det var derfor rigtig fedt med et site, hvor jeg kunne sammenligne priser.

Emil Brink