Billetguide: Premier League-billetter – Fodboldbilletter til alle de store Premier League-klubber. Find Premier League-billetter til 2023/2024 her.

Vælg kamp og sammenlign priser på Premier League-billetter

Sådan får du Premier League-billetter

Premier League er for mange fodboldelskere den ultimative fodboldliga. Det er også svært at argumentere imod. Kvaliteten på banen er enestående og det er stadig muligt at opleve fantastisk stemning på de engelske stadions.

Den høje underholdningskvalitet er dog ensbetydende med stor efterspørgsel på billetter, særligt når topholdene møder hinanden. Og med lidt god vilje kan man godt kalde seks hold i England for tophold (Manchester United, Manchester City, Liverpool, Chelsea, Tottenham og Arsenal).

Fordi der er så stor efterspørgsel på Premier League-billetter, har de fleste klubber valgt at sælge medlemskaber, som giver forkøbsret på kampbilletter. Det kan du læse meget mere om i denne guide, som gennemgår alt hvad du har brug for at vide om Premier League-billetter.

Hvor kan du købe Premier League-billetter?

Du køber Premier League-billetter direkte gennem klubberne. Herunder finder du et udvalg af Premier League-klubbernes billetsalg:

Arsenal: arsenal.com/tickets
Aston Villa: tickets.avfc.co.uk
Burnley: tickets.burnleyfc.com
Chelsea: chelseafc.com/buy-tickets
Crystal Palace: tickets.cpfc.co.uk
Everton: evertonfc.com/tickets
Leicester: tickets.lcfc.com
Liverpool: liverpoolfc.com/tickets
Manchester City: tickets.mancity.com
Manchester United: manutd.com/tickets-and-hospitality
Newcastle: book.nufc.co.uk
Tottenham: tottenhamhotspur.com/tickets
West Ham: whufc.com/tickets

Som nævnt kan der være stort pres på billetsalget til de mest populære kampe i Premier League. Derfor har næsten alle Premier League-klubber valgt at sælge medlemskaber med forkøbsret på kampbilletter. Du kan sagtens købe medlemskab selvom du ikke bor i England. Det er din bedste chance for at skaffe billet til de populære Premier League-kampe på egen hånd.

Du skal dog være opmærksom på, at selvom du køber medlemskab, kan du ikke være sikker på at få billet til alle kampe. Nogle gange overstiger antallet af sæsonkortholdere og medlemmer udbuddet af billetter. Her anvender nogle klubber pointsystemer der tilgodeser de mest loyale fans. Priserne på medlemskaber ligger på mellem 25 og 50 pund for et år.

Nogle klubber har også officielle billetbørser, hvor fans kan bytte de billetter de ikke skal bruge. Her kan du være heldig at finde billet til udsolgte kampe, men regn ikke med at du finder billetter til topkampene.

Billetpriser til Premier League-kampe

Der er ingen faste regler for hvad en Premier League-billet koster. Det er klubberne selv der prissætter deres billetter. Langt de fleste klubber har to eller tre forskellige prisniveauer, alt efter hvem de skal møde. Når storholdene kommer på besøg stiger priserne. En almindelig Premier League-billetter koster mellem 25 og 100 pund.

premier league rejser

VIP-billetter til Premier League

Lykkedes det ikke at få fat i en almindelig Premier League-billet, til den kamp du gerne vil opleve, kan du undersøge muligheden for at købe en VIP-billet. I England kalder de som regel VIP-billetter for 'Hospitality'.

Priserne på disse billetter går fra dyre til meget dyre. Til gengæld får du mere end blot en plads på stadion. Der er parkering, drikkevarer, mad og ekstra underholdning inkluderet i prisen. Alle klubberne forsøger at overgå hinanden, og tilbyder et hav af forskellige VIP-pakker.

Du skal regne med priser der starter på omkring 150 pund, og så stiger de støt alt efter hvilket serviceniveau du vælger. Nogle af de dyreste VIP-billetter til Premier League koster flere tusinde pund.

VIP-billetter til Manchester United: manutd.com/Matchday-VIP
VIP-billetter til Liverpool: hospitality.liverpoolfc.com
VIP-billetter til Manchester City: hospitality.mancity.com
VIP-billetter til Chelsea: hospitality.chelseafc.com
VIP-billetter til Tottenham: tottenhamhotspur.com/premium-experiences
VIP-billetter til Arsenal: hospitality.arsenal.com

Hvornår starter billetsalget?

Det er meget forskelligt hvornår klubberne starter billetsalget til deres kampe. Nogle klubber, som eksempelvis Manchester City, sætter alle sæsonens Premier League-kampe til salg i starten af sæsonen. Andre vælger at sælge til en halvsæson ad gangen, og nogle åbner billetsalget løbende i løbet af sæsonen, som regel cirka en måned inden kampdagen.

Uanset hvilken løsning klubben bruger, så kan du næsten være sikker på at de anvender billetsalg med forkøbsret. Først tildeles pladserne til sæsonkortholderne, dernæst til dem der har købt medlemskab, og til sidst bliver resterende billetter sendt i åbent salg. Det sker tit at der ikke er nogle ledige billetter i åbent salg. Derfor kan det være en fordel at købe et medlemskab til den klub du gerne vil se.

Køb Premier League-billetter gennem et rejsebureau

Som beskrevet i denne guide, så er de mest populære Premier League-kampe stort set umulige at skaffe billetter til på egen hånd. Der er simpelthen ingen billetter til overs, når sponsorer, samarbejdspartnere, sæsonkortholdere og de mest trofaste medlemmer har brugt deres forkøbsret.

Der er heldigvis en løsning på dette problem. Der er nemlig masser danske rejsebureauer der sælger fodboldrejser med kampbillet til Premier League. Det gælder også til de mest eftertragtede kampe, som eksempelvis rivalopgørerne mellem Liverpool og Manchester United.

Du kan vælge mellem forskellige pakkerejser, når du køber din fodboldtur gennem et rejsebureau. I den fulde fodboldpakke er der tænkt på alt. Du får fly tur/retur fra Danmark, hotelovernatning med flere valgmuligheder og naturligvis billet til kampen. Du behøver ikke planlægge noget selv når du vælger denne løsning. Det er bare at trykke køb og så afsted.

Kunne du tænke dig at opleve en Premier League-kamp live, så benyt VisitFootball’s service. Bestil et gratis og uforpligtende tilbud på en fodboldrejse til Premier League. Det tager kun to minutter af udfylde oplysningerne.

Billetter til stadion-tours

Alle Premier League-klubber, med respekt for sig selv, tilbyder nu om dage ekstraordinære oplevelser til deres fans. De klassiske rundture eksisterer naturligvis stadigvæk. Her kommer du rundt og ser spillertunnel, trænerbænk, omklædningsrum og så videre. Men udover det, så forsøger klubberne at overgå hinanden med særlige events og moderne teknologi.

Det er derfor helt almindeligt at man nu om dage kan komme på rundtur med gamle legender, der fortæller røverhistorier om klubben, eller prøve at opleve hvordan det er at gå på banen til et fyldt stadion, via VR-briller.

Priserne på tours ligger mellem 25-40 pund for de klassiske rundture, og op til 70-90 pund for de specielle tours, hvor man eksempelvis bliver ledsaget af en tidligere spiller.

Sådan siger vores brugere...Super info om fodboldrejser
Altid god info om, hvilke destinationer og kampe man kan komme til. Derudover også mange spændende artikler om gode fodboldbyer.

Kristoffer Føns

Markedets bedste guide
De bedste rejser, guides, nyheder og baggrundsviden, der, tilsammen med en tydelig passion for fodbolden, kun kan få de varmeste anbefalinger herfra.

Martin Jørgensen

Fodboldrejsernes svar på Momondo
Der findes et virvar af fodboldrejse-bureauer, der udbyder de samme kampe. Det var derfor rigtig fedt med et site, hvor jeg kunne sammenligne priser.

Emil Brink