Fodboldrejser til Chelsea FC byder på det legendariske Stamford Bridge og en af Londons meste succesfulde fodboldklubber. Find alle fodboldrejser til Chelsea FC i 2023/2024 her.

fodboldrejser chelsea

Vælg kamp og sammenlign priser på fodboldrejser til Chelsea FC

Chelsea Football Club

Grundlagt: 1905
Kælenavn: The Blues

Beliggenhed: London, England
Stadion: Stamford Bridge (41.631 tilskuere)

Officielt billetsalg: www.chelseafc.com/tickets

Om fodboldrejser til Chelsea FC

Når du planlægger din fodboldrejse til Chelsea og dermed London, kan du først og fremmest se frem til en klassisk engelsk fodboldoplevelse. Chelsea spiller sine hjemmebane på Stamford Bridge i bydelen Fulham (Vestlondon) og Chelsea er den af de mange London-klubber, som ligger tættest på centrum af selve London.

Stamford Bridge er et af de mest berømte stadions i England og ikke uden grund. Den intime stadion åbnede helt tilbage i 1877 og er siden blevet renoveret over flere omgange. Chelsea er en af de få klubber i England, som kun har haft én hjemmebane. Lige siden Chelsea FC blev grundlagt i 1905 har klubben spillet sine hjemmekampe på Stamford Bridge. I dag huser stadion ca. 41.600 tilskuere, mens tilskuerrekorden på hele 82.905 tilskuere ligger tilbage i 1935 i en kamp mod lokalrivalerne fra Arsenal FC.

Som nævnt venter der dig en klassisk engelsk fodboldoplevelse til Chelseas hjemmekampe. Synd derfor ikke dig selv for at tage ud i området omkring Stamford Bridge i god tid før en kamp (et par timer). Her kan du opleve hvordan englænderne og Chelseas fans lader op til en fodboldkamp, især på pubberne i området. Et par timer på pubberne omkring Stamford Bridge med pints og Chelsea-sange på fuld tryk, så er du klar til at tage på stadion.

I England, herunder London og Chelsea er en fodboldkamp ikke blot en fornøjelse på to timer og så hjem igen. Englænderne gør en hel dag ud af deres fodboldkampe, dvs. de tager typisk ud nogle timer før og får sig et par øl. Da Premier League historisk set hovedsageligt er blevet spillet om lørdagen, er det også en tradition for mange at kampen afsluttes med enten en tur i byen eller ihvertfald som minimum et par timer på pubben. At tage på pub og nyde et par øl, er en hel naturlig del af livet i England og pubberne er kendt som englændernes dagligstue. At tage ud og spise og drikke er typisk meget billigere i England end i Danmark og den danske tradition med at holde middagsselskaber for venner og familie, forekommer ikke rigtigt i England. I stedet mødes man på pubberne og har sit sociale liv. Således er pub-traditionerne også en stor del af fodboldkulturen i England.

Læs også vores byguide til London.

fodboldrejser til chelsea

Fodboldbilletter til Chelsea FC

Chelsea-billetter bliver sat til salg på klubben hjemmeside chelseafc.com, i første omgang bliver billetter sat til salg til medlemmer af af True Blue, som er Chelseas medlemsklub. Et medlemskab af True Blue giver en række fordele bl.a. at man får adgang til at kunne købe billetter før alle andre. Læs mere og meld dig ind her: True Blue. Prisen for et True Blue medlemskab starter ved £25, hvis du kun ønsker adgang til at købe billetter før de kommer til salg for ikke-medlemmer. Prisen for billetter er £5 billigere for True Blue medlemmer for alle billetter.

De officielle billetpriser til Chelsea-kampe varierer alt efter hvem de spiller mod og hvor på Stamford Bridge du vil sidde. Generelt er modstanderne delt i tre kategorier, AA, A og B.

Chelsea FC billetpriser for Premier League
Category AA (Arsenal, Liverpool, Man City, Man United og Tottenham)
True Blue medlemmer: £45-82
Ikke-medlemmer: £50-87

Category A (Aston Villa, Crystal Palace, Everton, Newcastle, QPR og West Ham, eller lignende. )
True Blue medlemmer: £41-70
Ikke-medlemmer: £ 46-75

Category B (Burnley, Leicester, Hull, Stoke, Southampton, Sunderland, Swansea og West Brom, eller lignende.)
True Blue medlemmer: £36-65
Ikke-medlemmer: £41-70

Bemærk at børnebilletter er billigere, men ikke sælges til alle afsnit på Stamford Bridge. Find billetpriser til kampe i Champions League, FA Cup og Liga Cup her: Prisoversigt.

Fodboldrejser til Chelsea med fly og hotel

Adskillige danske rejsebureauer sælger og arrangerer fodboldrejser til Chelsea, typisk inkluderer en sådan “pakkerejse” både fly, hotel og kampbillet. Dvs. at rejse til Chelsea med et rejsebureau er en nem og enkel løsning for dig, som gerne vil være fri for at skulle booke fly, hotel og søge efter kampbilletter selv. Naturligvis bliver fodboldrejsen samlet set dyrere end hvis du havde arrangeret alting selv, men til gengæld er det nemmere og typisk er der også en lokalkendt guide med på rejsen, som kan være behjælpelig.

Billige fodboldrejser til Chelsea

Søger du især billige fodboldrejser til Chelsea, er det en god idé at planlægge hele fodboldrejsen selv. Dvs. du skal selv booke fly, hotel og finde kampbilletter. Dette kan også nemt lade sig gøre. Først og fremmest skal du selvfølgelig vælge hvilken Chelsea-kamp du vil se. Er der tale om en lørdagskamp, kan det anbefales at tilbringe en hel weekend i London og få en weekendtur ud af rejsen.

De billigste flyselskaber fra Danmark til London er typisk EasyJet og Norwegian som flyver til hhv. Stansted og Gatwick lufthavnene. I London er priserne på hoteller generelt ret høje, men det er også muligt at finde billige hoteller. Det anbefales at finde hotel via f.eks. hotels.com, hvor det er nemt at sammenligne priser og finde et billigt hotel til fodboldrejsen. En returrejse med fly til London kan typisk gøres for under 1.000 kr. fra København (lidt dyrere fra Aalborg og Billund), hvis man bestiller flybilletter i god tid.

Sådan kommer du til Stamford Bridge

Stamford Bridge er det stadion i London som er tættest på centrum. Det anbefales generelt ikke at tage bilen til Stamford Bridge, med (meget) tålmodighed kan man prøve en taxa. Langt det hurtigste er dog at tage London Underground (tuben).

Vil du fuldende din fodboldrejse til Chelsea med ægte engelsk fodboldstemning, skal du tage tuben til og fra Stamford Bridge. Husk at tage afsted i god tid, så der er tid til en pint på en af pubberne i området omkring stadion.

Den nærmeste undergrundsstation Fulham Broadway, som ligger et par minutters gang fra Stamford Bridge. Tag med District Line (som løber igennem den centrale London) fra f.eks. Victoria eller Embankment, i retning mod endestation Wimbledon.

Find mere info her: Matchday Info

Ekstra Chelsea-oplevelser

Når fodboldrejsen går til Chelsea, skal du ikke gå glip af denne ekstra oplevelse:

Stamford Bridge Tour
Stadium Tour & Museum

Sådan siger vores brugere...Super info om fodboldrejser
Altid god info om, hvilke destinationer og kampe man kan komme til. Derudover også mange spændende artikler om gode fodboldbyer.

Kristoffer Føns

Markedets bedste guide
De bedste rejser, guides, nyheder og baggrundsviden, der, tilsammen med en tydelig passion for fodbolden, kun kan få de varmeste anbefalinger herfra.

Martin Jørgensen

Fodboldrejsernes svar på Momondo
Der findes et virvar af fodboldrejse-bureauer, der udbyder de samme kampe. Det var derfor rigtig fedt med et site, hvor jeg kunne sammenligne priser.

Emil Brink