Billetguide: Fodboldbilletter til Real Madrid på Santiago Bernabéu i Madrid. Find og sammenlign priser på Real Madrid-billetter til alle kampe i 2023/2024 her.

real madrid billetter

Sådan få du Real Madrid-billetter

Vil du til Spaniens smukke hovedstad Madrid og se en af verdens største fodboldklubber tørne ud på deres fantastiske hjemmebane Santiago Bernabéu? Læs her hvordan du får billetter til Real Madrids kampe og oplev suset sammen med 81.000 andre Real Madrid-fans.

Fodboldrejser Real Madrid

Real Madrid bliver af mange betragtet som et af verdens bedste fodboldhold, og spillet på banen har de sidste mange år også resulteret i sejre i alle de største turneringer, derfor er interessen for at opleve dem spille på hjemmebanen Santiago Bernabéu enorm.

Når du skal købe billetter til Real Madrids kampe, så kan du gøre dette på forskellige måder. Den første måde er ved at kigge på Real Madrids hjemmeside, hvor der til nogle kampe vil være mulighed for at købe billetter direkte.

På hjemmesiden kan du danne dig et overblik over hvilke kampe, der er mulighed for at købe billetter til, hvornår kampene finder sted og hvad de enkelte billetter koster. Der vil ofte være lidt forskel på billetpriserne alt afhængig af hvilket hold, du gerne vil se Real Madrid spille imod, og selvfølgelig hvor på stadion du ønsker billetter.

Billetpriserne for Real Madrids hjemmekampe varierer også ud fra, om det er en Champions League kamp, en kamp i den hjemlige La Liga, eller eventuelt en pokalkamp.

Real Madrids billetpriser

Priserne til Real Madrids hjemmekampe varierer, men er oftest cirka følgende:

Langside: fra 55€
Kortside: fra 40€

Prisen afhænger af, hvor på tribunen, du vil sidde (hvor tæt på banen eksempelvis), og som sagt hvilket kamp, der er tale om. Det kan være meget forskelligt, om hvorvidt det er muligt for dig at få adgang til en billet til den kamp, som du gerne vil overvære, ved at købe den direkte igennem Real Madrids egen hjemmeside, da der ofte kan være stor rift om deres billetter til højinteresse kampe. Eksempelvis mod hold som Barcelona og selvfølgelig mod deres lokalrivaler fra Atletico Madrid.

Billetsalget på Real Madrids hjemmeside starter cirka 3-4 uger før kampen, derfor kan det være en god idé at undersøge, om den kamp, du gerne vil se, er en højinteresse kamp. Således at du ikke bliver skuffet, hvis der bliver hurtigt udsolgt og du ikke kan komme på din fodboldrejse af den grund.

Køb Real Madrid-billetter gennem et rejsebureau

Den anden måde, du bør forsøge at skaffe dig billetter på, er ved at bestille billetter gennem et af de danske rejsebureauer, der udbyder billetter og fodboldrejser til Real Madrids kampe. Her vil det også ofte være muligt at købe mere end blot billetter på samme tid, da mange af rejsebureauerne tilbyder pakkerejser, hvor du kan vælge at få både en billet til den kamp i Madrid, du gerne vil se, men også samtidig få booket hotel og flybilletter.

Det smarte ved at gøre det på den måde er, at du bliver garanteret bedre muligheder for at købe billetter til netop den kamp, du gerne vil se. Rejsebureauerne har ofte god mulighed for at sikre dig billetter til kampe imod eksempelvis Barcelona og Atletico Madrid, der ellers kan være ret svære at få adgang til, hvis du skal købe dem igennem klubbens egen hjemmeside.

I toppen af denne side kan du se et overblik over de Real Madrid-kampe, hvor du kan bestille fodboldrejser og billetter gennem danske rejsebureauer. Her kan du som nævnt vælge kun at købe en enkelt kampbillet, men også vælge en kombineret pakkerejse, hvor du får hotel, fly og kampbillet på samme tid.

Real Madrid-billetter til Champions League

Billetter til El Clásico i Madrid

En af de type billetter, som især kan være lidt svære at få fingrene i, er til de kampe, Real Madrid spiller i Champions League – den prestigefyldte europæiske turnering, som Madrid klubben i flere tilfælde har vundet. Det kan derfor i dette tilfælde især godt anbefales, at du kigger på danske rejsebureauer, hvis du gerne vil ind og se en af disse kampe, da det ellers kan være næsten umuligt.

Mod klubber som eksempelvis Bayern München og Manchester United, kan du helt sikkert købe via rejsebureauer, som sælger billetter, men er det imod et mindre hold, kan du ofte købe billetter direkte fra klubbens hjemmeside.

VIP-billetter til Real Madrid

Real Madrid har, ligesom langt de fleste andre store hold, en VIP-sektion, hvor du har mulighed for at se kampen i ekstra gode og komfortable forhold. Priserne er her en anelse højere end for de almindelige billetter, mildest talt, og du kan se de vejledende priser her:

Pris for VIP-billetter til La liga kampe: fra 250€
Pris for VIP-billetter til Champions League kampe: fra 395€

Ligesom med andre billetter afhænger priserne af disse også ud fra hvilken kamp, du gerne vil have billetter til og lignende forhold, som du bør have med i sine overvejelser. Ved at købe VIP-billetter er du sikret en af de bedste udsyn over banen på det legendariske stadion, og du får adgang til den eksklusive restaurant Asador, hvor du kan spise og nyde udsigten over banen inden kampstart. VIP-billetter til Real Madrids kampe er med garanti en unik oplevelse – der dog ender i den dyre ende af billetpriserne.

Santiago Bernabéu stadion-tour

Når du skal til Madrid og se fodbold, kan du i samme omgang tage på en stadion-tour på det legendariske Santiago Bernabéu, hvor du kan få lov til at opleve spillernes omklædningsrum, komme ned på banen og se de mange pokaler klubben igennem tiderne har erhvervet – en god ekstra oplevelse, du eventuelt kan prøve op til kampdagen.

Her ligger Santiago Bernabéu

Sådan siger vores brugere...Super info om fodboldrejser
Altid god info om, hvilke destinationer og kampe man kan komme til. Derudover også mange spændende artikler om gode fodboldbyer.

Kristoffer Føns

Markedets bedste guide
De bedste rejser, guides, nyheder og baggrundsviden, der, tilsammen med en tydelig passion for fodbolden, kun kan få de varmeste anbefalinger herfra.

Martin Jørgensen

Fodboldrejsernes svar på Momondo
Der findes et virvar af fodboldrejse-bureauer, der udbyder de samme kampe. Det var derfor rigtig fedt med et site, hvor jeg kunne sammenligne priser.

Emil Brink