Billetguide: Fodboldbilletter til Bayern München på Allianz Arena i München. Find og sammenlign priser på til Bayern München-billetter til alle kampe i 2023/2024 her.

Vælg kamp og sammenlign priser på billetter til Bayern München

Sådan får du Bayern München-billetter

I nogle lande er der én fodboldklub som er bedre end alle de andre. I Tyskland er den klub Bayern München. Det gør ondt at høre hvis man er Dortmund-fan, men faktum er, at der er langt ned til nummer to på listen over flest vundne tyske mesterskaber.

Med fem Champions League-titler (European Cups), er Bayern München også en af de helt store giganter i europæisk fodbold. Særligt deres hold fra midt 70’erne - med stjernerne Gerd “Bomber” Müller og “Der Kaiser” Franz Beckenbauer - skiller sig ud, som et af de mest legendariske hold i europæisk fodbolds historie. Et hold som faktisk også talte danske Johnny Hansen.

Så der er noget at leve op til for nutidens spillere. Uanset hvem der gæster græstæppet på Allianz Arena, så forventer fansene en sejr. Og fans er der mange af. Der er plads til 75.000 tilskuere på Allianz Arena og der er udsolgt til hver eneste kamp. Det betyder naturligvis at det er meget svært at skaffe billetter til Bayern München-kampe.

Hvis du skal have en chance for at få fat i de eftertragtede Bayern München-billetter, så læs denne guide. Vi gennemgår alle dine muligheder for at skaffe billet til Allianz Arena, både til Bundesligaen og Champions League.

Hvor kan du købe Bayern München-billetter?

Du kan købe Bayern München-billetter på klubbens egen hjemmeside: fcbayern.com/tickets. Der er tre måder at købe dem på. Enten via en billetansøgning, i åbent salg (meget sjældent) eller gennem klubbens billetudveksling. Vi gennemgår herunder alle tre metoder.

Den generelle billetansøgning åbner allerede inden Bundesligaens kampprogram bliver offentliggjort. Her kan du ansøge om billetter til alle sæsonens kampe. Det foregår på den måde, at du angiver hvilken kamp(e) du ønsker at se, og så bliver der trukket lod om pladserne. Du kan ansøge om billetter til kampe indtil cirka 10 uger inden kampdagen. Du modtager svar om du har fået billet senest seks uger inden kampen.

Teoretisk set kan du også købe ledige Bayern München-billetter når de åbne salg starter. Det gør de nogle uger inden kampen. Problemet er bare, at der altid er udsolgt. Derfor har Bayern München oprettet en billetudveksling. Her kan du købe de billetter som sæsonkortholdere og medlemmer ikke skal bruge. Du skal oprette en bruger på Bayern Münchens hjemmeside, for at kunne købe billetter gennem deres billetudveksling.

Billetpriser til Bayern München-kampe

Allianz Arena er opdelt i 5 forskellige billetkategorier og Bayern München opererer med to forskellige prisniveauer: Bundesliga (BL) og UEFA Champions League (CL).

Kategori 1 (langside nedre og midt): 70 euro (BL) og 100 euro (UCL)
Kategori 2 (langside øvre): 60 euro (BL) og 80 euro (UCL)
Kategori 3 (endetribune midt): 45 euro (BL) og 60 euro (UCL)
Kategori 4 (endetribune øvre): 35 euro (BL) og 50 euro (UCL)
Kategori 5 (endetribune ståpladser): 15 euro (BL) og 30 euro (UCL)

VIP-billetter til Bayern München

Du kan også vælge at købe VIP-billetter til Bayern München. Det kræver ligeledes at du udfylder en ansøgning på klubbens hjemmeside, og så modtager du svar om du har fået billet. På grund af den højere pris, så er der større chance for at få billet gennem denne ansøgning.

Priserne for VIP-billetter starter på 350 euro per person. Til UEFA-kampe kan priserne variere. Der er fire forskellige lounger at vælge imellem. Alle inkluderer privat parkering, buffet og drikkevarer (inklusiv alkohol).

Du finder alt information og udfylder ansøgning om VIP-billetter til Bayern München her.

fodboldrejser-bundesliga

Hvornår starter billetsalget?

Billetsalget til en ny sæson starter allerede i marts, længe inden kampprogrammet bliver offentliggjort. Her kan du ansøge om billetter til den kommende sæson. Ansøgningerne bliver behandlet for hver kamp senest 10 uger inden kampdagen, og senest seks uger inden får du besked om du har fået billet.

Det åbne salg starter nogle uger inden kampen, men der er næsten aldrig billetter til overs. Du kan som sagt være heldig at få billet gennem Bayern Münchens billetudveksling, men du kan også købe din fodboldrejse til Bayern München gennem et rejsebureau.

Køb Bayern München-billetter gennem et rejsebureau

Det er svært at skaffe Bayern München-billetter på egen hånd. Der er dog en nem løsning på dette problem. Køb en fodboldrejse til Bayern München gennem et rejsebureau, så er du garanteret en plads på stadion.

Ikke nok med det. Når du køber en komplet pakkerejse, så behøver du ikke selv tænke på at finde flybilletter eller overnatning i München. Rejsebureauet ordner alt for dig. Du skal bare vælge om du vil flyve fra København eller Jylland, samt hvilken type overnatning der passer dig bedst.

Hvis du kunne tænke dig at komme på en fed fodboldrejse til Allianz Arena, så benyt dig af VisitFootball’s gratis service. Bestil et uforpligtende tilbud på en fodboldrejse til Bayern München. Du skal blot udfylde nogle ganske få informationer (det tager kun to minutter), så bliver du kontaktet med et skræddersyet tilbud på en fantastisk fodboldrejse.

Champions League-billetter

Billetansøgningen til Champions League foregår på samme måde som til Bundesligaen. Du kan ansøge om billetter indtil cirka 10 uger inden kampen. Du kan allerede ansøge inden modstanderne er fundet.

Det er også muligt at købe billetter til Champions League gennem klubbens billetudveksling, men regn ikke med at sæsonkortholderne sælger deres billetter til de store opgør i Champions League.

Billetpriserne til Champions League-kampe er højere end til Bundesliga-kampe.

Billetter til Allianz Arena-tour

Når du nu er taget afsted på fodboldtur til München, så skal du ikke snyde dig selv for en rundtur på klubbens museum og stadion. Her kan du lære mere om klubbens historie og komme helt tæt på spillernes hverdag.

Klubben kalder det selv for en oplevelsesverden. Priserne starter på 12 euro. Du finder alle informationer om stadion-tours og museum her.

Her ligger Allianz Arena

Sådan siger vores brugere...Super info om fodboldrejser
Altid god info om, hvilke destinationer og kampe man kan komme til. Derudover også mange spændende artikler om gode fodboldbyer.

Kristoffer Føns

Markedets bedste guide
De bedste rejser, guides, nyheder og baggrundsviden, der, tilsammen med en tydelig passion for fodbolden, kun kan få de varmeste anbefalinger herfra.

Martin Jørgensen

Fodboldrejsernes svar på Momondo
Der findes et virvar af fodboldrejse-bureauer, der udbyder de samme kampe. Det var derfor rigtig fedt med et site, hvor jeg kunne sammenligne priser.

Emil Brink