Tag på fodboldrejse til West Ham og oplev I’m Forever Blowing Bubbles på London Stadium med plads til 60.000 tilskuere. Start din fodboldrejse til West Ham United i 2023/2024 her.

Vælg kamp og sammenlign priser på fodboldrejser til West Ham United

West Ham United Football Club

Grundlagt: 1895
Kælenavn: The Irons og The Hammers

Beliggenhed: London, England
Stadion: London Stadium (60.000 tilskuere)

Officielt billetsalg: www.whufc.com/tickets

Om fodboldrejser til West Ham United

Fodboldrejser til West Ham byder på ægte engelsk fodboldstemning. Til og med sæsonen 2015/16 spillede West Ham sine hjemmekampe på Boleyn Ground, som i folkemunde også gik under navnet Upton Park. Fra og med sæsonen 2016/17 flyttede West Ham til London Stadium, som blev opført til OL i London i 2012. London Stadium som ligger i Queen Elizabeth Olympic Park, har plads til 60.000 tilskuere og klassikeren fra Boleyn Ground, nemlig West Ham-hymnen I'm Forever Blowing Bubbles, bliver også sunget på London Stadium. Når kampen synges før kampen, blæses sæbebobler ud over banen.

Det gamle Boleyn Ground var placeret i Østlondon på den efterhånden berømte gade Green Street, her lå pubberne side om side, fyldt med West Ham-fans før og efter alle West Ham-kampe. I Østlondon er man tydeligt stolt af både sit fodboldhold, men også det lidt berygtede område, som endda er meget fredeligt på kampdage. En fodboldrejse hertil er bestemt en oplevelse værd og man finder flere lokale fans end “turistfans”, i modsætning til de mere berømte London-rivaler fra Arsenal og Chelsea. London Stadium ligger tættere på centrum af London, men dog stadig i Østlondon og er en del af den Olympiske Park, som blev opført til OL i 2012. Stadion er opbygget særligt til West Ham og fodboldkampe.

Fodboldbilletter til West Ham United

Når du skal købe West Ham-billetter er det officielle salg gennem klubbens hjemmeside det bedste sted at starte. Er man i god tid kan det godt lade sig gøre at få billetter. Som de fleste engelske klubber har West Ham også en medlemsklub, som det ofte kan betale sig at melde sig ind i. Hos West Ham hedder det et Claret Membership og koster £25 for en sæson. Medlemskabet giver ca. £5 rabat pr. billet, men vigtigere så giver det mulighed for at købe billetter før de bliver sat til sat for alle. Især til de store kampe bliver der hurtigt udsolgt, hvorfor det kan være en god genvej til kampbilletter.

West Hams opdeling af modstandere i kategorier
Fodboldbilletter til West Hams kampe er inddelt i tre priskategorier, A, B og C alt efter hvem de spiller mod.

West Hams billetpriser*
A Medlemmer: £50-£70 / Ikke-medlemmer: £60-£85
B Medlemmer: £38-£55 / Ikke-medlemmer: £45-£65
C Medlemmer: £20-£30 / Ikke-medlemmer: £25-£35

* Bemærk: Priser kan ændres løbende i den officielle prisoversigt.

Fodboldrejser til West Ham med fly og hotel

Når du skal på fodboldrejse til West Ham med fly og hotel, har du generelt to muligheder. Enten finder du selv hotel og fly, booker de fly og det hotel du ønsker eller du kan booke hele fodboldrejsen gennem et rejsebureau.

Vælger du at booke gennem et rejsebureau, kan din fodboldrejse til West Ham og London, blive noget nemmere at bestille. Du skal nemlig blot købe én samlet pakkerejse og så klarer rejsebureauet resten. Fordelen er både, at du slipper for at skulle booke fly og hotel selv, men også at du nemt får fat i en kampbillet til West Ham. Der findes mange danske rejsebureauer som laver fodboldrejser til West Ham og mange andre klubber. Længere oppe på denne side kan du også finde links til mange af dem.

En ting som man skal være opmærksom på når man bestiller en fodboldrejse, som en pakkerejse, er om fly er inkluderet i prisen. Typisk kan man selv vælge om man ønsker kampbillet, hotel og så med eller uden fly. Alternativt bestiller man selv sin flybillet, mens rejsebureauet tager sig af fodboldbilletterne og hotel. En fordel ved at bestille gennem et rejsebureau er også at de typisk kan hjælpe med et par gode råd og tips, til hvad man skal opleve og se i London, ud over West Ham kampen.

Billige fodboldrejser til West Ham United

I din jagt på billige fodboldrejser til West Ham, kan du også vælge at gøre det på forskellige måder for at få fodboldturen billigt. Enten kan du tjekke priser på et par forskellige rejsebureauer og finde den billigste fodboldrejse til West Ham. Du har også muligheden for at arrangere rejsen selv og derved måske få det endnu billigere.

Hvis du vælger at arrangere din fodboldrejse til West Ham selv og gerne vil have en billig tur til London, skal du være opmærksom på et par ting. Først og fremmest skal du have bestilt flybilletter. Heldigvis flyver en del lavprisselskaber fra Danmark til London og rundt regnet kan man komme retur til London for ca. 1.000 kr., hvis man er i lidt god tid. Derudover skal du brug overnatning, her kan du f.eks. vælge et billigt hotel (de billigste hoteller i London starter på 600 kr. pr. nat) eller prøve at bo privat gennem Airbnb (typisk starter prisen på ca. 400 kr pr. nat), som typisk er lidt billigere end hotel. Hvis du vil være sikker på at få en billig fodboldrejser til West Ham og London, bør du dels være ude i god tid og dels tjekke mange priser online, f.eks. via søgemaskiner.

Den sidste udfordring for en billige fodboldtur er af få kampbillet til London Stadium, som nævnt længere oppe på denne side, afhænger prisen på billetten, af hvilket hold West Ham møder. Hvis man ønsker en billige fodboldrejse og det ikke er så vigtigt hvem West Ham spiller mod, kan man vælge en modstander fra enten kategori B eller C, for at få den billigste rejse.

Sådan kommer du til London Stadium

London Stadium ligger ca. 8-10 km øst for centrum af London i Queen Elizabeth Olympic Park.

De nærmeste stationer er Pudding Mill Lane, Stratford, Hackney Wick og Stratford International.

Ekstra West Ham United

West Ham Stadium
New Stadium

Sådan siger vores brugere...Super info om fodboldrejser
Altid god info om, hvilke destinationer og kampe man kan komme til. Derudover også mange spændende artikler om gode fodboldbyer.

Kristoffer Føns

Markedets bedste guide
De bedste rejser, guides, nyheder og baggrundsviden, der, tilsammen med en tydelig passion for fodbolden, kun kan få de varmeste anbefalinger herfra.

Martin Jørgensen

Fodboldrejsernes svar på Momondo
Der findes et virvar af fodboldrejse-bureauer, der udbyder de samme kampe. Det var derfor rigtig fedt med et site, hvor jeg kunne sammenligne priser.

Emil Brink