Fodboldrejser til Manchester United, byder på verdens måske mest populære fodboldklub og Theater of Dreams Old Trafford. Find alle fodboldrejser til Manchester United i 2023/2024 her.

fodboldrejser manchester united

Manchester United

Grundlagt: 1878
Kælenavn: The Red Devils

Beliggenhed: Manchester, England
Stadion: Old Trafford (74.994 tilskuere)

Officielt billetsalg: www.manutd.com/tickets

Om fodboldrejser til Manchester United

Fodboldrejser til Manchester United byder på et af verdens mest berømte stadions, nemlig Old Trafford med tilnavnet Theater of Dreams. Manchester Uniteds mange verdensstjerner spiller sine hjemmekampe for et altid udsolgt stadion, hvilket vil sige lige over 75.000 tilskuere. Klubbens status som en af verdens mest berømte og populære klubber, har gjort at efterspørgslen efter billetter fra udlandet er stor.

Klubben har igennem de seneste mange år, under Sir Alex Ferguson, vundet alt hvad der er værd at vinde og en fodboldrejse til Manchester United er altid stor oplevelse. Old Trafford befinder sig højt på alle fodboldfans’ must see listen over fodboldoplevelser. Old Trafford er udvidet og bygget større over mange omgange og som nævnt spiller Man Utd stort set altid for et fyldt stadion.

Når du rejser på fodboldrejser til Manchester United kan du forvente en blanding af den klassiske engelske fodboldoplevelse og pga. klubbens store popularitet i udlandet, også masser af turister på Old Trafford. Snyd ikke dig selv for at tage på en af de mange United-pubber, både i centrum af byen, men også ved Old Trafford før og efter kampen, her opleves den engelske pub- og fodboldkultur til fulde.

Rivaliseringen med den anden lokale Manchester-klub, nemlig Manchester City er efter Citys fremgang på fodboldbanen, blevet mere lige. I mange år var Manchester United altdominerende i byen og Manchester City et hold som aldrig vandt titler. I dag er The Manchester Derby mere spændende og jævnbyrdigt end nogensinde og virkelig en fodboldrejse til Manchester værd. For ægte Manchester United-fans er dette en kamp som man bare skal opleve live. En anden stor kamp for Manchester United er The Merseyside Derby mod Liverpool FC, som er kampen om Nordengland. Historisk set har denne kampe tidligere har været et større derby end Manchester-derbyet. Hovedsageligt fordi Liverpool tidligere var en større rival end City og fordi indbyggerne i de to byer har et specielt forhold til hinanden, som ikke ligefrem bygger på kærlighed. Tværtimod. Fodboldrejser til enten Manchester- eller Merseyside-derbyet vil være de største kampe man kan rejse til som Manchester United-fan.

Fodboldrejser Manchester Utd

Fodboldbilletter til Manchester United

Når du begynder din jagt på Manchester United-billetter, er det bedste sted at starte på klubbens egen hjemmeside.

Som så mange andre engelske klubber har Manchester United også en medlemsklub, som det kan være en fordel at melde sig ind i, hvis man vil have en større chance for at få kampbilletter. Man køber et såkaldt Official Membership, som koster fra £20. Medlemskabet giver en række fordele og i forhold til billetter giver det en rabat, og vigtigere så giver det mulighed for at købe billetter online før ikke-medlemmer.

Manchester Uniteds billetpriser
De gældende priser for Manchester United-billetter til Old Trafford, kan findes i den officielle prisoversigt.

Det kan anbefales at være i rigtig god tid, hvis man vil købe fodboldbilletter til Manchester United-kampe, da de bliver udsolgt rigtigt hurtigt. Efterspørgslen efter billetter, især også fra udlandet er enorm. Som nævnt øges chancen for at få billet, hvis man melder sig ind som officielt medlem. Et alternativ til at købe billetter selv, hvis der f.eks. er udsolgt til den kamp man vil se, er at købe hele fodboldrejsen, hos et rejsebureau.

Fodboldrejser til Manchester United med fly og hotel

Fodboldrejser hotel

En enkelt måde at komme på fodboldrejse til Manchester United på er ved at købe hele rejsen inkl. fly og hotel gennem et rejsebureau. Som beskrevet ovenfor kan det være svært at skaffe fodboldbilletter til Manchester Uniteds hjemmekampe på egen hånd, medmindre man er både medlem og i god tid. Derfor kan det være et godt alternativ, at købe hele fodboldrejsen, som en pakkerejse hos et rejsebureau.

Når du køber hele din fodboldrejser til Manchester United gennem et rejsebureau slipper du også for selv at skulle bestille hotel og ofte også fly. Hotel er stort set altid inkluderet i fodboldrejsen, mens fly kan tilvælges eller bestilles selv. En anden fordel ved at købe fodboldrejser generelt gennem rejsebureauer, er at de typisk har en masse nyttig lokal viden om Manchester og kan give gode råd og tips til rejsen.

Billige fodboldrejser til Manchester United

Når du gerne vil billigt på fodboldrejse til Manchester United, har du to muligheder. Enten at finde en fodboldrejse som du synes er billig hos et rejsebureau eller du kan arrangerer fodboldrejsen selv og dermed selv styre, at du finder nogle billige flybilletter, et billigt hotel og fodboldbilletter til en pris du synes er rimeligt.

Dette kan sagtens lade sig gøre, især hvis du er i rigtig god idé med at planlægge fodboldrejsen. Når du skal finde hotel og fly, kan det anbefales at bruge de kendte online søgemaskiner (f.eks. hotels.com og momondo.dk), så er du sikker på at du får afsøgt markedet og finder de bedste priser.

Når du flyver på fodboldrejse til Manchester er det nemmeste at flyve direkte til Manchester Airport, dog kan det også lade sig gøre at flyve lavpris til London og så tage toget op til Manchester.

Hvis du er i god tid og vil bruge lidt tid på at planlægge, er det muligt at lave sin egen billige fodboldrejse til Manchester United, men det er også muligt at finde fodboldrejser med fly, hotel og fodboldbillet hos rejsebureauer som er relativt billige.

Sådan kommer du til Old Trafford

Old Trafford ligger placeret ca. 3-4 km sydvest for centrum af Manchester i området Trafford. Selve området er ikke det mest spændende i Manchester og består mest af klassiske engelske rækkehuse, kontorer og industri.

Med Manchesters metrosystem (Metrolink) kan du komme fra centrum (Victoria og Piccadilly) til Old Traffords egen station (5 min. gang fra Old Trafford) på ca. 15 min. På kampdage kører der også tog fra de centrale stationer til stationen Old Trafford Stadium, som ligger bag den sydlige tribune (South Stand).

En anden mulighed er også med taxa, hvor du kan komme til Old Trafford fra Piccadilly på ca. 15 min (£10) og direkte fra Manchester Airport på ca. 20 min. (£20).

Ekstra Manchester United-oplevelser

Når fodboldrejsen går til Manchester United, kan du udover kampen, opleve følgende.

Museum & Tour
Old Trafford Museum & Tour

Café/restaurant
Red Café

Shopping
Man Utd Megastore

Sådan siger vores brugere...Super info om fodboldrejser
Altid god info om, hvilke destinationer og kampe man kan komme til. Derudover også mange spændende artikler om gode fodboldbyer.

Kristoffer Føns

Markedets bedste guide
De bedste rejser, guides, nyheder og baggrundsviden, der, tilsammen med en tydelig passion for fodbolden, kun kan få de varmeste anbefalinger herfra.

Martin Jørgensen

Fodboldrejsernes svar på Momondo
Der findes et virvar af fodboldrejse-bureauer, der udbyder de samme kampe. Det var derfor rigtig fedt med et site, hvor jeg kunne sammenligne priser.

Emil Brink