Billetguide: Fodboldbilletter til Manchester United på Old Traffoed i Manchester. Find og sammenlign priser på Manchester United-billetter til alle kampe i 2023/2024 her.

fodboldrejser manchester united

Vælg kamp og sammenlign priser på billetter til Manchester United

Sådan får du Manchester United-billetter

I England findes der en håndfuld store klubber, og alt afhængig af hvem du spørger, vil du kunne få forskellige bud på, hvem den største klub er. Dog vil mange være enige i, at en af de mest succesfulde klubber i England, er Manchester United. De har blandt andet vundet den engelske liga ikke mindre end 20 gange, hvilket er mere end noget andet hold i England.

Manchester United har også en af verdens største fanskarer. Det gør det en anelse udfordrende at skaffe billetter til deres kampe, på grund af den store efterspørgsel. Det kan dog sagtens lade sig gøre. Der er som regel to metoder, hvorpå du kan erhverve dig billetter til deres kampe. Det er enten gennem Manchester Uniteds officielle hjemmeside, eller via et rejsebureau. Du finder en beskrivelse af begge metoder i denne guide.

Du kan købe billetter til fodboldkampe på Old Trafford, via Manchester Uniteds egen hjemmeside. Dette er den primære salgskanal. På klubbens hjemmeside finder du en oversigt over Manchester Uniteds kampe. Der fremgår det hvilke kampe billetsalget er begyndt til, og hvornår billetsalget til kommende kampe starter.

Hvis du ikke har et medlemskab til klubben, bliver det svært at købe billetter. Medlemmer prioriteres nemlig først, når billetter bliver sat til salg. Et Lite medlemskab til Manchester United koster 20 pund for en voksen. Det giver dig adgang til at købe billetter til kampene, før de bliver tilgængelige for ikke-medlemmer.

Et medlemskab kan derfor betragtes som en god investering, hvis du har planer om at købe billetter på klubbens egen hjemmeside. Find mere information her: medlemskab til Manchester United.

Billetpriser til Manchester Uniteds kampe

Billetpriserne til Manchester Uniteds kampe varierer, alt efter hvor på stadion du ønsker at sidde. Til Premier League-kampe og de hjemlige cup-turneringer, er priserne som følger:

Sir Alex Ferguson Stand (langside): £37-53
North East and North West Quadrants (hjørner): £41-45
East Stand and West Stand (bag målene): £31-40
South Stand (langside): £45-53

Priserne er meget gennemsnitlige for engelske fodboldkampe. Har du købt et medlemskab til klubben, så sparer du fem pund per billet, når du køber igennem klubbens hjemmeside.

Fodboldrejser Manchester United

Køb din fodboldrejse gennem et rejsebureau

Vil du være 100% sikker på at skaffe billetter til din yndlignskamp, så bør du overveje at købe din fodboldrejse gennem et rejsebureau. Der er en flere fordele ved at bestille dine billetter gennem et rejsebureau, frem for at gøre det på klubbens egen hjemmeside.

Når du bestiller gennem et rejsebureau, så har du garanti for at få billet til dit yndlingsopgør. Det betyder, at du blandt andet har mulighed for at købe billetter til lokalopgøret mod Manchester City, eller til rivalopgøret mod Liverpool. Disse opgør er næsten umulige at få billetter til gennem klubbens egen hjemmeside, på grund af den store efterspørgsel.

En anden fordel ved at bestille en fodboldrejse gennem et rejsebureau, er muligheden for at bestille en samlet pakkerejse. Hvis du bestiller en fuld pakkerejse, så inkluderer det både hotel, kampbilletter, og fly tur/retur. Det gør planlægningen af din fodboldrejse markant nemmere, så du kan koncentrere dig om alt det sjove i stedet.

Hvis du kunne tænke dig at få en skræddersyet fodboldrejse til Manchester United, så benyt vores service og få et skræddersyet tilbud på din fodboldrejse. Du skal blot udfylde informationerne, og så modtager du tre uforpligtende tilbud, til lige præcis din yndlingskamp.

Champions League-billetter til Manchester United

Manchester United spiller stort set hvert år med i den prestigefyldte Champions League. Der møder de andre stærke europæiske klubber som Real Madrid og Bayern München. Disse kampe er ofte mål for stor interesse blandt klubbens fans.

Priserne på Champions League gruppekampe er de samme som til Premier League, men den store interesse for kampene kan betyde, at der bliver hurtigere udsolgt. Priserne på knald eller fald-kampe i Champions League er ikke fastsat på klubbens hjemmeside. De bliver fastsat i tilfælde af, at klubben går videre fra gruppespillet.

Hvis Manchester United ikke spiller i Champions League, så er de som regel at finde i den næstbedste turnering, Europa League. Her vil der ofte være bedre chancer for at købe billetter til kampene gennem klubbens egen hjemmeside. Interessen for Europa League-kampe er nemlig betydelig lavere end til Champions League.

Fodboldrejser Manchester Utd

VIP-billetter til Manchester United

Hvis du vil have en fodboldoplevelse ud over det sædvanlige, bør du overveje at købe VIP-billetter til Manchester United, og overvære en kamp i exceptionelle omgivelser. Deres hospitality-pakker, som disse bliver kaldt, indeholder både mad, kampbilletter og nogle af de bedste pladser på hele stadion.

Priserne starter på cirka 179 engelske pund. Du kan læse mere om de forskellige pakker på klubbens hjemmeside, via linket ovenover. Det vil med garanti blive en helt særlig oplevelse som, på mere end blot de 90 minutter, da du vil være underholdt både før, under og efter kampen, uanset hvilken pakke du vælger.

Old Trafford Tour og andre oplevelser

Når du skal til Old Trafford og se Manchester United spille, har du også mulighed for andre oplevelser i forlængelse heraf. Du kan blandt andet tage på en stadion-tour, hvor du bliver vist rundt på stadion af en ekspert. Her får du blandt andet mulighed for at komme ind i spillernes omklædningsrum, samt at komme helt tæt på grønsværen, som du set så ofte på TV.

Du kan også tage ind og se klubbens eget museum. Der kan du få et historisk indblik i en fodboldklub, der har haft sine op- og nedture gennem tiden. Du kan se alle de pokaler Manchester United har vundet. I det hele taget få en ekstra unik oplevelse på din fodboldrejse til Manchester United.

Du finder mere information omkring Old Trafford Tour her.

Her ligger Old Trafford

Sådan siger vores brugere...Super info om fodboldrejser
Altid god info om, hvilke destinationer og kampe man kan komme til. Derudover også mange spændende artikler om gode fodboldbyer.

Kristoffer Føns

Markedets bedste guide
De bedste rejser, guides, nyheder og baggrundsviden, der, tilsammen med en tydelig passion for fodbolden, kun kan få de varmeste anbefalinger herfra.

Martin Jørgensen

Fodboldrejsernes svar på Momondo
Der findes et virvar af fodboldrejse-bureauer, der udbyder de samme kampe. Det var derfor rigtig fedt med et site, hvor jeg kunne sammenligne priser.

Emil Brink