Billetguide: Fodboldbilletter til FC Barcelona på Camp Nou i Barcelona. Find og sammenlign priser på Barcelona-billetter til alle kampe i 2023/2024 her.

barcelona billetter

Vælg kamp og sammenlign priser på billetter til FC Barcelona

Sådan får du Barcelona-billetter

Brug vores guide til FC Barcelona-billetter og find dine billetter til Camp Nou sammen med 99.000 andre Barcelona-fans. FC Barcelona er et af de allermest populære fodboldhold i verden og det kan være svært at få billetter til Barcelonas hjemmekampe. Vi har derfor lavet denne billetguide som en hjælp til dig. Hvad enten du skal finde fodboldbilletter til dig og dine venner, du skal overraske kæresten med en fodboldrejse til Barcelona eller du alligevel er i Barcelona og derfor vil til fodbold på Camp Nou, så er VisitFootball.dk din genvej til Barcelona-billetter.

Billetter til FC Barcelona kampe er nogle af de mest eftertragtede og efterspurgte i verden. Barcelonas popularitet er enorm verden over og selv med det legendariske Camp Nou stadion med plads til 99.000 tilskuere, er efterspørgslen ofte større end udbuddet af billetter. Flot fodbold, nogle af verdens største fodboldstjerner og masser af titler har gjort FC Barcelona til hvad de er i dag.

Hvor kan du købe billetter?

Som udgangspunkt er der to gode steder at købe FC Barcelona billetter, først og fremmest på klubbens egen hjemmeside: www.fcbarcelona.com hvor du som udgangspunkt bør kigge efter billetter først. Det næste sted du bør se efter fodboldbilletter er hos rejsebureauer som specifikt arrangerer rejser til Barcelonas hjemmekampe. Her kan du typiske købe billetter, sammen med hotel og fly, dvs. én samlet rejsepakke til den kamp du gerne vil se. Priserne er ganske rimelige og du kan finde og sammenligne priser fra flere forskellige rejsebureauer er på siden ved at vælge den kamp du ønsker at se, direkte på denne side eller se oversigten her: FC Barcelona kampe.

Barcelona-billetter

fodboldrejser-El-Clásico

FC Barcelona har mere end 30 forskellige priskategorier til hver eneste kamp, alt efter hvor på Camp Nou du ønsker billetter. Priserne starter typisk fra omkring €40 og går helt op til over €500, alt efter hvor gode pladser du ønsker. Priserne varierer igen meget efter hvem Barcelona spiller imod. Her er logikken for priserne faktisk meget enkelt. De dyreste er altid kampe mod Real Madrid, det såkaldte El Clásico, disse kampe er efter Champions League finalen, de meste efterspurgte i Europa. Billetter til El Clásico er altid de dyreste til Barcelonas hjemmekampe. Derefter falder prisen på de forskellige kampe, alt efter hvor god modstanderen er. Fx er kampe mod Atletico Madrid, Valencia og Sevilla de næstdyreste og derefter ned gennem tabellen i La Liga.

FC Barcelona VIP-billetter

Derudover tilbyder Barcelona såkaldte VIP-billetter i lounges/Sky Boxes på Camp Nou. Prisen for disse billetter starter på ca. €300 og opefter. VIP-billetter med en masse ekstra ud over selve kampbilletten, kan også købes på klubben hjemmeside her: VIP-billetter - skulle der være udsolgt, kan man også kontakte rejsebureauer som muligvis kan hjælpe med disse særlige VIP-billetter.

Hvornår starter billetsalget?

Billetsalget til FC Barcelonas hjemmekampe starter typisk 3-4 uger før hver kampen. Dette kan dog variere, så det gælder om at holde sig orienteret og være i god tid med at tjekke hjemmesiden hvis man ønsker at købe derigennem. Vil man gerne blot være sikker på en billet og kampen ligger længere ude i fremtiden, kan man altid købe direkte gennem et rejsebureau, de har typisk reserveret billetter til samtlige kampe i sæsonen og kan derfor sælge billetterne før de reelt er kommet til salg for alle. Find den kamp du ønsker at se her: Barcelona-kampe.

Champions League-billetter til Barcelona

fodboldrejser-barcelona-tifo

FC Barcelona er altid fast inventar i Europas fineste lige, nemlig Champions League. Billetter til Champions League kampene på Camp Nou kan ligesom billetter til La Liga, købes både via klubbens hjemmeside og rejsebureauer. Det gælder også her om at være i god tid, da billetterne er eftertragtede. Billetterne til gruppespillet i efteråret kan typisk købes så snart der er trukket lod til grupperne og kampdatoer er fastlagt. Når slutspillet med ottendedels-, kvart- og evt. semifinaler begynder er der ofte kun få uger fra en lodtrækning til at kampen skal spilles, hvorfor man skal være ekstra hurtig for at få billet. Billetter en Champions League finalen sælges altid helt særligt.

Pas på falske Barcelona-billetter

Både på nettet og udenfor stadion skal man være ekstra opmærksom på hvem man køber billetter af. Ofte er det intet problem og det er blot personer, som tilfældigvis har ekstra billetter eller alligevel ikke har mulighed for at se kampen, som vil sælge. Men pas på ikke at få købt falske billetter. Det er desværre svært at sige hvad man skal gøre for at tjekke om de er ægte, men brug sund fornuft og mavefornemmelsen før du køber billetter af private, både på nettet og foran Camp Nou.

Fodboldrejser FC Barcelona

Derfor skal du se FC Barcelona live

At opleve Barcelona live på Camp Nou er en helt særlig oplevelse, som enhver fodboldfan bør give sig selv. Uanset om man er fan af FC Barcelona eller ej, så er stadionoplevelsen unik. Europas største fodboldstadion med 99.000 tilskuere er i sig selv imponerende og så har klubben altid tiltrukket nogle af verdens bedste fodboldspillere. Der venter derfor en helt særlig fodboldoplevelse til Barcelonas hjemmekampe.

Særligt er selvfølgelig opgøret mod arvefjenden Real Madrid. El Clásico, som måske er et af verdens mest berømte opgør og hvor man skal være virkelig heldig for at få billetter. Også kampene mod fx Atletico Madrid er en oplevelse værd og med garanti for drama. Selvom Atletico Madrid er en mindre klub end Real Madrid, så er det trods alt stadig en Madrid-klub og en hold som kan spille med om det spanske mesterskab. Også lokalderbyet Derbi barceloní, mod den anden Barcelona-klub, RCD Espanyol er en oplevelse værd. De to klubber en meget forskellig historie og ‘lillebror’ Espanyol gør altid sit yderste for at få point mod ‘storebror’ FC Barcelona.

Her ligger Camp Nou

Sådan siger vores brugere...Super info om fodboldrejser
Altid god info om, hvilke destinationer og kampe man kan komme til. Derudover også mange spændende artikler om gode fodboldbyer.

Kristoffer Føns

Markedets bedste guide
De bedste rejser, guides, nyheder og baggrundsviden, der, tilsammen med en tydelig passion for fodbolden, kun kan få de varmeste anbefalinger herfra.

Martin Jørgensen

Fodboldrejsernes svar på Momondo
Der findes et virvar af fodboldrejse-bureauer, der udbyder de samme kampe. Det var derfor rigtig fedt med et site, hvor jeg kunne sammenligne priser.

Emil Brink