Billetguide: Fodboldbilletter til Arsenal FC på Emirates Stadium i London. Find og sammenlign priser på Arsenal-billetter til alle kampe i 2023/2024 her.

fodboldrejser arsenal

Vælg kamp og sammenlign priser på billetter til Arsenal FC

Sådan får du Arsenal-billetter

Arsenal er en af de mest historiske klubber i England. På nuværende tidspunkt har de svært ved at nå helt til tops, men op gennem tiderne har Arsenal vundet et hav af titler og sat flere nævneværdige rekorder. Eksempelvis så er Arsenal det Premier League-hold med den længste stime i landets bedste række. Sidste gang de rykkede ned var i 1913.

Deres mesterskabssæson i 2003/2004 er også den eneste gang nogensinde, at et hold er gået ubesejret gennem en hel ligasæson. En tur til England for at se Arsenal byder derfor på masser af historie og altid fremragende angrebsfodbold. Kunne du tænke dig at se dem live, så brug denne guide. Her finder du alt du bør vide om billetter til Arsenal-kampe.

Arsenal spiller hjemme på Emirates Stadium, hvor der er plads til 60.000 tilskuere. Det er det tredjestørste stadion i England efter Wembley og Old Trafford. På trods at de mange pladser spiller de som oftest på et udsolgt stadion. Så skal du sikre dig en plads på tribunen, så følg rådene i denne guide.

Hvor kan du købe Arsenal-billetter?

Arsenal sælger billetter direkte gennem deres egen hjemmeside på arsenal.com/tickets, men til de mest eftertragtede kan du kun købe billet hvis du er medlem af klubben. Det gælder til de fleste kampe i Premier League, og ligeledes hvis de støder ind et europæisk storhold i Champions League eller Europa League. Det er altså kun til de helt små kampe du har chance for at købe billet gennem klubben hvis du ikke er medlem.

Heldigvis, så er det meget nemt at blive medlem af Arsenal FC. Du tilmelder dig blot på klubbens hjemmeside og så har du adgang til en række fordele. Du kan vælge at købe et fuldt- eller light medlemskab. De koster henholdsvis 39 og 34 euro. Hvis du kun er interesseret i forkøbsret til Arsenal-billetter, så er et light medlemskab rigeligt. Det fulde medlemskab giver dig ekstra Arsenal-merchandize og rabat på Arsenals officielle magasin.

Billetpriser til Arsenal-kampe

Arsenal opererer med tre forskellige kampkategorier til deres kampe. Kategori A-kampe er mod Tottenham, Liverpool, Chelsea, City, United, og store modstandere i Europa som eksempelvis Paris og Bayern. B-kampe er mod hold som Southampton, Stoke, W.B.A., Crystal Palace, Watford, West Ham, Everton og Leicester. C-kampe er mod lavere rangerende hold i England og Europa.

Priserne for medlemmer er som følger:
Kategori A-kampe: £64.00 - £95.50
Kategori B-kampe: £36.50 - £55.50
Kategori C-kampe: £26.00 - £38.50

Priserne for ikke-medlemmer:
Kategori A-kampe: £65.50 - £97.00
Kategori B-kampe: £37.50 - £56.50
Kategori C-kampe: £27.00 - £39.50

VIP-billetter til Arsenal

Er du super Arsenal-fan, så kan du også vælge den helt store VIP-oplevelse på Emirates Stadium. Arsenals VIP-pakker starter på 250 britiske pund eksklusiv moms til kategori C-kampene. Til de største kampe skal du af med minimum £800 eksklusiv moms for at få adgang til de bonede gulve. Så får du til gengæld også den helt store menu med champagne, gave og mulighed for at møde en Arsenal legende. Du finder en oversigt over VIP-billetsalget til Arsenals kommende kampe her.

Hvornår starter billetsalget?

Der er ikke nogen fast regel for hvornår Arsenal sætter billetter til salg til deres kampe. Til gengæld så har de en smart feature som du kan benytte dig af. På deres hjemmeside har de lavet et link til en Arsenal-kalender. Den kan du tilføje til din egen elektroniske kalender, så du kan se hvornår billetsalget åbner til de respektive Arsenal-kampe.

Køb Arsenal-billetter gennem et rejsebureau

Hvis du skal være sikker på at få en billet til en af de helt store kampe, så skal du købe billetten gennem et af de danske rejsebureauer der sælger Arsenal-billetter. Der kan du være sikker på at du får et sæde selv til de allerstørste kampe, som eksempelvis derbyet mod ærkerivalen Tottenham.

Du kan vælge imellem flere forskellige løsninger. Den første løsning er kun at købe kampbilletten gennem rejsebureauet men det er mange gange også den billigste løsning. Det kan altid svare sig for dig hvis du køber hele fodboldrejsen. Så får du udover kampbilletten nemlig også hotelovernatning i London, og vælger du den fulde pakkerejse, så inluderer det ligeledes fly tur/retur fra Danmark. Du kan vælge at flyve enten fra København, Billund eller Aarhus. Så skulle alle behov være dækket ind, og du behøver ikke tænke på andet, end at The Gunners skal uddele øretæver.

Her på VisitFootball vil vi gerne gøre det endnu nemmere for dig at købe den perfekte fodboldrejse til Arsenal. Benyt vores service og få tilsendt 3 skræddersyede tilbud på fodboldrejser til Arsenal. Du vælger blot den kamp du ønsker at se og så modtager du tre tilbud i indbakken. Det er nemt, uforpligtende og koster dig ingenting.

Champions League / Europa League-billetter

Ligesom til Premier League, så kategoriserer Arsenal også Europæiske fodboldkampe med tre forskellige kategorier. Mod de største hold i Champions League vil priserne være de samme som til de dyreste Premier League-kampe. Mindre populære hold i Europa vil blive kategoriseret som enten kategori B- eller C-kampe.

Der gælder samme regler for billetsalget til europæiske kampe som til almindelige hjemmekampe i England. Det er naturligvis sæsonkortholderne der har førsteprioritet og dernæst bliver der solgt billetter til klubbens medlemmer. Som med andre kampe er der ingen garanti for billet selvom du er medlem. Du skal være hurtigt ude til de største kampe, da efterspørgslen blandt medlemmer langt overgår udbuddet af billetter.

Pas på falske Arsenal-billetter

Du kan sagtens finde private og firmaer der uofficielt sælger Arsenal-billetter på nettet. Det kan ikke anbefales at købe billetter gennem disse salgskanaler, da du risikerer at købe en falsk billet. Falske billetter er desværre udbredt blandt de store engelske hold og Arsenal er ingen undtagelse. Undgå falske billetter ved at bruge en af de metoder vi har beskrevet i denne guide. Og køb aldrig billetter af de billethajer der sælger foran stadion.

Billetter til Emirates-tour

At overvære en kamp på Emirates er naturligvis den optimale stadionoplevelse, men du kan supplere din fodboldrejse med en rundtur på stadion, hvor du får hele historien og kommer bag om kulissen. Det kan ikke lade sig gøre på kampdage naturligvis, men hvis du har flere dage i London så er det en oplagt mulighed.

Arsenal har flere forskellige stadion-tours. Du kan vælge selv at gå rundt med høretelefoner og høre om klubbens historie og rekorder. Denne løsning koster 22 britiske pund for voksne og 14 for børn. Du kan også vælge at blive vist rundt af en gammel Arsenal-legende der kan give ekstra anekdoter om klubben. Der er flere legender at vælge imellem og på hjemmesiden kan du se en kalender over ledige ture.

Her ligger Emirates Stadium

Sådan siger vores brugere...Super info om fodboldrejser
Altid god info om, hvilke destinationer og kampe man kan komme til. Derudover også mange spændende artikler om gode fodboldbyer.

Kristoffer Føns

Markedets bedste guide
De bedste rejser, guides, nyheder og baggrundsviden, der, tilsammen med en tydelig passion for fodbolden, kun kan få de varmeste anbefalinger herfra.

Martin Jørgensen

Fodboldrejsernes svar på Momondo
Der findes et virvar af fodboldrejse-bureauer, der udbyder de samme kampe. Det var derfor rigtig fedt med et site, hvor jeg kunne sammenligne priser.

Emil Brink