Billetguide: Fodboldbilletter til Atletico Madrid på Wanda Metropolitano i Madrid. Find og sammenlign priser på Atletico Madrid-billetter til alle kampe i 2023/2024 her.

Vælg kamp og sammenlign priser på billetter til Atletico Madrid

Sådan får du Atletico Madrid-billetter

Efter storklubberne FC Barcelona og Real Madrid, er Atletico Madrid at finde på en tredjeplads over de største fodboldklubber i Spanien. Her er tale om en gammel klub, der blev grundlagt for mere end 100 år siden, og som i løbet af årene har vundet adskillelige Liga Cups.

Spansk fodbold er ikke at kimse ad, og Atletico Madrid er intet mindre end det fjerde bedste hold på verdensplan, så der er bestemt grund til at tage en tur sydpå for at opleve en kamp på hjemmebane. Stemningen er noget helt specielt på det spritnye stadion, Wanda Metropolitano der blev indviet i 2017, og som er afløser for den tidligere hjemmebane Vicente Caldéron. Wanda Metropolitano kan huse intet mindre end 68.000 fodboldfans.

Spansk fodbold er noget helt særligt, og vælger du en kamp mellem Atletico og Real Madrid, er du sikret en virkelig stor oplevelse. Sådanne kampe deler byen i to, og begge sider går op i kampen med liv og sjæl, hvilket giver en helt særlig stemning. Derudover er der tradition for, at Atleticos fan hopper en tur i det store springvand Fuente de Neptuno, hvis hjemmeholdet sejrer.

Hvor kan du købe Atletico Madrid -billetter?

Spanien er uden tvivl en fodboldnation. Det betyder, at billetter til Atletico Madrid-kampe typisk er eftertragtede, og at stadionet er godt fyldt til langt de fleste kampe. Klubmedlemmer har førsteret, inden det officielle billetsalg starter, hvilket betyder, at de mest eftertragtede pladser ryger hurtigt – især hvis der er tale om højtprofilerede kampe, herunder især kampe mod Real Madrid. Kampe mod andre spanske storklubber er dog også i høj kurs.

Billetter til Paris Saint-Germain kan købes via deres lokale billetoperatør: atleticodemadrid.com.

Du bør altid købe dine Atletico Madrid-billetter hos den ovenstående og anerkendte billetforhandler eller som en del af en samlet fodboldrejse. Der findes mange markedspladser for køb og salg af kampbilletter, men her risikerer du at blive snydt. Har du købt billetter privat eller via en online markedsplads, og de ikke er gyldige, bliver du afvist ved entré til stadion og går dermed glip af kampen. Det er ærgerligt; især hvis formålet med rejsen til Madrid var at opleve Atletico på hjemmebane. Det er ikke en gang sikkert, at der er ledige billetter at få på stadion, da der typisk meldes udsolgt på forhånd.

Ønsker du at købe kampbilletter som en del af en samlet fodboldrejse, kan du gøre det ved særlige rejsebureauer. Se mere herom længere nede på siden.

Læs ogsp: fodboldrejser til Atletico Madrid.

Billetpriser til Atletico Madrid-kampe

Billetpriser til Atletico Madrid-kampe afhænger dels af modstander og kamptype og dels af placering på stadion. Priserne starter fra omkring 30 euro, og de dyreste billetter er naturligvis mod Real Madrid. Tribunerne til hjemmefans er dyrere end udeholdets pladser, men du får også en noget større oplevelse her. Netop Atletico Madrids fans er kendte for at formå at skabe en unik og meget opbakkende stemning – en stemning, der er væsentligt bedre end det opleves hos rivalerne Real Madrid. Du er altså sikret en oplevelse, du sent vil glemme, ved at placere dig nær fanzonerne i Fondo Sur og Fondo Norte; også selvom priserne her er lidt højere end øvrige pladser.

VIP-billetter til Atletico Madrid

Er du dedikeret Atletico Madrid fan, bør du naturligvis overveje at blive medlem af VIP-klubben Neptuno. Medlemskabet sikrer dig en oplevelse ud over det sædvanlige. VIP-billetterne er også særligt egnede i forbindelse med forretningsrejser og kundemøder. Her får du adgang til private rum i Wanda Metropolitano, udendørs VIP-lounge, eksklusiv catering, samt innovative mødelokaler med alt inden for den nyeste teknologi.

Du kan købe adgang til VIP-omgivelserne som enkeltbilletter til en udvalgt kamp eller som fast medlemskab.

Hvornår starter billetsalget?

Billetsalget åbner løbende gennem sæsonen. På den officielle hjemmeside slås kommende kampe op, allerede inden billetsalget starter, og du kan her bede om at få notifikationer omkring det kommende billetsalg, så du kan være blandt de første til at købe billetter – på nær klubmedlemmer.

Netop fordi klubmedlemmer altid har førsteret, når det kommer til kampbilletter, kan det blive nødvendigt at købe dine Atletico Madrid-billetter via et rejsebureau. Her er rejser altid inklusiv kampbilletter, og du er dermed sikret billetter og ordentlige pladser.

Køb Atletico Madrid-billetter gennem et rejsebureau

Det kan være udfordrende at planlægge en fodboldrejse til et land, du ikke kender. For at sikre en god oplevelse, bør du overveje at købe en færdig pakke i form af en fodboldrejse. Der findes flere danske rejsebureauer, der udbyder dette, og priserne er typisk meget overkommelige takket være gode samarbejder med blandt andet hoteller og transferfirmaer.

Når du køber en rejse gennem et rejsebureau, kan du typisk vælge mellem en komplet pakke med kampbilletter, hotelophold, flybilletter og transfer – eller du kan nøjes med kampbilletter og hotelophold og selv stå for transporten. Det er helt op til dig.

Billetter til Wanda Metropolitano

Uanset, om du er dedikeret Atletico Madrid fan, eller om du blot er på sightseeing i Madrid, er Atletico Madrids hjemmebane Wanda Metropolitano et besøg værd. Stadionet er ikke mere end et par år gammelt, og er blandt andet det første stadion i verden, hvis belysning er 100% LED; takket være et samarbejde med Philips Lighting. Taget er i sig selv en oplevelse med mere end 16 millioner farver. Med en rundvisning kommer du til at se alt, hvad der er væd at se på stadion, herunder blandt andet omklædningsrummene og ”The tunnel”.

Billetterne til Wanda Metropolitano kan købes i billetsalget på stadion eller online på atleticomadrid.expertustech.com. Prisen for en tur rundt på stadion er 19 euro. Såfremt du er klubmedlem, får du 50% rabat. Du kan komme på guidede ture på udvalgte tidspunkter, men der er også mulighed for at udforske på egen hånd.

Sådan siger vores brugere...Super info om fodboldrejser
Altid god info om, hvilke destinationer og kampe man kan komme til. Derudover også mange spændende artikler om gode fodboldbyer.

Kristoffer Føns

Markedets bedste guide
De bedste rejser, guides, nyheder og baggrundsviden, der, tilsammen med en tydelig passion for fodbolden, kun kan få de varmeste anbefalinger herfra.

Martin Jørgensen

Fodboldrejsernes svar på Momondo
Der findes et virvar af fodboldrejse-bureauer, der udbyder de samme kampe. Det var derfor rigtig fedt med et site, hvor jeg kunne sammenligne priser.

Emil Brink