Den ultimative guide til fodboldrejser i 2023/2024 – find din fodboldrejse her.

fodboldrejser

Denne rejseguide er lavet til dig som elsker fodboldrejser og til dig som vil have hele oplevelsen af en fodboldkamp – live på stadion. I guiden og på VisitFootball.dk generelt, finder du alt hvad du skal bruge, for enten selv at planlægge din egen fodboldrejse eller finde frem til rejsebureauer, som arrangerer fodboldrejser. Vi giver dig informationer om de lokale forhold i fodboldlande, fodboldbyer og hos fodboldklubber.

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Vælg fodboldklub

Sådan kommer du på fodboldrejse

Når du vil på fodboldrejse, har du to valgmuligheder for at komme afsted. Enten arrangerer du selv din fodboldtur eller også køber du en samlet “pakkerejse” hos et rejsebureau. Herunder får du et par hurtige gode råd til hver mulighed.

Arranger selv din fodboldrejse

Dette er lyder måske umiddelbart, som den billigeste måde at komme på fodboldrejse. Det kan det også være, hvis du har tiden til selv at finde fly, overnatning og ikke mindst fodboldbilletter. Især fodboldbilletterne kan være tidskrævende, hvis du vil til kampe som har chance for at blive udsolgt, dét er typisk de store engelske, spanske og tyske klubber.

Vil du arrangerer din egen fodboldrejse, kan du finde gode råd, tips og links til billetkøb, for netop den klub du vil rejse til her: fodboldklubber.

Køb din fodboldrejse hos et rejsebureau

Din anden mulighed er at købe fodboldrejsen helt eller delvist gennem et rejsebureau. Det kan umiddelbart lyde til at blive dyrere, men det er det faktisk ikke nødvendigvis. Rejsebureauerne har typiske rigtige gode priser på især hoteller og fodboldbilletter, samt i nogle tilfælde fly.

Fordelen ved at benytte et rejsebureau, er at de ordner alt for dig og at du ikke skal bruge tid på finde fly, hotel og kampbilletter. På listen nedenfor finder du links til rejsebureauer og deres priser på fodboldrejser. Du kan også bestille et skræddersyet tilbud på din fodboldrejse.

Mest populære fodboldrejser

Fodboldlande

Fodboldrejser til England

Fodboldrejser til England byder på pints, pubber, legendariske stadions og traditionsrige klubber. Mange dansker har favoritklubber i England og landet er klart i toppen blandt danskernes foretrukne destinationer for fodboldrejser. Især de store fodboldbyer London, Liverpool og Manchester er populære. På VisitFootball.dk kan du finde guides og alt nødvendig information om fodboldrejser til England, herunder klubber som Chelsea FC, Arsenal FC, Liverpool FC, Manchester United, Manchester City og mange flere.

Fodboldrejser til Spanien

Spanien er endnu et populært rejsemål for af danskere når det gælder fodboldrejser. Spanien byder på tapas, varme og iskolde cervezas, men også på to af verdens allerstørste fodboldklubber og deres tilhørende gigantiske fodboldstadions. Enhver fodboldfan bør nå at betræde Camp Nou og Santiago Bernabéu på et tidspunkt i deres liv. Læs vores byguide til hhv. Barcelona og Madrid, samt specifikke klubguide til klubberne FC Barcelona, Real Madrid og Atletico Madrid.

Fodboldrejser til Tyskland

Tyskland har altid været en stærk fodboldnation, hvilket tydeligt er afspejlet i deres succes både med landsholdet og klubbernes succes i de europæiske turneringer gennem tiden. Mange er også ved at få øjnene op for de fantastiske fodboldoplevelser som venter ved fodboldrejser til Tyskland. I både 1. og 2. Bundesliga spiller stort set alle klubber for udsolgte stadions, derudover er den stemningsmæssige oplevelse i top. Især store klubber som Borussia Dortmund, Bayern München og Schalke 04 er en fodboldrejse værd.

Fodboldrejser til Frankrig

Frankrig er generelt et af danskernes favorit feriemål, når det kommer til sol og sommer. Dog er flere fodboldturister også begyndt at tage på deciderede fodboldrejser til Frankrig. De franske stadions er ofte udsolgt og de mange fans hos stort set alle klubber, skaber stemning som kan måle sig med de bedste i Europa. Der er derfor mange gode grunde til at tage på fodboldrejser til Frankrig. Især klubberne Paris Saint-Germain og Olympic Marseille er populære, men også Nice, Lyon og Saint Etienne overrasker positivt.

Fodboldbyer

Fodboldrejser til London

London er uden sidestykke fodboldby nr. 1 i Europa når det kommer til antal fodboldklubber og kampe hver uge. På en weekendtur til London, kan man med lidt planlægning og en smule held kommer op på en del kampe.

At tage på fodboldrejser til London og se kampe i de lavere divisioner end Premier League kan være store oplevelser, som er en mere gammeldags i forhold til atmosfære på og omkring stadion.

Find alt info om din fodboldrejse til London i vores byguide og specifik info om klubberne Arsenal FC, Chelsea FC, Tottenham Hotspur og West Ham United.

Fodboldrejser til Barcelona

Fodbold i Barcelona er en del af livet og byen lever og ånder for fodbold. Byens fodboldstolthed er selvfølgelig og uden sammenligning FC Barcelona eller Barça, som er klubbens kælenavn på det lokale catalanske. Læs vores byguide og find information om alt hvad byen byder på af mega sandstrande, natteliv og ekstra fodboldstadions.

Selvom FC Barcelona er klubben i Barcelona og har Europas største fodboldstadion, Camp Nou, så har endnu en klub hjemme i byen, nemlig RCD Espanyol. Espanyol har historisk altid stået i skyggen af storebror, alligevel har klubben i i 2009 indviet et nyt stadion (Cornellà-El Prat) med plads til over 40.000 tilskuere.

Fodboldrejser til Madrid

Madrid er delt i to blandt de lokale. Enten er man fan af den stolte kongelige klub Real Madrid eller også støtter man Atletico Madrid i den sydlige del af Madrid. Spændingen mellem de to klubber, deres fans og særligt lokalopgøret El Derbi Madrileño er altid dramatisk.

De to klubbers møde i Champions League finalen 2014 var på mange måde legendarisk og vil altid huske som en historisk sejr og tegn på den naturlige overmagt i byen, af Real-fans, mens Atletico-fans sandsynligvis vil forsøge at fortrænge det smertefulde nederlag for evigt. En fodboldrejser til Madrid er altid rejsen værd, uanset hvilke af de to klubber der spiller.

Fodboldrejser med fly og hotel

Fodboldrejser fly

Fodboldrejser med fly som transport er utroligt populære, hvad enten det gælder rejser som de selv arrangerer eller du køber en pakkerejse gennem et rejsebureau. Især på fodboldrejser til England, Spanien, Frankrig og Italien er fly det nemmeste, hurtigste og billigste. Tager med på fodboldrejse til Tyskland, kan bil, bus eller tog dog også være en mulighed pga. den kortere afstand til Danmark. Især kampe i det nordlige Tyskland kan man nemt køre til.

Fodboldrejser hos rejsebureauer sælges altid med kampbillet og hotel, derudover er fly en mulighed som enten tilkøb eller at man selv står for at købe flybillet. Skal man selv købe flybilletter, kan det anbefales dels at være i rigtig god tid og dels at man anvender en af de mange online søgemaskiner til at finde de billigste flybilletter. F.eks. er momondo.dk en meget populær søgemaskine til at finde fly.

Der kan være mange gode fordele i at købe fodboldrejser med fly og hotel, som pakkerejser hos et rejsebureau. For det første slipper man for at skulle tænke på at booke fly og hotel, dernæst er man sikker på at få kampbilletter, hvilket til tider kan være en udfordring når man selv står for det. Især til "store" kampe som er meget efterspurgt og hvor der ofte er udsolgt hos de officielle salgssteder.

Se også vores guide til billige fodboldrejser og her: billige-fodboldrejser.dk.

Flere god råd til fodboldrejser

Tag på fodboldrejse til Spanien eller England og oplev nogle af verdens bedste hold live på hjemmebane.

Fodboldrejser

Er du inkarneret fodboldfan, drømmer du sikkert om at komme på fodboldrejse, så du kan opleve dit favorithold live på hjemmebane. At se fodbold i tv frarøver dig nemlig den helt specielle stemning, der er at finde på et glohedt stadion, hvor fans fra begge hold hujer om kap.

Her på siden kan du finde inspiration til at tage på fodboldrejse til Spanien eller England, som huser nogle af verdens største fodboldhold, nemlig FC Barcelona, Real Madrid, Liverpool FC og Manchester United. Fordelene ved at rejse til netop Spanien og England for at se fodbold er, at holdene og spillerne hører til blandt verdens bedste, og at det samtidig er både billigt, hurtigt og nemt at rejse til både England og Spanien.

Fodboldrejser til FC Barcelona

Når det kommer til spansk fodbold, er vandene typisk delt mellem de to giganter FC Barcelona og Real Madrid. En fodboldrejse til Spanien er en oplevelse for livet, da spanierne i høj grad lever og ånder for deres fodboldhold. Måske har du oplevet stemningen på et dansk stadion, men det er intet sammenlignet med det legendariske Camp Nou, når Messi, Neymar og Iniesta, blandt mange andre, dribler afsted. Camp Nou er Europas største fodboldstadion med plads til knap 100.000 tilskuere, og der er garanti for en storslået oplevelse.

Du kan flyve direkte til Barcelona, hvor det vrimler med hoteller i området. Der er derfor rige muligheder for at planlægge din rejse selv. En endnu nemmere mulighed er at købe en samlet pakkerejse via et rejseselskab. Pakkerejserne kan inkludere både fodboldbilletter, fly og hotel. Hos Visitfootball.dk kan du få de bedste tilbud på fodboldrejser til FC Barcelona.

Prisen på fodboldrejsen til FC Barcelona afhænger af flere faktorer, herunder blandt andet:

  • Hvornår på året, du ønsker at rejse. Fly- og hotelpriser stiger i højsæsonen.
  • Hvilken kamp, du ønsker at se. Priserne er højest, når Barca spiller imod et tilsvarende hold som eksempelvis Real Madrid, hvorimod priserne er noget lavere, hvis der spilles imod Rayo Vallecano.
  • Hvilken type kamp, der er tale om. En Champions League kamp et væsentligt dyrere end en træningskamp, men også væsentligt sjovere at opleve.

Priserne starter ved 25€ for de billigste kampe og koster helt op til 500€ for de mest eftertragtede kampe og pladser. Flybilletter til Barcelona kan fås for mellem 1.500 og 2.000 kroner for en returbillet.

Fodboldrejser til Real Madrid

I toppen af det spanske La Liga og blandt verdens bedste fodboldhold findes Real Madrid, der har hjemmebane på Santiago Bernabéu, som har plads til hele 85.000 tilskuere. Den elskede og storslåede fodboldklub, af samme årsag kaldet Galacticos, har nogle af verdens bedste spillere med om bord, herunder Ronaldo, Bale og Benzema.

De populæreste kampe på hjemmebanen er kampene imod FC Barcelona og Atletico Madrid. Stemningen er noget helt specielt, og det er ikke mange af modstanderens fans, der tør vove sig ind på Santiago Bernabéu, hvorfor opbakningen til hjemmeholdet er helt enorm.

Priserne på fodboldrejser til Real Madrid minder meget om priserne på fodboldrejser til FC Barcelona, da fly- og hotelpriserne stort set er de samme.

  • Fly- og hotelpriser svinger afhængigt af årstid og sæson og er typisk dyrest i skolernes ferier.
  • De mest eftertragtede kampe er dyrest, hvorimod kampe imod knap så populære fodboldhold koster væsentligt mindre.

Flybilletterne kan typisk fås til mellem 1.500 og 2.000 kroner for en returbillet til Madrid. Ved at købe fodboldrejsen igennem et rejsebureau, sparer du penge og tid. Her har du mulighed for at købe fly, hotel og billetter samlet. På Visitfootball.dk kan du nemt og enkelt bestille et skræddersyet tilbud på din fodboldrejse. Så kan du eksempelvis, uden den store indsats, få en særpris på en fodboldrejse til Real Madrid.

Fodboldrejser til Spanien
Uanset, om du er fan af Real Madrid eller FC Barcelona, er det en storslået oplevelse at tage på fodboldrejse til Spanien. Her bliver der gjort meget ud af fodboldkulturen, og det er ikke et sjældent syn med flage hængende fra vinduer og biler op til de store kampe. Ligesom der rundt omkring på lokale barer bliver vist fodbold på storskærm for både lokale og turister. Det sejrene holds fans fejrer det typisk med store armbevægelser efterfølgende.

På din fodboldrejse til Spanien må du desuden ikke snyde dig selv for lidt spanske oplevelser samtidig. Nyd varmen, strandene, de storslåede shoppemuligheder, en lækker tapas og en kold øl.

Vil du gerne på en billig fodboldrejse, er Spanien destinationen for dig. Billetterne fås meget billigt, især uden for sæson, vejret er dejligt og kan kombineres med en bade- eller storbyferie, og priserne på forplejning og overnatning er typisk væsentligt lavere end i Danmark.

Læs mere om fodboldrejser til Spanien.

Fodboldrejser til Liverpool FC

England er én af verdens populæreste fodboldnationer. Og især vi danskere rejser ofte dertil for at opleve de legendariske hold på hjemmebane, hvor stjerner som Salah, Mané og Firmino boltrer sig. Det er både hurtigt og billigt at flyve til England for at se Liverpool FC spille imod Manchester United eller et andet indenlandsk eller udenlandsk hold, og det benytter mange danskere sig af hvert år.

Alle Liverpool fans bør på et eller andet tidspunkt i deres liv opleve en fodboldkamp på Anfield Road i den populære endetribune The Kop, hvor der i kor skråles med på You’ll Never Walk Alone – en smuk og bevægende oplevelse. Som inkarneret Liverpool fan bør det også være en del af fodboldrejsen at tage forbi Liverpool Memorial for at minde og ære de 96 Liverpool fans, der mistede livet i Hillsborough-ulykken i 1989.

Når du skal købe en fodboldrejse til Liverpool FC, kan du vælge at købe en samlet pakkerejse gennem et rejseselskab eller at sammensætte din egen rejse. Fodboldbilletterne koster mellem £37 og £59 afhængigt af, om der er tale om en klasse C-, B- eller A-kamp, hvor A-kampene er de mest eftertragtede.

Mange af Liverpools kampe er så populære, at de kan være svære at få billet til. Derfor er det en god idé at kigge efter en pakkerejse gennem et rejseselskab. Det sparer dig for tid og besvær og sikrer dig billetter til de eftertragtede kampe. Pakkerejserne inkluderer enten udelukkende fodboldbilletter og hotelovernatninger eller både fodboldbilletter, hotelovernatninger og flybilletter.

Fodboldrejser til Manchester United

Ét af verdens mest populære fodboldhold er Manchester United, der har hjemme på Old Trafford, også kaldet Theater of Dreams, der kan huse 75.000 tilskuere. Ikke nok med, at klubben har nogle af verdens bedste fodboldspillere, som Sánchez, Pogba og Martial, så har de også vundet alt, hvad der er værd at vinde over de sidste år. Det tillader en helt fantastisk stemning ved hver eneste kamp, hvor opbakningen er i en klasse for sig.

En fodboldrejse til Manchester United bør altid indebære et besøg på én af de mange engelske pubber både før og efter kampen – det bidrager til en stemning og et sammenhold, der sent går i glemmebogen. De mest eftertragtede kampe er imod Manchester City og Liverpool FC, hvor der findes flest turister ved kampene imod sidstnævnte.

Priserne på billetter til Manchester Uniteds Premier League kampe varierer fra £31 til £53 for medlemmer og er lidt dyrere for ikke-medlemmer. For at sikre billetter til de mest eftertragtede kampe kræver det typisk et medlemskab. Du kan dog også købe rejsen som en pakkerejse igennem et rejseselskab for at sikre dig billetter. Pakkerejserne inkluderer typisk fly, hotel og billetter til den ønskede fodboldkamp. Her på Visitfootball.dk kan du kvit og frit bestille et skræddersyet tilbud på en fodboldrejse til din yndlingsklub.

Det er billigt og nemt at rejse til England med fly, og mange vælger derfor en fodboldrejse netop hertil for enten at se en kamp med Liverpool FC eller Manchester United – eller måske en kamp de to populære hold imellem.

Fodboldrejser til England
Danskerne er vilde med at rejse til England for at se fodbold. Det kræver kun få timers rejse, det er billigt, og England byder på fodbold i verdensklasse. Pubkulturen bør klart opleves på en fodboldrejse til England, for allerede flere timer inden kampens start, samles fans om øl og kampgejst, hvilket er helt unikt og skaber et specielt sammenhold omkring sporten.

England er en tætpakket fodboldnation, og ofte er det derfor muligt at planlægge en weekends fodboldrejse, der byder på ikke kun én men adskillelige kampe, hvilket virkelig giver noget for pengene. Når du er i England, må du desuden ikke snyde dig selv for noget lækker engelsk mad, en god gang brunch og nogle af de mange seværdigheder.

Søger du en billig fodboldrejse, er England en rigtig god destination. Der er masser af kampe at vælge imellem i alle prisklasser, det er muligt at flyve meget billigt dertil, og hotel- og restaurantpriser er typisk en lille smule billigere end i Danmark.

Læs mere om fodboldrejser til England.

Sådan siger vores brugere...Super info om fodboldrejser
Altid god info om, hvilke destinationer og kampe man kan komme til. Derudover også mange spændende artikler om gode fodboldbyer.

Kristoffer Føns

Markedets bedste guide
De bedste rejser, guides, nyheder og baggrundsviden, der, tilsammen med en tydelig passion for fodbolden, kun kan få de varmeste anbefalinger herfra.

Martin Jørgensen

Fodboldrejsernes svar på Momondo
Der findes et virvar af fodboldrejse-bureauer, der udbyder de samme kampe. Det var derfor rigtig fedt med et site, hvor jeg kunne sammenligne priser.

Emil Brink