Billetguide: Fodboldbilletter til Juventus FC på Juventus Stadium i Torino. Find og sammenlign priser på Liverpool-billetter til alle kampe i 2023/2024 her.

fodboldrejser juventus

Vælg kamp og sammenlign priser på billetter til Juventus FC

Sådan får du Juventus-billetter

Juventus er uden sammenligning den mest vindende fodboldklub i Italien. Ifølge deres eget pokalskab, så har de vundet intet mindre end 37 italienske mesterskaber. Det er over dobbelt så mange som nummer to på listen.

Og selvom de altid har været et storhold i Italien, så virker deres dominans til at have nået nye højder de seneste år. Hele otte sæsoner i streg har de vundet det italienske mesterskab. Det er den længste stime i Serie A’s historie. Læg dertil at de stort set er fast inventar hvert år, når der spilles kvart- og semifinaler i Champions League, og det er ikke svært at forstå hvorfor det er så populært at se fodbold på Juventus Stadium.

Det høje popularitet betyder, at det kan være svært at skaffe Juventus-billetter til de allermest populære kampe i sæsonen. Det gælder både når ærkerivalerne i Serie A kommer på besøg, og når de største europæiske tophold gæster græstæppet i Torino. I denne guide kan du læse alt om hvordan du får fat i de eftertragtede Juventus-billetter.

Hvor kan du købe Juventus-billetter?

Billetsalget til Juventus’ hjemmekampe foregår gennem den eksterne partner ticketone.it/juventus. Juventus-medlemmer har forkøbsret til alle kampe. Du bør derfor kraftigt overveje at købe et medlemskab, hvis du vil have en chance for at skaffe billet på egen hånd.

Det første du skal gøre, for at få adgang til forkøbsretten for medlemmer, er at købe et Juventus-kort. Kortet skal bruges sammen med dit medlemskab, når du køber Juventus-billetter. Det koster 15 euro plus forsendelse og gælder i 10 år. Du køber dit Juventus-kort her: juventus.com/supporter-card.

Dernæst skal du købe dit medlemskab. Du kan vælge mellem to medlemskaber til Juventus. Et J1897-medlemskab til 179 euro og et “Black&White”-medlemskab til 50 euro. Begge giver forkøbsret til Juventus-billetter, men J1897-medlemmer kan købe billetter én dag før “Black&White”-medlemmer. Bemærk at selvom du køber det dyre medlemskab, så er det ingen garanti for at du kan få billet til alle kampe.

Du finder alle medlemsinformationer og køber medlemskab til Juventus her: juventus.com/membership.

Billetpriser til Juventus-kampe

Billetpriserne til Juventus-kampe varierer alt efter hvem de møder. Til de store kampe i Serie A og Champions League koster en plads på en af endetribunerne 60 euro for medlemmer og 67 euro for ikke-medlemmer. En plads på langsiden eller i svinget koster mellem 120 og 200 euro for medlemmer og 135 og 225 euro for ikke-medlemmer.

VIP-billetter til Juventus

VIP-billetter til Juventus købes, i modsætning til almindelige billetter, direkte på klubbens egen hjemmeside her: juventus.com/vip. Prisen for en VIP-billet er 1.300 euro per person og du skal minimum købe to billetter. For den pris får du blandt andet reserveret parkeringsplads, 4-retters a la carte menu og de bedste sæder på stadion.

Hvornår starter billetsalget?

Billetsalget til Juventus-medlemmer starter cirka tre uger inden kampen. Først har J1897-medlemmer én dag til at gøre brug af deres forkøbsret. Dagen efter har både J1897- og Black&White-medlemmer mulighed for at købe Juventus-billetter.

Er der flere Juventus-billetter til rådighed, bliver de frigivet i det generelle salg. Det generelle salg åbner cirka 10 dage inden kampen. Du skal dog ikke forvente der er nogle ledige Juventus-billetter til de populære kampe i Serie A og Champions League. De er taget af sæsonkortholdere og medlemmer.

Køb Juventus-billetter gennem et rejsebureau

Selvom du har købt medlemskab til Juventus, kan du ikke være sikker på at få billet til alle Juventus-kampe. Du har godt nok forkøbsret, men der vil altid være sæsonkortholdere foran dig i køen, og antallet af prioritetsmedlemmer overstiger udbuddet til de mest populære kampe.

Hvis du køber din fodboldrejse til Juventus gennem et rejsebureau, så er du altid sikker på at få billet til kampen. Det gælder også til de mest populære kampe, som eksempelvis kvart- og semifinaler i Champions League.

Men billetgarantien er kun én af mange fordele ved at købe fodboldrejser gennem et rejsebureau. Når du køber komplette pakkerejser, så er både kampbillet, hotel og fly inkluderet. Det betyder at du ikke skal tænke på hverken transport eller overnatning. Alt er ordnet for dig og du er sikret en plads på stadion. Den optimale løsning for dig som vil have at alt er i orden.

Hvis du kunne tænke dig en komplet fodboldrejse til en Juventus-kamp, så benyt dig af VisitFootball’s fantastiske service. Få et skræddersyet tilbud på en fodboldrejse til Juventus. Det tager to minutter at udfylde informationerne, og så modtager du et uforpligtende tilbud på din favorit Juventus-kamp.

Champions League / Europa League-billetter

De store Champions League-kampe er nogle af de mest populære på Juventus Stadium. Det ses både på billetpriserne men også på efterspørgslen. Det er meget svært at skaffe Juventus-billetter på egen hånd, når store europæiske modstandere som Barcelona og Bayern München er på besøg i Torino.

Dit bedste bud er at købe det dyreste medlemskab til Juventus eller gøre som beskrevet ovenover, købe din fodboldrejse til Juventus gennem et rejsebureau.

Billetter til Juventus Stadium-tour

Vil du give dig selv en ekstra oplevelse på din fodboldtur til Torino, så tag på rundtur på Juventus Stadium. De har flere forskellige tours. Et besøg på stadion og klubbens museum koster 25 euro per person (20 for medlemmer). Hvis du kun ønsker at se museet skal du blot betale 15 euro (12 for medlemmer). Det er også muligt at besøge stadion på kampdage. Det koster 30 euro (27 for medlemmer).

Skal det være ekstraordinært, så tilbyder Juventus en eksklusiv rundtur på stadion, hvor du blandt andet får din egen guide. Denne tour koster 50 euro per person og du skal minimum være fire personer.

Sidst men ikke mindst, kan du også komme på en Juventus city-tour. Det er en bustur rundt i byen, hvor du ser seværdigheder der er tilknyttet klubbens historie. Turen tager 2½ time og koster 25 euro.

Du finder alle informationer om Juventus-tours og museum her: juventus.com/stadium-and-museum.

Sådan siger vores brugere...Super info om fodboldrejser
Altid god info om, hvilke destinationer og kampe man kan komme til. Derudover også mange spændende artikler om gode fodboldbyer.

Kristoffer Føns

Markedets bedste guide
De bedste rejser, guides, nyheder og baggrundsviden, der, tilsammen med en tydelig passion for fodbolden, kun kan få de varmeste anbefalinger herfra.

Martin Jørgensen

Fodboldrejsernes svar på Momondo
Der findes et virvar af fodboldrejse-bureauer, der udbyder de samme kampe. Det var derfor rigtig fedt med et site, hvor jeg kunne sammenligne priser.

Emil Brink