Billetguide: Fodboldbilletter til Borussia Dortmund på Westfalenstadion i Dortmund. Find og sammenlign priser på Dortmund-billetter til alle kampe i 2023/2024 her.

Vælg kamp og sammenlign priser på billetter til Borussia Dortmund

Sådan får du Dortmund-billetter

Borussia Dortmund er den fodboldklub i verden med det højeste tilskuergennemsnit, foran Manchester United og FC Barcelona. Over 80.000 mennesker ser i gennemsnit Dortmunds kampe på Westfalenstadion, eller Signal Iduna Park som det officielt hedder.

Det siger derfor sig selv, at efterspørgslen på billetter til Dortmunds kampe er meget høj. Til de største rivalopgør mod Schalke og Bayern München, er det ikke uvant at klubben registrerer over 300.000 opkaldsforsøg til deres billetcenter, på én dag. Det er populært at se fodbold på Westfalenstadion (Signal Iduna Park), så hvis du skal gøre dig forhåbning om en plads på stadion, så brug denne guide der forklarer alt om Dortmund-billetter.

På grund af den store efterspørgsel på Dortmund-billetter, har klubben lavet forskellige tiltag, der skal gøre det muligt for alle slags Dortmund-fans, at komme ind og se holdet spille. På trods at det, er det stadig meget svært at skaffe billet. Denne guide hjælper dig godt på vej, med alt du skal vide om Dortmund-billetter.

Hvor kan du købe Dortmund-billetter?

Du køber billetter til Dortmund-kampe på klubbens egen hjemmeside. Der vælger du først mellem kampe til Bundesligaen, Champions League eller DFB-Pokalen, og dernæst kan du se billetsalg for de enkelte kampe.

Der er som sagt meget stor efterspørgsel på billetter til Dortmunds kampe, og du har derfor begrænsede chancer for at skaffe billet som ikke-medlem. Løsningen på dette problem er at blive medlem af klubben. Et medlemskab til Dortmund koster 62 euro for et år. Du kan også vælge at købe et livstidsmedlemskab til 1.909 euro.

Du køber medlemskab til Borussia Dortmund på en af to følgende måder. Ved at oprette dig som medlem online via klubbens hjemmeside. Har du yderligere spørgsmål angående medlemskab, kan du kontakte klubben på mitglieder@bvb.de.

fodboldrejser-bvb-dortmund

Billetpriser til Dortmund-kampe

Billetpriserne til Dortmunds kampe er som følger:

Kategori 1: € 54,40
Kategori 2: € 51,20
Kategori 3: € 48,10
Kategori 4: € 44,90
Kategori 5: € 37,70
Kategori 6: € 31,20
Ståplads: € 16,70

Når Bayern München og Schalke kommer på besøg, koster billetterne 20 procent mere. Klubben kalder det ekstragebyr for storkampe. Det samme gælder for kampe i Champions League efter gruppespillet.

VIP-billetter til Dortmund

Dortmund tilbyder på nuværende tidspunkt tre forskellige VIP-løsninger til deres kampe. Den første løsning er VIP-billetter til deres “Weisse Wiese”-lounge. Der er catering fra to timer inden kampstart til to timer efter sidste slutfløjt. VIP-billetterne koster 390 euro per person og der skal bestilles minimum fire billetter. De to sidste løsninger er private VIP-bokse. Den ene VIP-boks har en kapacitet på 20 til 40 personer. Den anden private VIP-boks har kapacitet til 10 personer. Prisen er den samme for begge bokse, 390 euro per person. Alle nævnte priser er eksklusiv moms.

Hvornår starter billetsalget?

Billetsalget til Dortmunds hjemmekampe åbner sædvanligvis mellem fire og seks uger inden kampen. Det er muligt for klubbens medlemmer at købe billet 2 dage inden det åbne billetsalg starter. Det gøres ved at ringe til klubbens call-center på telefon +49 1805 309000. På klubbens hjemmeside kan du kan se en liste over hvornår billetsalget åbner til de respektive kampe.

Køb Dortmund-billetter gennem et rejsebureau

Som det fremgår af denne guide, så er det meget svært at skaffe billet til Dortmunds kampe. Der er så stor efterspørgsel på billetter at det stort set er umuligt, specielt til de helt store opgør mod Schalke og Bayern. Du kan dog springe alt besværet over og købe din billet direkte gennem et af de danske rejsebureauer der sælger fodboldrejser til Bundesligaen.

Det er den nemmeste måde at sikre sig en kampbillet, selv til de allerstørste opgør. Men det er ikke den eneste fordel ved at benytte sig at et rejsebureau. Når du køber en samlet pakkerejse, så inkluderer det ud over den garanterede kampbillet, også både hotelovernatning og flybillet tur/retur fra Danmark. Du vælger selv om du ønsker at flyve fra København, Billund eller Aarhus. Så uanset hvor i landet du er fra, så kan du finde en pakkerejse der passer til dig.

Kunne du tænke dig at en få tre skræddersyede tilbud på fodboldrejser til Dortmund? Så benyt dig at VisitFootball.dk’s service og bestil et skræddersyet tilbud på din fodboldrejse. Du udfylder hvilken Dortmund-kamp du gerne vil se, om dernæst modtager du et uforpligtende tilbud på din mail. Servicen er helt gratis.

Champions League / Europa League-billetter

Der gælder samme billetregler til de europæiske turneringer Champions League og Europa League, som der gør til kampe i Bundesligaen. Det skal dog nævnes, at efterspørgslen på billetter naturligvis stiger, i takt med at holdet når langt i Champions League. Det afspejles blandt andet ved, at billetter til kampe efter gruppespillet koster 20 procent ekstra. Din bedste mulighed for at skaffe billet til de store europæiske kampe vil derfor stadig være at blive medlem af klubben. Bemærk dog at et medlemskab ikke garanterer dig en billet. Der er nemlig langt flere medlemmer end tilgængelige billetter.

Pas på falske Dortmund-billetter

Med så stor efterspørgsel på billetter, kan det desværre ikke undgås, at nogle forsøger at sælge falske billetter. Der er eksempelvis en del private der sælger Dortmund-billetter på nettet. VisitFootball kan ikke anbefale at bruge disse salgskanaler, da du risikerer at købe en som du ikke kan bruge til noget. Klubben fraråder også på det kraftigste at købe uautoriserede billetter, og de hjælper dig ikke hvis din billet er falsk.

Billetter til Westfalenstadion-tour

En hjemmekamp med Dortmund skal naturligvis suppleres med en guidet tur på det legendariske Westfalenstadion. Du kan vælge mellem en 90- og en 120-minutters tur til henholdsvis 12 og 15 euro. Du køber billet til Westfalenstadion-tour på klubbens hjemmeside.

Der vælger du den præcise dato og det specifikke tidspunkt for hvornår du ønsker den guidede tur. Bemærk at det er ikke alle dage der er ture. På kampdage er det eksempelvis ikke muligt. Vær også opmærksom på, at det kun er den korte tur der tilbydes med engelsksproget guide.

Her ligger Westfalenstadion

Sådan siger vores brugere...Super info om fodboldrejser
Altid god info om, hvilke destinationer og kampe man kan komme til. Derudover også mange spændende artikler om gode fodboldbyer.

Kristoffer Føns

Markedets bedste guide
De bedste rejser, guides, nyheder og baggrundsviden, der, tilsammen med en tydelig passion for fodbolden, kun kan få de varmeste anbefalinger herfra.

Martin Jørgensen

Fodboldrejsernes svar på Momondo
Der findes et virvar af fodboldrejse-bureauer, der udbyder de samme kampe. Det var derfor rigtig fedt med et site, hvor jeg kunne sammenligne priser.

Emil Brink