Søger du den perfekte gave til manden som har alt, kvinden som har alt, til konfirmationen, til studenterfesten eller til en rund fødselsdags? Et gavekort til fodboldrejser er altid populært.

gavekort fodboldrejser

Et gavekort til oplevelser er generelt en god idé og især det at give et gavekort til fodboldkampe er populært. Kan du ikke finde en god gave, ved du ikke hvilken kamp modtageren vil se eller venter du på mere spændende kampe til næste sæson? Uanset hvad er et gavekort til fodboldrejser den perfekte gave.

Her kan du købe gavekort til fodboldrejser i 2023/2024

Billet
Travel2Football

Vælg

3 gode råd når du køber gavekort til fodboldkampe

1. Hvad kan købes med gavekortet?

Vær opmærksom på hvad de forskellige rejsebureauer tilbyder som en del af deres fodboldrejser. I vores oversigt, kan du se hvad der er inkl. hos de forskellige rejsebureauer. Der er tre ting du altid skal have styr på, når du skal på fodboldtur, som er følgende:

1. Fodboldbilletter
2. Overnatning (hotel)
3. Transport (fly/tog/bus/bil)

fodboldbilletter

Du kan hos nogle bureauer købe gavekort til fodboldbilletter, altså hvor det kun er selve kampbilletter, som kan købes for gavekortet. Vil du selv stå for eksempelvis overnatning og transport, kan det være en god løsning med et gavekort til fodboldbilletter.

Hos andre rejsebureauer kan du købe gavekort til fodboldrejser som er inkl. kampbillet, hotel og i nogle tilfælde også flybillet. Se efter i oversigten, hvilke rejsebureauer som tilbyder hvad. Skal du give gavekortet til en modtager, som gerne vil have det så nemt som muligt, er det en god idé med et gavekort hvor der kan købes en samlet pakkerejse, altså inkl. hotel og evt. også fly.

2. Hvor kan der købes fodboldrejser til?

Det er også afgørende for dit valg af rejsebureau, at se efter, hvilke lande de tilbyder fodboldrejser til. Nogle tilbyder rejser til de største klubber i eksempelvis England og Spanien, som er de mest populære fodboldlande. Andre har et større udvalg og tilbyder til rigtigt mange lande og igen mange klubber i de forskellige lande.

Partnere

Ved du at modtageren har et favoritland eller en yndlingsklub, som vedkommende gerne vil til fodboldkamp i og bruge gavekortet til, kan du i vores oversigt se landene. Er det en af de store klubber, har alle rejsebureauer typisk fodboldrejser hertil. Er det mindre klubber, kan du altid tjekke på deres side for at være helt sikker.

Når det gælder de store og populære fodboldklubber som FC Barcelona, Real Madrid, Liverpool FC, Manchester United, Manchester City, Chelsea FC, Arsenal FC og Tottenham Hotspur, har stort set alle rejsebureauer fodboldrejser hertil.

Mange steder kan gavekortet også bruges til fodboldkampe i eksempelvis Champions League, Europa League eller FA Cuppen.

3. Hvor længe er gavekortet gyldigt?

Sidst men ikke mindst er det selvfølgelig vigtigt hvor længe et gavekort er gyldigt. Den typiske grænse er to år, som for langt de fleste er rigeligt tid til at finde en fodboldkamp, som de gerne vil rejse til og opleve.

For enkelte rejsebureauer kan gyldigheden af gavekort dog være længere, du finder oplysningerne i oversigten på denne side.

Sådan siger vores brugere...Super info om fodboldrejser
Altid god info om, hvilke destinationer og kampe man kan komme til. Derudover også mange spændende artikler om gode fodboldbyer.

Kristoffer Føns

Markedets bedste guide
De bedste rejser, guides, nyheder og baggrundsviden, der, tilsammen med en tydelig passion for fodbolden, kun kan få de varmeste anbefalinger herfra.

Martin Jørgensen

Fodboldrejsernes svar på Momondo
Der findes et virvar af fodboldrejse-bureauer, der udbyder de samme kampe. Det var derfor rigtig fedt med et site, hvor jeg kunne sammenligne priser.

Emil Brink