Fodboldrejser til Manchester City byder på Englands nye magtfaktor og Etihad Stadium med plads til 47.000 tilskuere. Find alle fodboldrejser til Manchester City i 2023/2024 her.

Vælg kamp og sammenlign priser på fodboldrejser til Manchester City

Manchester City Football Club

Grundlagt: 1880
Kælenavne: Citizens, Sky Blues, City

Beliggenhed: Manchester, England
Stadion: City of Manchester Stadium (55.097 tilskuere)

Officielt billetsalg: tickets.mancity.com

Om fodboldrejser til Manchester City

Manchester City stod i mange år i skyggen af de succesfulde lokalrivaler fra United, men de seneste år har Manchester City både fået nyt moderne stadion (2002), fået tilført kapital fra stenrige ejere, fået stjernespillere og har vundet titler. Fodboldrejser til Manchester går nu derfor i høj grad også til City. De altid meget loyale og trofaste City-fans har selvfølgelig altid rejst til Manchester City-kampe, også på den gamle stadion Main Road. Mens nye generationer af fodboldfans virkelig har fået øjnene op for Manchester City som rejsemål for fodboldture.

Manchester er generelt en fodboldgal by. Med to af verdens største klubber at vælge imellem er det måske også forståeligt at befolkningen i Manchester bliver fodboldgale. På en fodboldrejse til Manchester City, vil man opdage at Citys fans ser sig selv om de rigtige repræsentanter for Manchester og at både fans og klubben gør meget ud af at de bære navnet City. Sikkert er det, at City fans i disse år stolt bære de Sky Blue trøjer i bybilledet i Manchester og at en fodboldrejse til Manchester City er turen værd.

Fodboldrejser til Manchester City

Fodboldbilletter til Manchester City

Når du skal købe Manchester City-billetter er der et par gode råd at følge og et par ting som er værd at vide. For det første er det altid en rigtig god idé, at være i god tid. Planlæg hvilken kamp du gerne vil se og sørg for at sætte dig ind i hvornår billetterne bliver sat til salg. Generelt sælger City sine billetter på tickets.mcfc.co.uk og som hovedregel bliver kampbilletterne sat til salg ca. en måned før kampene.

Som hos de fleste engelske klubber har Manchester City også en medlemsklub, som det rent faktisk kan være en fordel at melde sig ind i. Du får nemlig adgang til at købe billetter før alle andre, som medlem. Manchester Citys medlemsklub hedder The Cityzens og et medlemskab koster fra £25 om året. Er du City-fan og planlægger at se flere kampe på en sæson vil det helt sikkert være en fordel at melde sig ind.

Priserne på billetter til Citys kampe variere alt efter hvilket hold de spiller imod. De store klubber i England og især lokalderbyet mod Manchester United er selvfølgelig de mest eftertragtede og derfor dyrest. Vil man se en kamp mod et af topholdene skal man være i rigtigt god tid og et medlemsskab af The Cityzens vil være en fordel. Derudover er der naturligvis forskellige billetpriser alt efter hvor på Etihad Stadium man sidder.

Manchester City har yderligere, som en af de første klubber, indgået et samarbejder med billetportalen Viagogo, om officielt salg af billetter. Det kan derfor være en mulighed til udsolgte kampe, at prøve denne hjemmeside af, som City også henviser til på sin hjemmeside når en kamp er udsolgt.

Fodboldrejser til Manchester City med fly og hotel

Når du vil til Manchester City kampe med fly og hotel som en del af en samlet pakkerejse, har du gode muligheder for at finde det til rimelige penge. En del danske rejsebureauer arrangerer fodboldrejser til Manchester City hvor både fly og hotel er inkluderet, naturligvis sammen med fodboldbilletten. En fordel ved at benytte et rejsebureau, hvor man køber fodboldrejsen som en pakkerejse, er at du slipper for at skulle booke fly, hotel og kampbilletter selv. Alt er klaret og du skal egentlig blot møde op i lufthavnen. Derudover er det en god mulighed for at få billettere til de helt store kampe, som ofte bliver meget hurtigt udsolgt via de officielle salgskanaler.

En anden mulighed for at komme på fodboldrejse til Manchester med fly, er at booke selv. Fly fra Danmark til Manchester kan fås til rimelige penge, hvis man er ude i lidt god tid. Herunder er samlet ca. priser for en weekendtur (fredag-søndag), bemærk at priserne kan variere meget fra weekend til weekend. Et god råd er altid at bestille i så god tid som muligt.

Flypriser til Manchester Airport*
Fra København: ca. 1.000-2.000 kr.
Fra Billund: ca. 1.400-1.800 kr.
Fra Aalborg: ca. 1.700-2.300 kr.

* Der tages forbehold for løbende ændringer i priser.

Billige fodboldrejser til Manchester City

Billige fodboldrejser til Manchester City kan enten arrangeres selv, så de bliver billige eller købes til en pris, som man mener er billig. Da billig er relativt begreb kan det være svært at sætte en pris på hvad der er billigt. Dog vil man kunne komme på fodboldrejse til Manchester City, både med et rejsebureau og på en rejse man selv arrangerer, ret billigt i forhold til mange andre klubber rundt om i Europa. Det skyldes især de relativt billige fly til Manchester og at prisniveauet for f.eks. overnatning og hoteller er lidt lavere end i f.eks. London og i Danmark.

Arrangerer man sin egen fodboldrejser, skal man blot huske at få bestilt tre ting, fodboldbilletter, fly og overnatning. Har man de tre ting på plads, er ens rejse faktisk arrangeret. Hvis man vil have en billig fodboldtur, kan det være en fordel at vælge en kamp hvor City spiller mod et af de “mindre” hold i Premier League, da kampbilletterne typisk er billigere her. Derudover skal man blot sørge for at være i god tid og så huske at bruge nogle af de gode online søgemaskiner til at finde fly (momondo.dk) og hotel (hotels.com), eller alternativt prøve Airbnb-konceptet af med privat overnatning i Manchester, som typisk er billigere end hotel.

Sådan kommer du til City of Manchester Stadium (Etihad Stadium)

Etihad Stadium ligger på Aston New Road, ca. 2,5 km øst for centrum af Manchester. Stadion ligger i et området, som går under navnet SportCity, da en masse sports og træningsfaciliteter er samlet i området.

Den nemmeste måde at kommer til Etihad Stadium på er ved at tage MetroLink (metro/sporvogn) fra centrum af Manchester. Tag tre stop fra Manchester Piccadilly St. i retning mod Aston og stå af ved Etihad Campus, som ligger lige ved stadion. Alternativt går en række busser fra centrum direkte til stadion. I gåafstand ligger Etihad Stadium ca. 20-30 min væk.

Læs mere her: mcfc.co.uk

Ekstra Manchester City-oplevelser

Museum & Tour
Stadium and Club Tours

Sådan siger vores brugere...Super info om fodboldrejser
Altid god info om, hvilke destinationer og kampe man kan komme til. Derudover også mange spændende artikler om gode fodboldbyer.

Kristoffer Føns

Markedets bedste guide
De bedste rejser, guides, nyheder og baggrundsviden, der, tilsammen med en tydelig passion for fodbolden, kun kan få de varmeste anbefalinger herfra.

Martin Jørgensen

Fodboldrejsernes svar på Momondo
Der findes et virvar af fodboldrejse-bureauer, der udbyder de samme kampe. Det var derfor rigtig fedt med et site, hvor jeg kunne sammenligne priser.

Emil Brink