Billetguide: Fodboldbilletter til Manchester City på Etihad Stadium i Manchester. Find og sammenlign priser på Manchester City-billetter til alle kampe i 2023/2024 her.

Vælg kamp og sammenlign priser på billetter til Manchester City

Sådan får du Manchester City-billetter

Hvis du er Manchester City-fan og godt kunne tænke dig at komme over og se dem spille live, så har vi en god nyhed til dig. I modsætning til visse andre engelske storklubber, så er der ganske gode chancer for at skaffe billetter til Manchester City-kampe. Det gælder ikke alle opgør, men til mange af de mellemstore kampe i Premier League og nogle af de indledende gruppekampe i Champions League, bliver der ofte solgt billetter i åbent salg.

Til de mest populære opgør er der dog høj efterspørgsel på billetter, og kampene bliver hurtigt udsolgt. Her anvender Manchester City, som så mange andre store klubber i England og Europa, et prioriteringssystem til klubbens sæsonkortholdere og medlemmer.

Men selv som medlem kan det være svært at skaffe billet til disse kampe. Derfor kan det være en god idé at se på mulighederne for at købe Manchester City-billetter gennem et dansk rejsebureau. Uanset hvilken kamp du ønsker at se og hvilken løsning du søger, så har vi svaret til dig i denne guide. Vi gennemgår alt hvad du har brug for at vide om Manchester City-billetter.

Fodboldrejser til Manchester City

Hvor kan du købe Manchester City-billetter?

Billetter til Manchester City købes på klubbens egen hjemmeside på tickets.mancity.com.

Billetsalget til Premier League åbner i starten af sæsonen. Her bliver billetterne til alle sæsonens kampe frigivet. Først til klubbens sæsonkortholdere, dernæst til klubbens “matchday” medlemmer (læs mere om dette længere nede) og dernæst i åbent salg.

Til de allerstørste kampe, som eksempelvis lokalopgøret mod Manchester United, er der udsolgt inden det åbne salg starter. Men til størstedelen af kampene i Premier League, kan du købe billetter i åbent salg. Jo tidligere du er ude, jo større er din chance for at få billet. Gør derfor dig selv en tjeneste og planlæg din fodboldrejse til Manchester City i god tid. Det øger dine chancer for at få nogle gode pladser på stadion.

Billetsalget til FA Cup og League Cup er lidt anderledes. Her tilmelder klubbens sæsonkortholdere sig de cup-turneringer de ønsker købe billet til, i starten af sæsonen. Hvis der er ledige billetter bliver de frigivet efter samme prioritering som beskrevet ovenover. Billetterne bliver frigivet løbende gennem sæsonen, i takt med at klubben avancerer videre til de næste runder.

Billetpriser til Manchester City-kampe

Billetpriserne til Manchester Citys kampe ligger på mellem 30 og 60 pund. Klubben opererer med forskellige billetkategorier, alt efter hvilken modstander de møder. Skulle de nå langt i Champions League-turneringen kan du godt forvente at billetpriserne overstiger ovennævnte.

VIP-billetter til Manchester City

De billigste VIP-billetter til Manchester City koster 60 pund. Her får du en gratis velkomstdrink og en plads på stadion. Dernæst følger et hav af forskellige VIP-pakker, nogle blandt andet med 3- eller 5-retters menu. Priserne på disse pakker ligger på mellem 80 og 960 pund per person.

Deres ultimative VIP-billet hedder “Champion”. Den koster 3.000 pund. Manchester City kalder det selv for den mest ekstraordinære fodboldoplevelse i verden. Prisen inkluderer blandt andet, at du får lov til at gå på banen - lige inden kampen - og præsentere kampbolden for de to holds kaptajner.

Læs mere om alle VIP-pakkerne til Manchester City på hospitality.mancity.com.

Hvornår starter billetsalget?

Billetsalget til Premier League åbner i starten af sæsonen. Alle kampene bliver frigivet på samme tid, så det er om at være hurtigt ude, hvis du gerne vil have de gode pladser på stadion.

Det åbne billetsalg til FA Cup og League Cup åbner regel nogle uger inden kampen, hvis der er ledige billetter efter sæsonkortholderne og medlemmerne har brugt deres forkøbsret.

Køb Manchester City-billetter gennem et rejsebureau

Du kan også vælge at købe dine Manchester City-billetter gennem et dansk rejsebureau. Når du køber fodboldrejser til Manchester City, så er kampbilletter inkluderet. Det gælder også til de mest populære kampe.

Udover kampbilletten, så kan du sammensætte din fodboldrejse til Manchester City som du har lyst. Du kan vælge at købe kampbillet med overnatning og selv stå for at finde fly. Du kan også købe den fulde pakke med fly tur/retur fra Danmark, hotelovernatning og plads på stadion. Det er løsningen til dig der gerne vil have at alt er ordnet.

Kunne du tænke dig et gratis og uforpligtende tilbud på en fodboldrejse til Manchester City, så benyt vores fantastiske service. Det tager kun to minutter af udfylde oplysningerne. Hurtigt og nemt.

Champions League / Europa League-billetter

Til de indledende gruppekampe i Europa, er der som regel ikke stor efterspørgsel på billetter. Det er derfor muligt at købe billetter til disse kampe i åbent salg. Det foregår på samme måde, som hvis du skulle købe billetter til Premier League. Alle tre gruppespilskampe bliver sat til salg i starten af sæsonen.

Går Manchester City videre fra gruppen, åbner de for salg af nye billetter. Jo længere de når i turneringen, jo større bliver efterspørgslen på billetter. Til de mest eftertragtede kampe bruger klubben et loyalitetspointsystem, der favoriserer de fans som har set flest kampe på stadion i løbet af sæsonen.

Billetter til City of Manchester Stadium-tour

Du kan vælge mellem tre forskellige tours til City of Manchester Stadium. Den billigste tour koster 25 pund. Det er den klassiske rundtur, hvor du kommer ned i spillernes omklædningsrum, besøger presserummet, spillerbænken og så videre.

For 35 pund får du både en rundtur på stadion, samt et besøg på klubbens akademi. På akademiet kan du blandt andet opleve klubbens træningsbaner, som råder over den største indendørs bane i England.

På udvalgte dage kan du også komme på en ekstraordinær “legend tour”. Her foregår rundturen sammen med en tidligere Manchester City-legende, der blandt andet giver førstehåndsberetninger om livet som professionel fodboldspiller i Manchester City. Denne eksklusive tour koster 75 pund per person.

Du finder mere information og booker tours til City of Manchester Stadium på mancity.com/tours.

Sådan siger vores brugere...Super info om fodboldrejser
Altid god info om, hvilke destinationer og kampe man kan komme til. Derudover også mange spændende artikler om gode fodboldbyer.

Kristoffer Føns

Markedets bedste guide
De bedste rejser, guides, nyheder og baggrundsviden, der, tilsammen med en tydelig passion for fodbolden, kun kan få de varmeste anbefalinger herfra.

Martin Jørgensen

Fodboldrejsernes svar på Momondo
Der findes et virvar af fodboldrejse-bureauer, der udbyder de samme kampe. Det var derfor rigtig fedt med et site, hvor jeg kunne sammenligne priser.

Emil Brink