Fodboldrejser til Premier League: Sådan kommer du til live fodbold i London, Liverpool og Manchester. Find alle fodboldrejser til Premier League i 2023/2024 her.

Rejseguides til Premier League-klubber

Fodboldrejser til Premier League

Rejser til Premier League kampe er nogle af mest populære fodboldrejser i verden. Fodboldglade og rejselystne danskere tager i stor stil til England og især London for at se fodbold live.

En fodboldrejse til Premier League er altid en stor fodboldoplevelse. Premier League er måske verdens stærkeste liga, tempoet er altid højt og underholdningsværdien stor. Fordi Premier League har så mange gode klubber og stjernespillere, er stort set alle kampe meget efterspurgte og det har presset priserne op og det kan være svært at få billetter til alle kampe. Med denne rejseguide til Premier League, kommer du et stort skridt tættere på fantastiske fodboldoplevelser.

I denne guide giver vi dig gode råd, hvad enten du skal på fodboldrejse med vennerne, skal overraske kæresten med en gave eller blot sørger information om hvordan du kommer bedst og billigst på fodboldrejse til Premier League.

Sådan arrangerer du selv din fodboldrejse

Fordelen ved selv at arrangere sin fodboldrejse er, at det typisk kan være den billigste løsning. Det kræver dog også en del tid, men hvis man ikke har noget imod selv at søge sig frem til de bedste tilbud, kan der være penge at spare. Når du selv arrangerer din fodboldrejse, skal du have styr på tre ting; fodboldbilletter, overnatning og transport (fly).

fodboldbilletter

Fodboldbilletter: Fodboldbilletter til Premier League er desværre nogle af de sværeste at skaffe i Europa. Det skyldes at Premier League er enormt populær, både hos de lokale fans og blandt turister. Det presser efterspørgslen og dermed prisen op. Når du selv skal skaffe billetter til Premier League kampe, bør du starte på hjemmeholdet hjemmeside (find link i vores guide her: fodboldbilletter), her kommer billetterne typisk til salg nogle uger før hver kamp og så gælder det om at være hurtig. Mange klubber har også medlemsklubber som du kan melde dig ind i og dermed få en forkøbsret til billetter. Dette er dog ikke nogen garanti for at kunne købe billet, især ikke hvis det er en meget efterspurgt kamp. Kodeordet er at være i god tid og undersøge mulighederne grundigt på klubbens hjemmeside. Lykkes det ikke at få billet på egen hånd, kan du bruge vores guide til at sammenligne priser fra flere rejsebureauer på bestemte kampe. Vælg klub i menuen og find din fodboldrejse.

Fodboldrejser hotel

Overnatning: Når du tager til England, kan det anbefales at gøre en tur ud af det med et par overnatninger. Fx i London, hvor byen byder på masser af oplevelser - også hvis det kun skal være fodbold. Typisk kan man nå to kampe i London på en weekend, hvis man er heldig eller besøge Wembley. Det anbefales at tjekke hotels.com og finde et godt tilbud på et hotel i nærheden af centrum, alternativ kan man leje en privat lejlighed via Airbnb.com.

Fly: Til England er fly helt klart det nemmeste transportmiddel, medmindre man er søstærk og tager færgen fra Esbjerg. Fra flere danske lufthavne kan man komme til London relativt billigt og fra København kan man også flyve direkte til Manchester. Bestiller man i lidt god tid, kan man komme tur/retur København-London for 500-1.000 kr. Det anbefales at undersøge flypriser og tider på momondo.com.

Her kan du købe rejser til Premier League

Wembley-Stadium

Fodboldrejser til Premier League kan købes hos en række gode danske rejsebureauer og til ganske fornuftige penge. Fordelene ved at købe hele rejsen som én pakkerejse, er at du slipper for besværet med selv at skulle købe fodboldbilletter, hotel og muligvis også fly. Nogle rejsebureauer sælger fodboldrejser med fly, mens andre sælger en pakke med kampbillet + hotel. Da fly til England og især London er rigtig billige fra Danmark, kan det være en nem løsning, at købe kampbillet og hotel af et rejsebureau og så selv bestille et fly online.

Rejsebureauerne har ofte flere forskellige typer af både fodboldbilletter og hoteller at vælge imellem, således kan man sammensætte sin fodboldrejse, som man ønsker det og til en pris man synes passer budgettet. Når det gælder Premier League billetter er prisniveauet noget højere end til kampe i resten af Europa, hvilket man lige skal være opmærksom på. Ønsker man en billigere fodboldrejse kan man sammenligne priser til forskellige lande her: billige fodboldrejser. Fodbold i Premier League er dog helt specielt og i fodboldens hjemland er kærligheden til fodboldspillet stor, hvilket man mærker som en del af helhedsoplevelsen på de engelske stadions. Find og sammenlign priser på fodboldrejser til Premier League i vores oversigt her: fodboldkampe i England.

Derfor skal tage på fodboldrejse til Premier League

london-rejser-fodbold

Som tidligere beskrevet er Premier League måske den meste populære liga i verden at rejse til for at se fodbold. Og ikke uden grund. England er fodboldens hjemland og hjemsted for nogle af de største og mest berømte klubber i verden. Med London som verdens fodboldhovedstad, en by med flere topklubber end nogen anden i Europa og hvor de faktisk kan nå mere end én kamp på en weekend, hvis du er heldig og planlægger din tur godt.

De engelske klubber og stadions er kendt i hele verden og verdens (måske) mest berømte stadion, nemlig Wembley ligger klubløs i det nordvestlige London. Er man i London bør man tage forbi og køb billet til rundvisning/stadiontour på Wembley. De øvrige berømte klubber i England står nærmest i køb; Liverpool FC, Manchester United, Chelsea FC, Arsenal FC, West Ham United, Manchester City, Tottenham Hotspur osv. Det kan på det varmeste anbefales at opleve en fodboldrejse til Premier League, hvor hele fodboldoplevelsen går op i en højere enhed.

Her ligger Premier League-klubberne

Sådan siger vores brugere...Super info om fodboldrejser
Altid god info om, hvilke destinationer og kampe man kan komme til. Derudover også mange spændende artikler om gode fodboldbyer.

Kristoffer Føns

Markedets bedste guide
De bedste rejser, guides, nyheder og baggrundsviden, der, tilsammen med en tydelig passion for fodbolden, kun kan få de varmeste anbefalinger herfra.

Martin Jørgensen

Fodboldrejsernes svar på Momondo
Der findes et virvar af fodboldrejse-bureauer, der udbyder de samme kampe. Det var derfor rigtig fedt med et site, hvor jeg kunne sammenligne priser.

Emil Brink