Fodboldrejser til Atletico Madrid byder på det nye Estadio Wanda Metropolitano, med plads til godt 68.000 tilskuere. Find din fodboldrejse til Atletico Madrid i 2023/2024 her.

Vælg kamp og sammenlign priser på fodboldrejser til Atletico Madrid

Club Atlético de Madrid

Grundlagt: 1892
Kælenavn: Los Rojiblancos og Los Indios

Beliggenhed: Madrid, Spanien
Stadion: Wanda Metropolitano (68.456[ tilskuere)

Officielt billetsalg: atleticodemadrid.com/tickets

Om fodboldrejser til Atletico Madrid

Fodboldrejser til Atletico Madrid byder på Spaniens nyeste stadions, nemlig Estadio Wanda Metropolitano (tidligere også kaldt Estadio La Peineta) med plads til godt 68.000 tilskuere. Et stadion som blev åbnet i 2017 og som ligger i den østlige del af Madrid. Vil du på fodboldrejse til Atletico Madrid og opleve en hjemmekamp på det nye moderne Estadio Wanda Metropolitano, kan du bruge denne guide til at finde alt information om fdoboldrejser og billetter til Atletico Madrid og deres nye stadion.

Atletico Madrid har altid været kendt i Spanien, for at have nogle af landet mest loyale og medlevende fans. På det gamle stadion, fra den berømte sydtribune på Vicente Calderón, Fondo Sur, satte Atleticos mest fanatiske fans dagsordenen på stadion. Stemningen på Vicente Calderón var kendt for at være bedre end hos naboerne fra Real Madrid. Noget som klubben stolt bryster sig af og forsøger at overføre til det nye stadion. På din fodboldrejse til Atletico Madrid kan du altså se frem til både en stor stemningsmæssig og fodboldmæssigt oplevelse.

Uanset hvordan selv de mest hardcore Atletico Madrid-fans vender og drejer tingene, har klubben altid stået i skyggen af både Real Madrid og FC Barcelona. De to ubestridt største og mest vindende klubber i Spanien. Atletico Madrid har dog med jævne mellemrum haft held til at stikke en kæp i hjulet på de to giganters dominans af spansk klubfodbold. Senest vandt klubben det spanske mesterskab i 2020/2021-sæsonen

Uanset at Atletico deler by med måske verdens største klub og en institution i fodboldens verden, nemlig Real Madrid, har klubben en kæmpe opbakning i Madrid. Klubben har efter flytningen til det nye stadion haft et snit på over 55 000 tilskuere til deres hjemmekampe, hvilket mange klubber i Europa sikkert misunder. Netop en kæmpe dedikation og kærlighed til klubben kendetegner Atleticos mange trofaste fans, hvilket er med til at gøre fodboldrejser til Atletico Madrid til en helt særlig oplevelse.

Særligt lokalderbys mod Real Madrid er værd at rejse til Madrid efter. Kampene kaldes på spansk for El Derbi madrileño og deler byen i to. Både Real og Atleticos fans er kendt for at fejre deres store sejre på byens pladser og i springvand. Atleticos fans hopper i springvandet Fuente de Neptuno når titler eller store sejre skal fejres, et syn man ikke skal snyde sig selv for på fodboldrejsen, hvis lejligheden byder sig.

Læs også vores byguide her: Madrid

Fodboldrejser Atletico Madrid

Atletico Madrids gamle og legendarisk stadion Vicente Calderón

Sådan kommer du til Wanda Metropolitano

Atletico Madrids nye hjemmebane Estadio Wanda Metropolitano er placeret i den østlige del af Madrid, du kan tage metro linje 7 fra centrum til stationen Estadio Metropolitano, som ligger lige ved stadion.

Stadion tours og museum

På fodboldrejsen til Atletico Madrid er det oplagt at besøge Atleticos museum og en af de guidede tours.

Stadion-tour
Museum & Guided Tours

Sådan siger vores brugere...Super info om fodboldrejser
Altid god info om, hvilke destinationer og kampe man kan komme til. Derudover også mange spændende artikler om gode fodboldbyer.

Kristoffer Føns

Markedets bedste guide
De bedste rejser, guides, nyheder og baggrundsviden, der, tilsammen med en tydelig passion for fodbolden, kun kan få de varmeste anbefalinger herfra.

Martin Jørgensen

Fodboldrejsernes svar på Momondo
Der findes et virvar af fodboldrejse-bureauer, der udbyder de samme kampe. Det var derfor rigtig fedt med et site, hvor jeg kunne sammenligne priser.

Emil Brink