Rejseguide til fodboldrejser med fly i 2023/2024 – find din fodboldrejse inkl. fly her.

fodboldrejser med fly

Fodboldrejser med fly: Den nemmeste måde at komme på fodboldrejse med fly er at bestille gennem et dansk rejsebureau, hvor fodboldrejser inkl. fly sælges sammen med hotel og kampbillet. Disse såkaldte pakkerejser, gør det nemt for dig at komme ud i Europa og se fodbold. Ofte kan rejsebureauet være behjælpelig med gode råd og tips til destinationen (også ud over selve fodboldkampen og stadion). Find og sammenlign fodboldrejser med fly, hotel og kampbillet her.

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Vælg fodboldklub

Billige fodboldrejser med fly

Når du skal ud i Europa og se fodbold, er fly oftest den nemmeste måde at komme hurtigt til din destination. Rejser med fly er f.eks. nemmest hvis du skal til enten England, Spanien eller Frankrig. Alt efter hvor i Danmark du bor, kan de nogle gange betale sig at køre i bil til Tyskland i stedet for fly. Det kommer dog lidt an på hvor man skal hen i Tyskland og hvor i Danmark man rejser fra. F.eks. er det meget billigt at flyve fra København til Berlin.

Er det billige fodboldrejser med fly du er ude efter, har du gode muligheder for dette. Det kan anbefales at du enten selve arrangerer din fodboldrejse (altså selv køber flybillet, hotel og fodboldbillet) eller du kan finde en fodboldrejser hos et rejsebureau, som du mener er billigt, hvilket jo er et individuelt og relativt begreb.

Du kan bestille et skræddersyet tilbud på din fodboldrejse med fly her: tilbud på fodboldrejser.

Mest populære fodboldrejser

Fodboldrejser med fly til Barcelona, London eller Liverpool?

Hvor skal fodboldrejsen gå hen? Søger du f.eks. fodboldrejser til en julegave eller fødselsdagsgave og gerne vil have et par råd omkring hvilke klubber, som normalt er meget populære at flyve til på fodboldrejse, giver vi dig hermed et par tips. Er fodboldrejsen til dig selv, ved du sikkert allerede hvilke klubber og kampe du gerne vil opleve live.

De mest populære lande at se fodbold i er England og Spanien, som har nogle af de stærkeste ligaer i verden og hvor klubberne traditionelt har domineret europæisk topfodbold. Fodboldrejser til England med fly er oftest rigtigt billige, da man kan flyve til både London og Manchester fra f.eks. København relativt billigt (1.000 kr. tur/retur for flybillet er meget normalt). Vil man på fodboldrejse med fly til Liverpool, kan det bedst betale sig at flyve til Manchester, hvor lufthavnen kun ligger en times rejse fra Liverpool. Der er nemlig ikke mange flyselskaber, som flyver direkte til Liverpool fra Danmark.

De to store fodboldbyer i Spanien er uden tvivl Madrid og Barcelona, hvor man også kan være heldig at få billige flybilletter til, hvis man er ude i god tid. Generelt er det altid en god idé, at være i god tid med at bestille sin rejse, hvad enten man selv vil købe flybillet eller vil købe hele sin fodboldrejse gennem et rejsebureau. Jo tidligere man bestiller jo billigere bliver flybilletterne som udgangspunkt.

Populære fodboldklubber

Her på siden finder du nogle af de mest populære klubber, at tage på fodboldrejse med fly til. Under hver klub kan du læse meget mere info om hvordan du får fodboldbilletter, kommer til stadions og meget mere. Derudover finder du links til rejsebureauer, som sælger fodboldrejser inkl. fly, hotel og fodboldbillet til den enkelte fodboldklub.

Se listen med alle fodboldklubber.

Sådan siger vores brugere...Super info om fodboldrejser
Altid god info om, hvilke destinationer og kampe man kan komme til. Derudover også mange spændende artikler om gode fodboldbyer.

Kristoffer Føns

Markedets bedste guide
De bedste rejser, guides, nyheder og baggrundsviden, der, tilsammen med en tydelig passion for fodbolden, kun kan få de varmeste anbefalinger herfra.

Martin Jørgensen

Fodboldrejsernes svar på Momondo
Der findes et virvar af fodboldrejse-bureauer, der udbyder de samme kampe. Det var derfor rigtig fedt med et site, hvor jeg kunne sammenligne priser.

Emil Brink