Fodboldrejser til Arsenal: Oplev stemningen på Emirates Stadium i Nordlondon sammen med 60.000 andre Arsenal-fans. Find alle fodboldrejser til Arsenal FC i 2023/2024 her.

fodboldrejser arsenal

Arsenal Football Club

Grundlagt: 1886
Kælenavn: The Gunners

Beliggenhed: London, England
Stadion: Emirates Stadium (59.867 tilskuere)

Officielt billetsalg: www.arsenal.com/tickets

Om fodboldrejser til Arsenal FC

Fodboldrejser til Arsenal FC og Nordlondon er en særlig oplevelse for ægte Gunners, men også for andre fodboldfans, er det nye Emirates Stadium en oplevelse værd. I 2006 erstattede det nye moderne Emirates Stadium, med plads til hele 60.000 tilskuere, det gamle og legendariske Highbury, hvor Arsenal havde spillet siden 1913. Siden da har Arsenal gjort meget for at lade noget af ånden fra det gamle stadion og selve klubben, flytte med ind på det nye Emirates.

På din fodboldrejse til Arsenal, bør du ud over kampen også nå at tage på Arsenal Stadium Tour, samt se de fem Arsenal statuer (Ken Friar, Dennis Bergkamp, Herbert Chapman, Tony Adams og Thierry Henry) rundt om stadion og ikke mindst opleve den imponerende Armoury Square, som er belagt på 18.000 sten, hvor fans har skrevet deres personlige tekst på hver enkelt sten. Start din fodboldrejse til Arsenal her!

Fodboldbilletter til Arsenal FC

Som i så mange andre engelske klubber har Arsenal FC også en medlemsklub (pris for indmeldelse £29-39) for deres fans, som giver en række fordele. I forbindelse med billetter, har medlemmer især to fordele, for det første er billetterne en smule billigere, men vigtigst af alt, så har man forkøbsret til fodboldbilletter som medlem.

Det kan dog lade sig gøre at købe fodboldbilletter til Arsenal uden at være medlem, men chancerne for at få billet øges betragteligt, især til de store kampe, hvis man er medlem. Arsenal har forskellige typer medlemskab, som generelt kaldes Arsenal Membership.

Priserne på Arsenal-billetter variere efter efter hvem modstanderholdet er og overordnet tildeles hver enkelt kamp enten kategori A, B eller C. De mest efterspurgte kampe mod topholdene er kategori A, f.eks. Nordlondon-derby mod Tottenham eller mod en af Manchester-klubberne. De mindste klubber er kategori C.

Arsenal FC billetpriser*
A £65,50 - £97 (Medlemspriser: £64 - £95.50)
B £37.50 - £56.50 (Medlemspriser: £36.50 - £55.50)
C £27 - £39.50 (Medlemspriser: £26 - £38.50)

* Bemærk: Priser kan ændres løbende i den officielle prisoversigt.

Det anbefales at være i rigtigt god tid før en kamp, hvis man ønsker at købe billet direkte gennem Arsenals officielle billetsalg. Især hvis man ønsker at se en af de meget efterspurgte Arsenal-kampe. Et alternativ, hvis man ikke kan få billet på egen hånd, er at bestille en fodboldrejse til Arsenal gennem et rejsebureau, hvor typisk både hotel, fly og kampbillet sælges som en pakkerejse.

Fodboldrejser til Arsenal med fly og hotel

fodboldrejser til arsenal med fly og hotel

Lykkes det dig enten ikke, selv at få købt billet til den Arsenal-kamp du gerne ville se, eller vil du blot gerne købe en samlet fodboldrejse, uden at skulle planlægge, booke og arrangere noget selv, så er de såkaldte pakkerejser hos et rejsebureau et rigtigt godt alternativ. Mange danske rejsebureauer arrangerer fodboldrejser til Arsenal med fly og hotel inkluderet i prisen, samt selvfølgelig fodboldbillet til Emirates Stadium.

Fodboldrejser til Arsenal gennem et rejsebureau har en række fordele, ude over at det er nemt og bekvemt. Du kan nemlig ofte få en række gode råd og tips til turen med på vejen, enten når du køber rejsen eller undervejs, såfremt at der er en guide med i London. Når du bestiller fodboldrejsen, får du ofte muligheden for enten at vælge rejsen, med eller uden flybillet. Dvs. du kan også selv bestille fly, men så lade rejsebureauet klare hotel og fodboldbillet.

Billige fodboldrejser til Arsenal FC

Når du leder efter billige fodboldrejser til Arsenal, har du to muligheder. Enten skal du finde en fodboldrejse hos et rejsebureau, som du mener er billig eller ihvertfald til en pris som du er villig til at betale. En anden mulighed for at få en billig fodboldtur til Arsenal er at planlægge hele rejsen selv.

Når du planlægger din fodboldrejse til Arsenal og London, kan du selv sørge for at bestille et billigt hotel, billige flybilletter og udfordringen bliver så at få fodboldbilletter som også er billige. Udbuddet af både fly til London og hoteller i byen er stort, hvorfor det kan lade sig gøre at komme relativt billigt til London (fly tur/retur kan gøres for ca. 1.000 kr. fra både København, Billund og Aalborg), samt at finde et billigt hotel. Find f.eks. dit fly til London på momondo.dk.

I London er konceptet for en række af byens billigste hoteller, at de kører efter et Bed & Breakfast koncept, hvor man få et lille værelse og så en begrænset morgenmad til ret billige penge. Typisk kan man bo for et sted mellem 600-1.000 kr pr. nat på disse hoteller. Selve hotellerne er lidt atypiske og ligger som oftest i klassiske victorianske rækkehuse. B&B hoteller findes stor set overalt i London og kan være med til at give dig en billig fodboldrejse til Arsenal. Find f.eks. dit hotel i London på hotels.com.

Sådan kommer du til Emirates Stadium

Den hurtigste måde at komme rundt i London på er med London Underground, eller tuben som undergrundssystem populært kaldes. Fra det central London til Emirates Stadium er tuben også det hurtigste og som nogle vil mene, en naturlig del af den ægte fodboldoplevelse i London.

På vej til Emirates Stadium kan du stå af på tre forskellige stationer, som ligger i gå afstand fra stadion.

Arsenal: Den nærmeste station, som ligger 3 min fra stadion. Tag med Piccadilly Line (f.eks. Piccadilly Circus, King’s Cross eller Covent Garden).

Finsbury Park: Ligger ca. 10 min fra stadion. Tag med Piccadilly Line eller Victoria Line (f.eks. fra Oxford Circus, Euston eller King’s Cross).

Highbury & Islington: Ligger ca. 10 min fra stadion. Tag med Victoria Line eller North London Line.

Bemærk at stationerne Holloway Road og Drayton Park, som også tæt på Emirates Stadium, typisk er enten helt lukkede eller kun åbne efter kampen, på kampdage. Find mere info her: arsenal.com

Arsenals historie

Historien om Arsenal FC starter i 1886, siden da har klubben skiftet stadion, flyttet fra sydøst-London til Nordlondon og endda skiftet navn to gange. Tilbage er dog arven fra de arbejdere på våbenfabrikken Royal Arsenal i Woolwich (sydøst-London) som startede klubben under navnet Dial Square. Nemlig kælenavnet The Gunners, som altså bunder i klubbens oprindelse på våbenfabrikken.

I 1893 skiftede klubben navn til Woolwich Arsenal, opkaldt efter området hvor klubben lå. Klubben spiller under dette navn indtil 1913 hvor man flytter til Nordlondon og spiller sine kampe på det nye Highbury, året efter i 1914 fjernes Woolwich fra klubbens navn og man bruger herefter det kortere Arsenal. Flytningen til Nordlondon danner også grundlaget for den evige rivalisering med naboerne fra Tottenham Hotspurs, et lokalderby bedre kendt som North London Derby. Det mest berømte London-derby.

Arsenal er den første fodboldklub i England, der får en undergrundsstation opkald efter sig i 1932, hvor stationen Gillespie Road officielt skifter navn til Arsenal.

Fra starten af sæsonen 2006/07 flyttede Arsenal til deres nye stadion Emirates Stadium. Et topmoderne stadion med plads til over 60.000 tilskuere. Ældre Arsenal-fans vil påstå at det nye stadion mangler noget af den stemning, sjæl og intensitet som det gamle Highbury havde. Highburys kapacitet var på godt 38.000 før det blev revet ned og i dag ligger Arsenals tilskuergennemsnit lige over de 60.000 pr. kamp i Premier League.

Ekstra Arsenal-oplevelser

På din fodboldrejse til Arsenal, anbefaler vi disse ekstra oplevelser:

Arsenal Stadium Tour
Emirates Stadium og Arsenal Museum

Arsenal Shopping
The Armoury

Sådan siger vores brugere...Super info om fodboldrejser
Altid god info om, hvilke destinationer og kampe man kan komme til. Derudover også mange spændende artikler om gode fodboldbyer.

Kristoffer Føns

Markedets bedste guide
De bedste rejser, guides, nyheder og baggrundsviden, der, tilsammen med en tydelig passion for fodbolden, kun kan få de varmeste anbefalinger herfra.

Martin Jørgensen

Fodboldrejsernes svar på Momondo
Der findes et virvar af fodboldrejse-bureauer, der udbyder de samme kampe. Det var derfor rigtig fedt med et site, hvor jeg kunne sammenligne priser.

Emil Brink