Fodboldrejser til Tottenham: Oplev Spurs live på Tottenham Hotspur Stadium i London. Find alle fodboldrejser til Tottenham i 2023/2024 her.

fodboldrejser tottenham

Vælg kamp og sammenlign priser på fodboldrejser til Tottenham

Tottenham Hotspur Football Club

fodboldrejser tottenham

Grundlagt: 1882
Kælenavne: Spurs, The Lilywhites

Beliggenhed: London, England
Stadion: Tottenham Hotspur Stadium (62.062 tilskuere)

Officielt billetsalg: www.tottenhamhotspur.com/tickets

Om fodboldrejser til Tottenham Hotspur

Fodboldrejser til Tottenham Hotspur eller Spurs som klubben populært kaldes, byder på en klassisk engelsk fodboldoplevelse i Nordlondon, hvor pints og fodboldstemning på pubben, fish’n’chips og en tur med tuben er et must. Tottenhams nye moderne stadion med navnet Tottenham Hotspur Stadium, har erstattet det legendariske White Hart Lane per sæsonen 2018/2019 og har plads til 62.062 tilskuere.

En fodboldrejse til Tottenham kan nemt kombinere med en weekend i London, læs mere vores guide til London, om hvordan du får den perfekt fodboldrejse til byen med de mange fodboldklubber.

Tottenham Hotspur Stadium

Fodboldbilletter til Tottenham Hotspur

Prisen på fodboldbilletter til Tottenhams hjemmekampe variere alt efter hvem de spiller mod. Modstanderne i Premier League er opdelt i tre kategorier, A, B og C. Kategori er A er de dyreste billetter til kampe mod de mest prestigefyldt klubber og C er de billigste mod de mindst efterspurgte modstandere.

Tottenham-billetter sælges via klubbens hjemmeside og det er muligt at købe billetter til kampene, men man skal være i rimelig god tid, hvis man f.eks. ønsker billet til kategori A-kampe. Tottenham har ligesom andre engelske klubber, sin egen medlemsklub One Hotspur, hvor fans kan melde sig ind og få en række fordele. Især mht. billetkøb er det en fordel at være medlem. Man kan melde sig direkte ind i enten One Hotspur Lilywhite (£42-£48) eller One Hotspur Bronze (£57-£63). Begge typer medlemskab giver mulighed for at købe billetter før alle andre, dog kan One Hotspur Bronze købe én dag før One Hotspur Lilywhite og med One Hotspur Bronze bliver man også skrevet på venteliste til at købe sæsonkort. Vil man til Tottenham et par gange om året, kan det være en fordel at melde sig ind i One Hotspur Lilywhite.

Det generelle billetsalg for andre end medlemmer af One Hotspur, starter 10 dage efter One Hotspur Bronze, hvilket gør at man kan risikere at der kommer et meget begrænset antal billetter til salg online. Se alle salgsdatoer her: Ticket on-sale dates.

Tottenham Hotspur billetpriser*
A (£48-£81 / Arsenal, Chelsea, Liverpool, Man City, Man United og West Ham United)
B (£37-£58 / Aston Villa, Everton, Newcastle United, Southampton, Sunderland og Watford)
C (£32-£47 / Bournemouth, Crystal Palace, Leicester, Norwich, Stoke, Swansea og WBA)

* Bemærk: Priser kan ændres løbende i den officielle prisoversigt.

Fodboldrejser til Tottenham med fly og hotel

Vil du på fodboldrejse til Tottenham med fly, hotel og fodboldbillet i en samlet pakkerejse, findes der mange gode muligheder for dette. Hos danske rejsebureauer er de specialister i at arrangerer fodboldrejser til Tottenham og London generelt. At købe fodboldrejser som én samlet rejse, hvor alt i inkluderet gør det til en nem og bekvemt måde at rejse på.

Når du bestiller en fodboldrejse gennem et rejsebureau, skal du være opmærksom på om fly indgår i rejsen eller ej. Rejserne sælges nemlig typisk med eller uden fly, men altid inklusiv hotel. Skal du selv booke fly til London er det relativt nemt og billigt, da man kan komme til London (typisk Gatwick eller Stansted) med et lavprisselskab for omkring 1.000 kr. tur/retur, både fra København, Aalborg og Billund.

Vælger du at købe en samlet fodboldrejse til Tottenham hos et rejsebureau, får du et par fordele. Du kan typisk få en masse gode råd og tips med på vejen, fra rejseguides som kender området og byen rigtigt godt. Derudover slipper du også for selv at skulle på jagt efter kampbilletter, hvilket som beskrevet ovenfor kan være besværligt til især de store Tottenham-kampe.

Billige fodboldrejser til Tottenham Hotspur

Når du søger en billig fodboldrejse til Tottenham og London, kan du enten vælge at købe en samlet rejse hos et rejsebureau, som du synes er billig. Hvilket er en god og nem løsning, hvis du gerne ville undgå at planlægge for meget selv. Hvis du derimod gerne vil stå for planlægning og booking af fly, hotel og fodboldbilletter selv, kan du også gøre fodboldrejsen billige ved at klare alting selv.

Bed & Breakfast konceptet hos hoteller i mange områder er London er meget populære, især fordi de er de billigste hoteller i byen. Typisk er det mindre værelser i de klassiske victorianske rækkehuse på 3-4 etager som ligger side om side. Man skal ikke forvente det store komfort eller en prangende morgenmadsbuffet, men det fungerer og er billigt. Typisk kan man få et værelse til to personer for et sted mellem 600-1.000 kr. pr. nat på disse hoteller. Skal man have et hotel med mere komfort og luksus, ryger man lynhurtigt op på over 1.500 kr. pr. nat. Den kan anbefales at bruge f.eks. hotels.com til at søge efter billige hoteller i London.

Flybilletter er som nævnt stort set altid billige fra Danmark til London, især fordi lavprisselskaberne konkurrere voldsomt om kunderne og fordi der er relativt mange afgange hver dag til London. Brug f.eks. momondo.dk til at finde de billigste flybilletter.

Skal fodboldrejsen til Tottenham være rigtigt billige, skal man vælge en kamp hvor modstanderen er i kategori C for billetpriser til Tottenham Hotspur Stadium. Her kan man nemlig købe billetter helt ned til £32, hvilket svarer til ca. 300 kr.

Fløg Tottenham Support Danmark på Facebook

Tottenham Support Danmark er Danmarks førende og hurtigst dækkende Tottenham-supportside. Vi dækker alle de vigtigste historier, kampe, transferrygter m.m. og giver dig bl.a. klummer og nedtakter med sikret kvalitetsindhold. Du kan både diskutere flittigt med medfans, eller du kan blot læse de vigtigste historier på farten om Nordlondons fodboldmæssige stolthed.

Følg Tottenham Support Danmark på Facebook her

Sådan kommer du til Tottenham Hotspur Stadium

Når du skal til Tottenham Hotspur Stadium, er det en god idé at bruge den offentlige transport. Det hurtigste er enten at tage toget til White Hart Lane st. eller Northumberland Park st. Samlet rejsetid fra det centrale London til begge stationer er ca. 25-30 min.

White Hart Lane st.: Ca. 4-5 min. gang til Tottenham Hotspur Stadium. Toget kan tages enten fra Liverpool Street st. direkte eller via skift fra tuben på Seven Sisters på Victoria-linjen.

Northumberland Park st.: Ca. 8-10 min. gang til Tottenham Hotspur Stadium, toget hertil kan også tages direkte fra Liverpool Street st. eller der kan skiftes fra tuben på Tottenham Hale (som også ligger på Victoria-linjen).

Den nærmeste tube-station (undergrundsstation) er Seven Sisters (Victoria-linjen), som ligger ca. 25-30 min. gang fra Tottenham Hotspur Stadium op af High Road.

Ekstra Tottenham-oplevelser

På fodboldrejsen til Tottenham Hotspur, har du mulighed for at komme på rundvisning på det nye Tottenham Hotspur Stadium Tour.

Tottenham Hotspur Stadium Tour
Tottenham Hotspur Stadium Tour

Sådan siger vores brugere...Super info om fodboldrejser
Altid god info om, hvilke destinationer og kampe man kan komme til. Derudover også mange spændende artikler om gode fodboldbyer.

Kristoffer Føns

Markedets bedste guide
De bedste rejser, guides, nyheder og baggrundsviden, der, tilsammen med en tydelig passion for fodbolden, kun kan få de varmeste anbefalinger herfra.

Martin Jørgensen

Fodboldrejsernes svar på Momondo
Der findes et virvar af fodboldrejse-bureauer, der udbyder de samme kampe. Det var derfor rigtig fedt med et site, hvor jeg kunne sammenligne priser.

Emil Brink