Fodboldrejser til FC Barcelona og Camp Nou byder på nogle af verdens bedste fodboldspiller og op mod 99.000 tilskuere. Find alle fodboldrejser til FC Barcelona i 2023/2024 her.

fodboldrejser barcelona

Vælg kamp og sammenlign priser på fodboldrejser til FC Barcelona

Futbol Club Barcelona

Grundlagt: 1899
Kælenavn: Barça

Beliggenhed: Barcelona, Spanien
Stadion: Camp Nou (99.786 tilskuere)

Officielt billetsalg: www.fcbarcelona.com/tickets

Om fodboldrejser til FC Barcelona

fodboldrejser til FC Barcelona opleves det tydeligt at Barça, ikke kun er Barcelonas, men hele Cataloniens fodboldstolthed. FC Barcelona spiller sine hjemmekampe på det legendariske Camp Nou, som er Europas største fodboldstadion med plads til lige over 99.000 tilskuere, i bydelen Les Corts i det vestlige Barcelona.

FC Barcelona er sammen med Real Madrid, en af de mest vindende klubber i både Spanien, men også i europæisk sammenhæng. I alt har FC Barcelona vundet det spanske mesterskab hele 22 gange, den spanske pokalturnering Copa del Rey er vundet 26 gange og Champions League fire gange. Rivaliseringen med Real Madrid er ikke til at komme uden om for FC Barcelona, de to klubbers konkurrerer ikke blot på at være de bedste i Spanien, men i Europa. De konkurrerer om hvem der kan tiltrække de bedste spillere i verden og i det hele taget hvem der er den største og bedste fodboldklub i verden.

På din fodboldrejse til FC Barcelona, vil du helt sikkert støde på rivaliseringen med Real Madrid. Cataloniens modsætningsforhold til hovedstaden Madrid kommer til udtryk på mange måder og det er tydeligt at der absolute ikke er meget kærlighed mellem især de to klubbers fans. El Clásico, som opgøret mellem de to klubber kaldes, er dog et ekstremt fredeligt opgør (som de fleste i Spanien) og meget sikkert at gå til som tilskuere.

Fodboldrejser FC Barcelona

Fodboldbilletter til FC Barcelona

Når du søger Barcelona-billetter, skal du være opmærksom på hvilken modstander Barça spiller mod, da det har stor betydning for prisen på billetten. I La Liga følger FC Barcelona nogle faste priskategorier fra A++ (de dyreste) til E (de billigste). Se eksempler på priser og modstandere i oversigten nedenunder.

La Liga priskategorier*
A++ (+100-500€ / El Clásico mod Real Madrid)
A+ (70-200€ / F.eks. mod Valencia)
A (60-170€ / F.eks. mod Atletico Madrid)
B (50-160€ / F.eks. mod Espanyol)
C (40-125€ / F.eks. mod Villareal)
D (30-110€ / F.eks. mod Málaga)
E (25-100€ / F.eks. mod Rayo Vallecano)

* Bemærk: Priser kan ændres løbende i den officielle prisoversigt.

Læs også: El Clásico-billetter

Champions League billetter

Champions League billetter til FC Barcelona er i samme priskategori som A+ billetter uanset modstanderholdet. Ønsker man billetter til Champions League kampene på Camp Nou, skal man være rigtig hurtigt til at købe billetter når de bliver sat til salg på den officielle hjemmeside fcbarcelona.com.

Fodboldrejser til FC Barcelona med fly og hotel

Den nemmeste måde at komme til Barcelona på fodboldtur, er med et af de mange rejsebureauer som arrangerer fodboldrejser. Der findes en lang række danske rejsebureauer, hvor du både kan flyve fra København og Billund til Barcelona. Hvis du vælger denne form for fodboldrejse, slipper du for næsten alt det praktiske.

En fodboldrejse med et rejsebureau, inkludere typisk fly til Barcelona, hotel i byen og fodboldbillet til Camp Nou til én samlet pris. Priserne vil variere meget alt efter hvilken modstander FC Barcelona spiller mod. En god idé når man planlægger, at købe fodboldrejser er altid at være i så god tid som muligt og undersøge de forskellige alternativer grundigt. Der kan være stor forskel på f.eks. hotel-standard og hvor på stadion kampbilletterne er til, fra rejsebureau til rejsebureau.

Fly til Barcelona fra Danmark og retur, kan gøres for ca. 1.500-2.000 kr. Til at sammenligne priser har vi herunder samlet priser fra de tre største danske lufthavne. Prisen er baseret på en weekendtur til Barcelona, med afgang fredag og hjemrejse mandag, da Barcelona-kampe i La Liga spilles primært enten lørdag eller søndag.

Priser for flyrejser til Barcelona*
Fra København: 1.000-1.800 kr. (direkte/1 stop)
Fra Billund: 1.700-2.200 kr. (1 stop)
Fra Aalborg: 1.400-2.100 kr. (1 stop)

* Bemærk: priserne er vejledende og kan variere.

Billige fodboldrejser til FC Barcelona

Skal du have en billig fodboldrejse til FC Barcelona, kan det gøres allerbilligst hvis du planlægger hele rejsen selv. Alternativt kan du købe en billige fodboldrejse hos et rejsebureau, men alt andet end lige, vil det være billigst at planlægge fodboldtur til Barcelona selv.

Hvis du planlægger selv, kan du f.eks. finde et billigt hotel og et billigt fly på en af de mange online søgemaskiner. Hvis det skal være rigtigt billigt, skal du ikke vælge at se El Clásico mod Real Madrid, her er prisen på kampbilletter nemlig skruet voldsomt op. Vælg i stedet et af de mindre hold i La Liga, hvis du vil have en billig fodboldrejse til FC Barcelona, oplevelsen af at være blandt 99.000 andre tilskuere på Camp Nou bliver ikke mindre.

En alternativ måde at komme på en billig fodboldrejse til Barcelona, kunne være at tage bilen. Hvis det skal kunne betale sig, kræver dog nok at man er 3-4 personer i bilen. Da det ellers vil blive dyrere end med fly. At køre i bil til Barcelona er dog lidt af en rejse og kræver god tid, da det minimum tager to dages rejse at komme hver vej. Afstanden fra København til Barcelona i bil er 2.150 km og i køretid svarer det til ca. 20-24 timer.

Sådan kommer du til Camp Nou

Den nemmeste måde at komme til Camp Nou på er med Barcelonas metro. Fra centrum (Plaça de Catalunya og La Rambla) benyttes Metro 3 mod Zona Universitària, stå af på enten Les Corts eller Palau Reial, herfra er der ca. 10 min. gang til Camp Nou. Selve turen med metroen tager ca. 25 min. fra centrum.

Tager man fra området omkring Sagrada Família, benyttes Metro 5 mod Cornellà. Stå af på enten Collblanc eller Badal, herfra er der også ca. 10 mins. gang til Camp Nou.

På kampdage anbefales det ikke, at tage til Camp Nou i sin egen bil, da det stort set er umuligt at finde parkering. På øvrige dage, er der gratis parkering i åbningstiderne for Camp Nou Experience Tour & Museum.

En taxa fra centrum tager ca. 15-25 min. alt efter hvor længe der er til kampstart og om det er midt i myldretiden. Tag afsted i god tid eller hav en del tålmodighed, hvis du vælger en taxa til Camp Nou.

Ekstra FC Barcelona-oplevelser

På din fodboldrejse til FC Barcelona, er det et must for alle Barça-fans at opleve tour og museum på Europas største fodboldstation.

FC Barcelona Tour & Museum
Camp Nou Experience Tour & Museum

Sådan siger vores brugere...Super info om fodboldrejser
Altid god info om, hvilke destinationer og kampe man kan komme til. Derudover også mange spændende artikler om gode fodboldbyer.

Kristoffer Føns

Markedets bedste guide
De bedste rejser, guides, nyheder og baggrundsviden, der, tilsammen med en tydelig passion for fodbolden, kun kan få de varmeste anbefalinger herfra.

Martin Jørgensen

Fodboldrejsernes svar på Momondo
Der findes et virvar af fodboldrejse-bureauer, der udbyder de samme kampe. Det var derfor rigtig fedt med et site, hvor jeg kunne sammenligne priser.

Emil Brink