Fodboldrejser til Paris Saint-Germain: Oplev PSG-stjernerne live på Parc des Princes i byernes by Paris. Find alle fodboldrejser til Paris Saint-Germain i 2023/2024 her.

fodboldrejser paris sg

Vælg kamp og sammenlign priser på fodboldrejser til Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain Football Club

parc-des-princes

Grundlagt: 1970
Kælenavne: Les Parisiens, Les Rouge-et-Bleu

Beliggenhed: Paris, Frankrig
Stadion: Parc des Princes (47.929 tilskuere)

Officielt billetsalg: billetterie.psg.fr

Om fodboldrejser til Paris Saint-Germain

En fodboldrejse til Paris Saint-Germain (eller blot PSG) giver muligheden for at opleve en fodboldklub, som er på vej frem. Klubben har de seneste år fået tilført kapital fra nye stenrige ejere og gør sig forhåbninger om at blande sig i den europæiske top i Champions League. 2. pladsen i 2020 er stadigvæk det bedste resultat for pariserne, der samtidig hungrer efter hjemlig succes, efter en skuffende sølvmedalje i Ligue 1 i 20/21-sæsonen. Med ansættelsen af Mauricio Pochettino, samt tilførslen af Messi, Ramos, Wijnaldum, Hakimi og Donnarumma, mener PSG det alvorligt.

fodboldrejser til Paris siger det næsten sig selv, at mulighederne for oplevelser er mange. Byernes by Paris byder på nærmest alt hvad man kan tænke sig. PSG er byens eneste fodboldstolthed, hvilket i sig selv er utroligt sammenlignet med en by som London, som rummer massevis af store fodboldklubber. Men Paris er helt sin egen og med udvidelsen af Parc des Princes (ved EM i 2016), har klubben fået et større stadion - klar til at tage med Paris Saint-Germain til toppen af Europa.

Parc des Princes Paris

Fodboldbilletter til Paris Saint-Germain

Trods det, at Paris SG er eneste storklub i en ny med op mod 10 mio. indbyggere er der ikke altid udsolgt på Parc des Princes. Det er selvfølgelig heldigt for dig, som vil på fodboldrejse til Paris, da det dermed ofte er muligt at købe Paris Saint-Germain-billetter hjemmefra. PSG sælger billetter online via hjemmesiden billetterie.psg.fr/uk og priserne afhænger af hvem PSG spiller imod og selvfølgelig hvor på stadion du vil sidde. Dog skal det bemærkes at hvis du vil til Champions League kampe eller kampe mod de store klubber i Frankrig, f.eks. Le Classique mod Olympique de Marseille, skal du være i god tid med at tjekke op på billetter.

Prisen på billetter til Parc des Princes starter på omkring 40€ for voksne. Køber du billetter via PSG’s hjemmeside, skal du dog være opmærksom på at de sælger nogle billetter, som en “pakke”, hvor man samtidig køber billet til flere kampe. Det er en metode klubben bruger, til at få solgt flere billetter til de “små” kampe. Husk blot at være opmærksom på hvad du køber, hvis du benytter hjemmesiden.

Fodboldrejser til Paris med fly og hotel

Fodboldrejser til Paris med både fly, hotel og fodboldbilletter tilbydes af flere danske rejsebureauer, hvor man køber hele rejsen som en pakkerejse. Vil man gerne slippe for besvær med selv at købe fodboldbilletter, finde hotel og fly, kan det være en god og nem måde at komme på fodboldrejse til Paris. Ofte har rejsebureauerne også ekstra tips og gode råd til din rejse omkring hvad du skal opleve i Paris.

Prisen for en samlet fodboldrejse til Paris SG hos et rejsebureau, ligger omkring de 2.000-2.500 kr. ekskl. fly og 3.000-4.000 kr. inkl. fly, alt efter hvilken kamp du vil se. Bemærk at det er vejledende priser. Køber du en fodboldrejse uden flybillet, skal du selv bestille den og til sammenligning har vi fundet følgende priser på fly fra de større danske lufthavne. Prisen er tur/retur fra fredag til søndag.

Priser på fly til Paris*
Fra København: 800-1.200 kr. (direkte)
Fra Aalborg: 1.500-2.000 kr. (1 stop)
Fra Billund: 1.300.2.000 kr. (direkte/1 stop)

* Bemærk: priser er vejledende og kan variere.

Paris

Billige fodboldrejser til Paris

Når du vil billigt på fodboldrejse til Paris, enten alene eller sammen med flere, har du et par muligheder for at finde en billig fodboldrejse. Først og fremmest kan du se de danske rejsebureauer igennem og finde ud af hvem der har den billigste rejse. Du skal selvfølgelig også finde en fodboldrejse, som ligger på et tidspunkt hvor du kan rejse. Da en del rejsebureauer arrangerer fodboldrejser til Paris, burde det være muligt at finde en som du finder billig. Se iøvrigt links til rejsebureauer på denne side.

En anden mulighed du har er at arrangerer fodboldrejsen selv. Dvs. du skal booke fly, hotel (eller anden overnatning) og så købe fodboldbilletter, som de tre vigtigste ting. Bruger du nogle af vores råd på denne side, er det helt sikkert muligt selv at sammensætte en billig fodboldrejse til Paris. Især hvis du flyver fra København er der ofte billige flybilletter hos nogle af lavprisselskaberne.

Et alternativ, hvis du/I har mod på det er også at køre i bil til Paris. Hvis man er 3-4 stykker i bilen kan det nogle gange være billigere pr. person end med fly. Dog skal man være opmærksom på at køretiden f.eks. fra København er ca. 12-14 timer, da afstanden er omkring 1.200 km. Det kan dog være et alternativ til fly, hvis man er indstillet på at bruge en dag på rejsetid.

Sådan kommer du til Parc des Princes

Parc des Princes ligger i ca. 4 km. sydvest for centrum af Paris og 1 km fra den store skov/park Bois de Boulogne. Lige nøjagtigt uden for de 20 arrondissementer (bydele) som den central Paris er opdelt i.

Parc des Princes er bogstaveligt talt bygget oven på Paris’ store ringvej Périphérique, hvorfor det er relativt nemt at komme til stadion i bil. Bor man i centrum af Paris, kan det dog anbefales at benytte metroen i stedet for at tage bilen, da det er relativt hurtigt og parkeringsforholdene ikke altid er de bedste ved stadion.

Med Paris’ metro kan du kommer til Parc des Princes på ca. 20 min fra centrum. Tag linje 9 i retning mod Pont de Sevres og stå af på Porte de Saint-Cloud, som ligger lige overfor stadion. Linje 9 kører tværs gennem Paris på den nordlige bred af Seinen og krydser de fleste øvrige metrolinjer.

Ekstra Paris SG-oplevelser

På fodboldrejsen til Paris, må du en tur fordi en af PSG's mange butikker rundt om i byen.

PSG Shops i Paris
Find PSG shops

Sådan siger vores brugere...Super info om fodboldrejser
Altid god info om, hvilke destinationer og kampe man kan komme til. Derudover også mange spændende artikler om gode fodboldbyer.

Kristoffer Føns

Markedets bedste guide
De bedste rejser, guides, nyheder og baggrundsviden, der, tilsammen med en tydelig passion for fodbolden, kun kan få de varmeste anbefalinger herfra.

Martin Jørgensen

Fodboldrejsernes svar på Momondo
Der findes et virvar af fodboldrejse-bureauer, der udbyder de samme kampe. Det var derfor rigtig fedt med et site, hvor jeg kunne sammenligne priser.

Emil Brink