Fodboldrejser til England: Oplev live fodbold på de berømte stadions i London, Liverpool og Manchester. Find alle fodboldrejser til England i 2023/2024 her.

Rejsguides til engelske fodboldklubber

Vælg kamp og sammenlign priser på fodboldrejser til England

Rejseguide til fodbold i England

At rejse til England på fodboldtur for at se live fodbold, er meget utroligt populært i Danmark. Mange danskere har altid har en favorit klub i England og engelsk fodbold har stort set altid været vist i dansk tv.

Derudover er det både hurtigt og billigt at komme med fly til England. En sidste detalje i forhold til hvorfor fodboldture til England er så efterspurgte, er at der ligger så mange klubber i England, især omkring London, så man kan faktisk med lidt planlægning når flere kampe på f.eks. en weekend i London. Overvejer du en fodboldtur til England, så giver vi dig hermed både information og inspiration til rejsen.

fodboldrejser til England er det typisk kampe i Premier League som er det mest efterspurgte. Hvilket er meget naturligt da alle de store og berømte klubber, som mange danskere følger, spiller i Premier League. Der kan dog også være rigtigt gode fodboldoplevelser at hente i de lavere rækker, hvor stadions også er udsolgte og hvor stemningen på stadion endda kan være bedre end i Premier League.

Når man søger fodboldrejser til Premier League skal man være opmærksom på, at det er en rigtigt god idé at være ude i god tid. Det kan nemlig være svært at få billet på egen hånd til de store fodboldkampe i England, som ofte bliver udsolgt hurtigt.

Billetpriserne i Premier League for stort set alle klubber, afhænger af hvem modstanderholdet er. Dvs. klubberne har typisk inddelt Premier Leagues klubber i forskellige kategorier og alt efter hvor eftertragtet end modstander er, så koster kampbilletterne noget forskelligt. Et klassisk opgør mellem f.eks. Liverpool og Manchester United er derfor meget dyrere end et “lille” opgør mellem f.eks. Burnley og QPR.

Dog er Premier League og engelsk fodbold generelt, traditionernes liga og land, hvorfor selv det som på papiret og i tabellen virker som en “lille” kamp, kan være et stort opgør for de lokale fans pga. historisk rivalisering eller fordi de to klubber har et specielt forhold til hinanden.

En anden ting som er værd at være opmærksom på, når man søger fodboldbilletter til Premier League er at stort set alle klubber har såkaldte medlemsklubber, hvor man som fan kan melde sig ind og få en række fordele. To typiske fordele er, at man for det første får mulighed for at købe billetter før alle andre og for andet at man får rabat på billetter. Rabatten ligger ofte omkring £5-10, mens fordelen ved at kunne købe før alle andre især er det som lokker folk til at melde sig ind. Det kan være en god idé, især hvis man planlægger flere fodboldrejser til samme klub i Premier League.

Fodboldrejser til England med fly

Den hurtigste og nemmeste måde at rejse til England på er med fly. Fodboldturister som vil på fodboldrejse til England er så heldige, at mange lavprisselskaber flyver fra flere lufthavne i Danmark. Herunder har vi samlet en række prisniveauer for fly fra forskellige lufthavne i Danmark til hhv. London og Manchester.

Pt. flyver ingen flyselskaber direkte til Liverpool, hvorfor det anbefales at flyve til Manchester og derfra tage enten tog eller bus (ca. 1-2 timers rejsetid). Priserne er baseret på en weekendtur (fredag-søndag) og kan bruge til at give en indikation af prisen for fodboldrejser til England med fly. Et godt råd, er at altid at bestille flybilletter i så god tid som muligt.

Fra København*
London: 600-1.600 kr.
Manchester: 750-2.000 kr.

Fra Billund*
London: 800-2.500 kr.
Manchester: 1.400-2.600 kr.

Fra Aalborg*
London: 1.200-2.300 kr.
Manchester: 1.500-3.000 kr.

* Bemærk at priserne kan variere og at ovenstående blot er eksempler på prisniveauer.

Billige fodboldrejser til England

Som udgangspunkt er fodboldrejser til England i den billige ende af skalaen. Især fordi det er muligt at finde ret billige flybilletter, sammenlignet med andre fodbolddestinationer. Det som generelt koster i England er kampbilletterne, hvor prisniveauet er væsentligt højere end i resten af Europa. Omkostninger til overnatning og det almene prisniveau er lidt billigere end Danmark. Ønsker man en rigtig billige fodboldrejse til England, kan det sagtens lade sig gøre, hvis man bor på enten et billigt hotel eller privat via f.eks. Airbnb. Dette er selvfølgelig mulighederne hvis du selv vil arrangere og planlægge din fodboldrejse.

Der er også den mulighed, at du køber en samlet fodboldrejse hos et af de mange danske rejsebureauer som arrangerer såkaldte pakkerejser (typisk med fly, hotel og kampbillet). Vælger man denne mulighed, kan det være en god idé at bruge lidt tid på at tjekke forskellige priser hos rejsebureauerne og finde en rejse man synes er billig (se også links længere oppe på siden).

Fordelen ved at bestille en fodboldrejse gennem et rejsebureau, er at man ikke skal tænke på at bestille noget selv. De har styr på kampbilletter, som især kan være svære at få fat i, især hvis der er tale om meget efterspurgte kampe. Vælg derfor et rejsebureau med en billig fodboldrejse til England, hvis du blot vil bestille rejsen og så ellers glæde dig til de store fodboldoplevelser som venter.

Sådan siger vores brugere...Super info om fodboldrejser
Altid god info om, hvilke destinationer og kampe man kan komme til. Derudover også mange spændende artikler om gode fodboldbyer.

Kristoffer Føns

Markedets bedste guide
De bedste rejser, guides, nyheder og baggrundsviden, der, tilsammen med en tydelig passion for fodbolden, kun kan få de varmeste anbefalinger herfra.

Martin Jørgensen

Fodboldrejsernes svar på Momondo
Der findes et virvar af fodboldrejse-bureauer, der udbyder de samme kampe. Det var derfor rigtig fedt med et site, hvor jeg kunne sammenligne priser.

Emil Brink