Billetguide: Fodboldbilletter til Paris Saint-Germain på Parc des Princes i Paris. Find og sammenlign priser på Paris Saint-Germain-billetter til alle kampe i 2023/2024 her.

fodboldrejser paris sg

Vælg kamp og sammenlign priser på billetter til Paris Saint-Germain

Sådan får du Paris Saint-Germain-billetter

Selvom Paris Saint-Germain ikke har gjort sig særligt bemærket i internationale sammenhænge, er det en klub, der efter ejerskifte er på vej frem. Det satte klubben blandt andet et udråbstegn ved, da de vandt mesterskabet i den franske liga i 2018, som er deres tredje mesterskab i rækken. Dertil kommer tre Liga Cups og otte National Cups.

Af en kun 40 år gammel fodboldklub at være, klarer Paris Saint-Germain sig glimrende. Faktisk er de den fjerde mest succesfulde klub i hele Frankrig, og den eneste nævneværdige klub i Paris. Netop de flotte resultater gennem de seneste år kombineret med klubbens nye (og rige) ejere medvirker, at Paris Saint-Germain forudses at træde op blandt de større og mere ansete fodboldklubber i Europa inden for den nærmeste fremtid – og så bliver billetterne til kampene kun endnu mere eftertragtede. Der er altså ingen tvivl om, at du er sikret en rigtig god fodboldoplevelse ved at vælge en tur til det franske stadion Parc des Princes.

Stadionets beliggenhed gør det oplagt at kombinere fodboldoplevelsen med kulturelle og historiske oplevelser. Især Eiffeltårnet er et must, men også kunstmuseet Louvre og National Opera House er bestemt værd at besøge. Det franske køkken er heller ikke at kimse ad, så gør dig selv den tjeneste at prøve en lokal restaurant frem for at nøjes med hotelmaden.

Parc des Princes Paris

Hvor kan du købe Paris Saint-Germain-billetter?

Billetter til Paris Saint-Germain kan købes via deres lokale billetoperatør: billetterie.psg.fr.

Paris Saint-Germain er den eneste nævneværdige fodboldklub i Paris, hvilket er utroligt, byens størrelse taget i betragtning. Alligevel er det rummelige stadion sjældent fyldt; måske især fordi der ikke foregår lokale opgør på samme niveau, som det kendes fra andre Europæiske lande som Spanien og England.

Det anbefales aldrig at købe billetter til Paris Saint-Germain-kampe – eller andre fodboldkampe i øvrigt – via uautoriserede markedspladser. Du risikerer, at der er tale om falske billetter, eller at billetterne sælges til flere købere. Det kan have den konsekvens, at du afvises ved indgangen til stadion og dermed går glip af kampen. Køb altid dine kampbilletter via ovenstående forhandler eller autoriserede rejsebureauer, der forhandler fodboldrejser.

Billetpriser til Paris Saint-Germain-kampe

Billetpriserne til Paris Saint-Germain-kampe varierer naturligvis efter kamp og ønsket plads, men priserne ligger typisk mellem 40 og 75 euro. Det er dog værd at være opmærksom på, at nogle af de billetter, der sælges via Paris Saint-Germains hjemmeside er pakker, der for eksempel kan indeholde kampbilletter til flere forskellige kampe, herunder typisk mindre eftertragtede kampe. Det er unødvendigt for dig at bruge ekstra penge på, hvis du udelukkende tager til Paris for at se en enkelt fodboldkamp.

VIP-billetter til Paris Saint-Germain

Ligesom ved de fleste andre større klubber i Europa, byder Paris Saint-Germain naturligvis også på VIP-billetter, hvor du får den ultimative oplevelse. Inkluderet i VIP-billetterne er adgang til VIP-området, der byder på mad og drikke, de bedste sædepladser og særligt personale, der er ansat udelukkende til at gøre din oplevelse til noget ud over det sædvanlige.

VIP-billetter er særligt egnet til dig, der skal til Paris og se fodbold med samarbejdspartnere, kunder eller medarbejdere.

Hvornår starter billetsalget?

Billetsalget til de forskellige kampe åbner løbende gennem sæsonen. Klubbens medlemmer har førsteret, og efterfølgende åbnes der for det officielle salg. Typisk vil du kunne købe billetter et par måneder inden, kampen løber af stablen, og helt frem til, at der er udsolgt.

Er der stadig ledige pladser ved kampstart, kan du købe billetter direkte på stadion.

Især billetter mod rivalerne Le Classique (Olympique de Marseille) er eftertragtede, så her handler det om at være hurtig på tasterne. Det kan endda være eneste mulighed at købe billetterne gennem et rejsebureau.

Køb Paris Saint-Germain-billetter gennem et rejsebureau

Du kan naturligvis selv købe billetter til Paris Saint-Germain-kampe online og derudover selv stå for transport derned samt overnatning. En anden og nemmere mulighed er at købe dine kampbilletter som en samlet pakke hos et rejsebureau, der er specialiseret i fodboldrejser.

Rejsebureauet sørger for enten kampbilletter og hotel eller kampbilletter, hotel og transport. Typisk vil prisen være meget overkommelig, og du kan næppe gøre det meget billigere selv. Især til eftertragtede kampe kan det være nødvendigt at købe via et rejsebureau for at få fingre i billetter. Derudover kan du ofte få ekstra services som for eksempel lufthavnstransfer med i pakken.

Ønsker du selv at køre til Paris i bil eller via tog, kan du nøjes med at købe en rejse, der inkluderer kampbilletter og hotel. Flypriserne er dog ofte så lave, at det typisk bedst kan betale sig at købe en rejse, der inkluderer transport, medmindre I er mange, der skal afsted sammen. Dertil skal det medregnes, at det ikke er nemt at transportere sig rundt i Paris i bil; særligt parkering kan være en udfordring.

Se en oversigt over alle fodboldrejser til Paris Saint-Germain.

Udover planlagte fodboldrejser, kan du også få et særligt tilbud på fodboldrejser til Paris Saint-Germain ud fra dine specifikke ønsker, som afrejselufthavn, antal deltagende og specifik kamp.

Billetter til Parc des Princes

Ønsker du en oplevelse ud over det sædvanlige, skal du supplere kampbilletterne med en audio-guidet rundvisning på det legendariske Parc des Princes. Parc des Princes er et såkaldt trestjernet stadion, der ligger på niveau lige under de bedste stadions i verden. Rundvisningen foregår via lyd og video, hvor du selv går rundt, og den inkluderer blandt andet VIP-boksen, konferencerummet, omklædningsrummene og naturligvis ”The Trophy Wall”. Rundvisningen tager lidt over en time, og en voksenbillet koster 27,50 euro, hvilket bestemt er alle pengene værd.

Køb billetter til Parc des Princes på experience.psg.fr/stadium-tour.

Er du ikke i Paris for at se en fodboldkamp, kan du sagtens købe billetter til stadion uafhængigt. Som fodboldinteresseret er det en stor oplevelse i sig selv.

Udover de mange FIFA-kampe, der afholdes på Parc des Princes, kan du også opleve koncerter og bokse-kampe. Og der er masser af plads til både fans og tilskuere; hele 48.500 af slagsen kan stadionet rumme.

Sådan siger vores brugere...Super info om fodboldrejser
Altid god info om, hvilke destinationer og kampe man kan komme til. Derudover også mange spændende artikler om gode fodboldbyer.

Kristoffer Føns

Markedets bedste guide
De bedste rejser, guides, nyheder og baggrundsviden, der, tilsammen med en tydelig passion for fodbolden, kun kan få de varmeste anbefalinger herfra.

Martin Jørgensen

Fodboldrejsernes svar på Momondo
Der findes et virvar af fodboldrejse-bureauer, der udbyder de samme kampe. Det var derfor rigtig fedt med et site, hvor jeg kunne sammenligne priser.

Emil Brink