Fodboldrejser til Real Madrid byder på det mægtige Santiago Bernabéu og verdens største fodboldstjerner. Find alle fodboldrejser til Real Madrid i 2023/2024 her.

fodboldrejser real madrid

Vælg kamp og sammenlign priser på fodboldrejser til Real Madrid

Real Madrid Club de Fútbol

Grundlagt: 1902
Kælenavn: Los Blancos

Beliggenhed: Madrid, Spanien
Stadion: Santiago Bernabéu (81.044 tilskuere)

Officielt billetsalg: www.realmadrid.com/tickets

Om fodboldrejser til Real Madrid

fodboldrejser til Real Madrid vil du opleve en af verdens største og mest storslåede fodboldklubber. Det imponerende Santiago Bernabéu har plads til ikke mindre end 85.000 tilskuere og den kongelige spanske fodboldklub huser nogle af de allerstørste fodboldstjerner i verden. Kort sagt, alt er større og vildere i Real Madrid end nogen andre steder.

Real Madrid kaldes populært for Galacticos, med reference til klubbens storslåethed. Klubben har store armbevægelser og tiltrækker altid de største fodboldspillere fra hele verden. Dette har gjort Real Madrid til en af de mest populære klubber i hele verden og i der hviler et konstant forventningspres på klubben, måske større end noget andet sted i verden.

To eftertragtede fodboldrejser til Real Madrid er hhv. kampene mod lokalrivalerne fra Atletico Madrid (El Derbi Madrileno) og måske den største kamp i både Spanien og Europa, nemlig mod ærkerivalen FC Barcelona (El Clásico). Rejser du til Madrid for at se en af disse kampe, kan du forvente en helt særlig oplevelse på din fodboldtur. Stemningen i Madrid, udenfor og på stadion er noget helt særligt til disse kampe. I Spanien er der traditionelt ikke mange af udeholdet fans på stadion, kun de allermest hardcore og fanatiske Atletico- og Barcelona-fans finder vej til Santiago Bernabéu når de spiller her.

Uanset hvilke Real Madrid-kampe du rejser til Madrid for at se, venter der en stor fodboldmæssig oplevelse med nogle af verdens største fodboldspiller. Real Madrid spiller i gennemsnit sine kampe for ca. 71.000 tilskuere, hvilket er det 5. højeste gennemsnit i Europa. Real Madrid mest fanatiske og larmende fans befinder sig på Santiago Bernabéus sydlige tribune, på det nederste afsnit bag målet. Herfra udfører de ofte store og imponerende tifoer, især til de store spanske kampe og i Champions League.

Fodboldrejse Real Madrid

Fodboldbilletter til Real Madrid

Billetter til Real Madrids hjemmekampe skal generelt købes i rigtigt god tid. Selvom Santiago Bernabéu har plads til mere end 85.000 tilskuere, er en stor del af disse allerede solgt på forhånd som sæsonkort, sponsorpladser og lignende. Billetter sælges via realmadrid.com og pånær til El Clásico kampe mod FC Barcelona, er det næsten altid muligt at købe billetter på hjemmesiden.

Priserne på billetter til Real Madrids kampe varierer meget alt efter modstanderen. Mod FC Barcelona starter prisen på +250€, mens det er muligt at få billetter til 50-100€ til de fleste kampe. Det anbefales at være i rigtig god tid før en fodboldrejse til Real Madrid og købe fodboldbilletter så snart de bliver sat til salg på hjemmesiden.

Læs mere om Real Madrid-billetter.

Fodboldrejser til Real Madrid med fly og hotel

En god mulighed for at rejse til Real Madrid og se live fodbold, er ved at købe en komplet fodboldrejse hos et af de mange danske rejsebureauer, som arrangerer fodboldture. Fordelen ved at tage på fodboldrejse til Real Madrid med et rejsebureau, er at alt det praktiske er ordnet på forhånd. Typisk køber man en rejsepakke, som inkluderer både fly, hotel og fodboldbillet til Bernabéu.

Priserne på disse fodboldrejser vil variere, alt efter hvem Real Madrid spiller imod. Rejser til El Clásico mod Barcelona er klart de dyreste, men vælger man en kamp mod ethvert andet hold, får man rejsen noget billigere. Det kan anbefales, at købe en fodboldrejse til Madrid hos et rejsebureau, hvis man gerne vil slippe for mange af de praktiske ting, såsom at booke fly, hotel og købe fodboldbillet.

En retur-rejse til Madrid med fly fra Danmark kan gøres for ca. 1.500-2.000 kr. og det kan anbefales at være i god tid med at søge flybilletter, hvis du selv vil booke. Til sammenligning har vi herunder samlet vejledende priser på flybilletter fra de tre største lufthavne i Danmark på en weekendtur til Madrid. Afrejse fredag og hjemrejse mandag, da de fleste kampe i La Liga spilles enten lørdag eller søndag.

Priser for flyrejser til Madrid*
Fra København: 1.200-1.700 (direkte/1 stop)
Fra Billund: 1.500-2.000 kr. (1 stop)
Fra Aalborg: 1.500-2.100 kr. (1 stop)

* Bemærk: priserne er vejledende og kan variere.

Billige fodboldrejser til Real Madrid

Den billigste måde at komme på fodboldrejse til Real Madrid er enten ved at finde en billige rejse via et rejsebureau eller at planlægge fodboldrejsen selv. Især hvis man selv planlægger sin rejse, vil man kunne få en billig fodboldrejse. Har man tid til at undersøge mulighederne grundigt og er man i lidt god tid, kan man typisk finde både billige flybilletter til Madrid, et billigt hotel i Madrid og alt efter hvilken modstander Real Madrid skal spille mod, kan du også finde relativt billige fodboldbilletter.

Et generelt godt råd hvis man vil have en billig fodboldrejse til Real Madrid er at være i god tid, undersøge alternativerne og så vælge en kamp mod et af de mindre spanske hold, som modstander.

En alternativ måde at komme på fodboldrejse til Real Madrid på er ved at tage bilen, det kan dog kun anbefales hvis man er 3-4 personer og har virkelig god tid. Rejsetiden er ca. to dage hver vej og afstanden fra f.eks. København til Madrid er ca. 2.500 km.

Sådan kommer du til Santiago Bernabéu

Den nemmeste måde at komme til Santiago Bernabéu på, er med Madrids metro. Santiago Bernabéu har sin egen metrostation med samme navn. Stationen ligger på Metro 10, som man kan tage fra de central stationer Plaza de España og Tribunal i retning mod Hospital Infanta Sofia (nord).

Kommer man fra området omkring Sol og Gran Via, skal man tage Metro 1 og skifte på Tribunal til Metro 10. Den samlede rejsetid fra centrum til Santiago Bernabéu med metro er 20-25 min.

Tager man sin egen bil til Santiago Bernabéu, skal man være opmærksom på at det er relativt svært at finde parkering tæt på stadion. I stedet anbefales det at tage taxa, som tager ca 15-25 min fra centrum, alt efter trafikken.

Ekstra Real Madrid-oplevelser

Husk at besøge Bernabéu tour og museum på fodboldrejsen til Real Madrid.

Real Madrid Tour og Museum
Bernabéu Tour

Sådan siger vores brugere...Super info om fodboldrejser
Altid god info om, hvilke destinationer og kampe man kan komme til. Derudover også mange spændende artikler om gode fodboldbyer.

Kristoffer Føns

Markedets bedste guide
De bedste rejser, guides, nyheder og baggrundsviden, der, tilsammen med en tydelig passion for fodbolden, kun kan få de varmeste anbefalinger herfra.

Martin Jørgensen

Fodboldrejsernes svar på Momondo
Der findes et virvar af fodboldrejse-bureauer, der udbyder de samme kampe. Det var derfor rigtig fedt med et site, hvor jeg kunne sammenligne priser.

Emil Brink