Gratis og uforpligtende

Hurtigt svar

Skræddersyet tilbud

Bestil skræddersyet tilbud på din fodboldrejse

  Din fodboldrejse

  Vigtigt: Du kan kun bestille tilbud på én bestemt kamp.

  Jeg ønsker tilbud på

  Jeg ønsker tilbud på fly fra  Dine oplysninger


  For flere detaljer om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, se venligst vores privatlivspolitik og cookiepolitik. Du modtager tilbud inden for 1-3 hverdage.

  Sådan siger vores brugere...  Fodboldrejsernes svar på Momondo
  Der findes et virvar af fodboldrejse-bureauer, der udbyder de samme kampe. Det var derfor rigtig fedt med et site, hvor jeg kunne sammenligne priser.

  Emil  Markedets bedste guide
  De bedste rejser, guides, nyheder og baggrundsviden, der, tilsammen med en tydelig passion for fodbolden, kun kan få de varmeste anbefalinger herfra.

  Martin  Super info om fodboldrejser
  Altid god info om, hvilke destinationer og kampe man kan komme til. Derudover også mange spændende artikler om gode fodboldbyer.

  Kristoffer  Virkelig fed fodboldside
  Super gode guides og tilbud på fodboldrejser rundt om i Europa. Jeg skal selv ned og se Real Madrid - Barcelona i oktober og har brugt deres rejseblog.

  Rosenberg

  Vores service er 100% gratis og uforpligtende

  Når du har udfyldt formularen, modtager du direkte tilbud fra tre forskellige rejsebureauer, på den fodboldrejse du har ønsket. Du modtager typisk på dine tilbud på mail inden for 1-2 hverdage. Vi sender dig også en bekræftelse på mail på at vi har modtaget dine oplysninger.

  Det er gratis at bestille tilbud hos os og alle tilbud du modtager er uforpligtende. Du kan altså vælge at benytte et af de tilbud du får præsenteret, eller du kan lade vær. Det er helt op til dig selv.

  Eksklusiv service i Danmark

  I samarbejde med nogle af Danmarks bedste og største rejsebureauer inden for fodboldrejser, tilbyder vi dig denne service.

  VisitFootball.dks mission er at gøre det nemmere for danske fodboldfans at komme på fodboldrejser i udlandet - derfor går vi langt for at hjælpe vores besøgende, med at finde den helt rigtige rejse eller de helt rigtige billetter. Når du benytter vores service, kigger vi dine ønsker igennem og matcher dig med de tre rejsebureauer, som bedst muligt kan opfylde dine ønsker.

  Fandt du ikke din fodboldrejse?

  Denne service er især til dig, som enten ikke fandt den ønskede klub eller den ønskede fodboldrejse på VisitFootball.dk. Vi forsøger altid at have så stort et udvalg af fodboldklubber og fodboldrejser som muligt, men skulle du være uheldig ikke at finde den ønskede fodboldtur blandt vores udvalg, er denne service især til dig. De rejsebureauer som vi samarbejder med kan lave fodboldrejser efter dine ønsker til langt de fleste klubber i Europa og præcis efter dine ønsker til antal rejsedage, hotelstandard, flytider og ønsker til kampbilletter. Udfyldt blot formularen herover, så er du allerede godt på vej afsted på dine ønskede fodboldrejse.