Fodboldrejser til Champions League (CL) – Europas største og mest prestigefyldte klubturnering. Find fodboldrejser til Champions League i 2023/2024 her.

Vælg kamp og sammenlign priser på Champions League

Fodboldrejser til Champions League

Champions League bliver spillet overalt i Europa og hvert år med deltagelse af forskellige hold, er det altid en udfordring at planlægge sin fodboldtur på forhånd. I vores rejseguide giver vi dig nogle gode råd, til billetkøb og hvordan fodboldrejser kan planlægges.

Champions League finalen 2020

Den kommende Champions League finale spilles lørdag den 30. maj 2020 på Atatürk Stadion i Istanbul. Atatürk Stadion har plads til 76.761 tilskuere og åbnede stadion i 2002. I 2005 blev den legendariske Champions League-finale mellem Milan og Liverpool blev spillet Atatürk Stadion.

champions league kampe

Billetter til Champions League-kampe kan, stort set altid, købes på hjemmeholdets website. Da kampene ofte er ekstra efterspurgte hos klubbernes fans, er det en god idé at være i god tid med billetkøb. Vil man stå/sidde sammen med udeholdets fans til en bestemt kamp, kan man også typisk købe disse billetter via udeholdets website. Bemærk, dog at disse kan være ekstra svære at få fat i. Dels fordi antallet er begrænset og dels fordi mange klubber har loyalitets programmer og giver forkøbsret til f.eks. sæsonkortholdere og lignende. Find links til de enkelte klubbers websites, i vores oversigt over Europas største klubber her: fodboldklubber.

Champions League med hotel og fly

Ligesom med alle andre typer rejser, gælder det også for fodboldrejser, at jo bedre tid man er i, jo billigere bliver rejsen ofte. Køber du selv billet til en kamp, skal du derfor også have bestilt fly og hotel (eller anden overnatning). Det kan anbefales at finde flybilletter via søgemaskinen momondo.dk, så man er sikker på at finde de billigste flybilletter. Hotel kan søges via f.eks. hotels.com eller booking.com, alternativt kan man prøve at leje en lejlighed/et værelse privat via det populære Airbnb.dk.

Billetter og fodboldrejser via et rejsebureau

Som et godt alternativ til selv at arrangerer sin egen fodboldrejse til en Champions League-kamp, kan man købe samlede rejser hos flere rejsebureauer. Her køber man typisk kampbillet og hotel som én rejse. Ofte også med mulighed for at tilkøbe flybillet. Ved at benytte et rejsebureau, er man sikker på at få en billet til kampen, også selvom klubberne har meldt udsolgt. Rejsebureauerne har et antal Champions League-billetter til rådighed, som de kan sælge i deres samlede rejsepakker.

Derudover er alt arrangeret for dig og du skal ikke tænke på hotel og flybillet (hvis du har tilkøbt fly). Dette er især en god mulighed for at komme på fodboldtur til en CL kamp, hvis den er ekstra efterspurgt og det derfor er svært at få billet via klubbernes websites. På listen herunder finder du links til rejsebureauer, der arrangerer fodboldrejser til Champions League-kampe.

Om Champions League

champions-league-finale

Champions League (eller blot CL) er den fineste og mest prestigefyldte turnering i Europa. I 1993 skiftede turneringen navn til Champions League. Før det hed den European Champion Clubs' Cup, eller populært på dansk; Mesterholdenes turnering.

Den første klub, som vandt Champions League, i den nuværende form, var Olympique Marseille med en 1-0 sejr og AC Milan i 1993 på Olympiastadion i München. Real Madrid er den klub, som har vundet Champions League flest gange, i alt 13 gange, heraf den seneste i 2018, hvor Real Madrid vandt finalen over Liverpool med 3-1 i Kiev. Herefter kommer AC Milan med i alt syv Champions League titler og Liverpool FC med seks.

Champions League struktur og kalender

Juli/August: Kvalifikationsrunder
September/oktober/november/december: Gruppespil (6 kampe)
Februar/marts: Ottendedelsfinaler
April: Kvartfinaler
Maj: Semifinaler
Maj/juni: Finale

Finalen spilles hvert år på et nyt stadion.

Links til Champions League

Champions League på UEFA.com
Wikipedia om Champions League

Sådan siger vores brugere...Super info om fodboldrejser
Altid god info om, hvilke destinationer og kampe man kan komme til. Derudover også mange spændende artikler om gode fodboldbyer.

Kristoffer Føns

Markedets bedste guide
De bedste rejser, guides, nyheder og baggrundsviden, der, tilsammen med en tydelig passion for fodbolden, kun kan få de varmeste anbefalinger herfra.

Martin Jørgensen

Fodboldrejsernes svar på Momondo
Der findes et virvar af fodboldrejse-bureauer, der udbyder de samme kampe. Det var derfor rigtig fedt med et site, hvor jeg kunne sammenligne priser.

Emil Brink