Fodboldrejser til Milan: Oplev AC Milan og Zlatan Ibrahimović på San Siro i Milano med plads til 75.000 tilskuere. Find din fodboldrejse til Milan i 2023/2024 her.

Vælg kamp og sammenlign priser på fodboldrejser til AC Milan

Associazione Calcio Milan

Grundlagt: 1889
Kælenavn: Rossoneri og il Diavolo

Beliggenhed: Milano, Italien
Stadion: San Siro (75.000 tilskuere)

Officielt billetsalg: www.acmilan.com/tickets

Om fodboldrejser til AC Milan

Når fodboldrejsen går til Milano for at opleve AC Milan live på det gigantiske San Siro stadion med plads til 80.000 tilskuere, får du samtidig mulighed for både at stifte bekendtskab med den italienske fodboldkultur og modebyen Milano. Milano er delt i to lejre, den rød-sorte Milan-lejr og den blå-sorte Inter-lejr. Milan og Inter deler San Siro mellem sig og skiftes til at spille hjemmekampe. De to klubber kalder endda det samme stadion for to forskellige navne, Milan bruger navnet San Siro, opkaldt efter området i Milano hvor stadion ligger. Inter bruger navnet Giuseppe Meazza, opkald efter en hæderkronet Inter-spiller (som også en kort overgang spillede for Milan).

Milano-derbyet mellem de to klubber kaldes Derby della Madonnina, opkaldt efter den forgyldte statue af Jomfru Maria på toppen af Duomo-katedralen i centrum af Milano. Milano-derbyet står højt på ønskelisten for mange fodboldfans, som et opgør man bare skal opleve. Og ikke uden grund. Modsat mange andre lokalderbys rundt om i Europa er Milano-derbyet et af de mest fredelige hvad angår fans. Rygterne går på at de to klubbers mest hardcore fans (de såkaldte ultras) endda har indgået en form for fredsaftale. Kampen mellem de to holds fans foregår altså på sange, bannere og tifoer, hvilket begge klubbers fans er verdensberømte for at mestre. Milans fans fra Curva Sud og Inters fra Curva Nord på San Siro.

AC Milan er en af Italiens mest vindende klubber gennem tiden, både hvad angår det italienske mesterskab (Scudetto) og titler i europæisk sammenhæng. Klubben har vundet Champions League (eller forløberen) hele syv gange. En kendsgerning som Milan-fans gerne bruger til at håne, især de lokale rivaler fra Inter (som har vundet tre gange) og et andet af de store hold i Italien Juventus (to CL titler).

Fodboldrejser til Milan er og bliver en stor oplevelse og Milans hjemmepublikum er et meget forvænt publikum, som forventer titler og succes. Du kan derfor stort set altid forvente at se fodbold i verdensklasse og klubben formår stort set altid at tiltrække nogle af de meste spillere i Europa. Antallet af tilskuere på San Siro til Milans hjemmekampe varierer dog meget i forhold til både hvem modstanderen er og hvordan holdet generelt klarer sig i Serie A.

Læs mere om AC Milan-billetter.

san-siro-milano-air

Sådan kommer du til San Siro

AC Milans hjemmebane San Siro ligger i det vestlige Milano i bydelen San Siro, ca. 5 km fra centrum af Milano. En taxa til stadion koster ca. 15-25€.

Med offentligt transport er der pt. to muligheder enten at tage metro 1 fra Duomo til Lotto Fiera, derfra er der ca. 15 min. gang til San Siro. Anden mulighed er tage sporvogn 16, ligeledes fra Duomo til Piazzale Segesta, hvorfra der er ca. 20 min gang til stadion.

Det er også muligt at tage metrolinjen M5 og stoppe ved "San Siro".

San Siro Tour

San Siro Museum & Tour

Sådan siger vores brugere...Super info om fodboldrejser
Altid god info om, hvilke destinationer og kampe man kan komme til. Derudover også mange spændende artikler om gode fodboldbyer.

Kristoffer Føns

Markedets bedste guide
De bedste rejser, guides, nyheder og baggrundsviden, der, tilsammen med en tydelig passion for fodbolden, kun kan få de varmeste anbefalinger herfra.

Martin Jørgensen

Fodboldrejsernes svar på Momondo
Der findes et virvar af fodboldrejse-bureauer, der udbyder de samme kampe. Det var derfor rigtig fedt med et site, hvor jeg kunne sammenligne priser.

Emil Brink