Fodboldrejser med Danmarks landshold: Guide til billetter og rejseinfo til Danmarks kommende landskampe. Find alle fodboldrejser med landsholdet i 2023/2024 her.

EM udsat til 2021 pga. Coronavirus, læs hele nyheden på www.uefa.com

fodboldrejser landsholdet

Vælg kamp og find priser på landsholdets kampe

EM 2020

EM 2020 i Danmark

Danmark har kvalificeret sig til EM 2020, og spiller alle tre gruppe kampe på hjemmebane i Parken. Danmark er i gruppe B, som ser således ud:

Gruppe B
Belgien
Rusland
Danmark
Finland

EM gruppekampe
Lørdag d. 13. juni 2020: Danmark - Finland
Torsdag d. 18. juni 2020: Danmark - Belgien
Mandag d. 22. juni 2020: Rusland - Danmark

Træningskampe før EM
Tirsdag d. 31. marts 2020: England - Danmark (Wembley, London)

Slutrunden

EM 2020 afvikles i juni 2020 og dette EM spilles i 12 byer rundt om i Europa. De 12 byer er følgende:

London, München, Baku, Sankt Petersborg, Rom, København, Bukarest, Amsterdam, Dublin, Bilbao, Budapest og Glasgow.

Begge semifinaler og finalen spilles på Wembley i London. København har fået tildelt tre gruppekampe (hvor Danmark spiller på hjemmebane) og en ottendedelsfinale.

Læs mere i vores EM 2020 guide:
Alle EM-grupperne og hele EM-kampprogrammet

Seneste nyheder om landsholdet

Tilbageblik på pokalturneringen i dansk fodbold

SPONSORERET INDHOLD: Den danske pokalturnering, har under skiftende navne,...

Lempede restriktioner i Storbritannien – godt nyt til PL-fans

Den engelske Premier League har som en af de få ligaer i Europa haft fulde huse...

England lemper rejserestriktioner – nemmere at komme til Premier League

Premierminister Boris Johnson valgte i går at løfte de rejserestriktioner som i...

Rejseguide: Fodboldrejser med Danmarks landshold

danske-fans

Til udekampe og ved eventuelle slutrunder bruger DBU deres officielle rejsepartner LA Travel, som er eneste rejsebureau der lovligt må sælges pakkerejser til Danmarks kampe inklusiv kampbillet. Fordelene ved at købe en samlet fodboldrejse til landsholdets kampe er at du få flybillet, hotel og kampbillet i én samlet pakke. Herunder finder du kommende fodboldrejser til Danmarks kampe.

Se også landsholdets kampprogram her: www.dbu.dk/landsholdets-program.

I denne guide til fodboldrejser med landsholdet finder du alt information om Danmarks kommende landskampe og eventuelle rejser med LA Travel, som er DBU's officielle rejsebureau.

Der er noget ganske særligt over at tage med landsholdet på udebanetur. Fra alle hjørnet af kongeriget mødes danske fodboldfans og støtter landsholdet, fra Skagen til Rønne og fra Sønderborg til København samles de rød-hvide fans om Dannebrog. Vil du opleve den særlige stemning, som følger landsholdet rundt i verden, så brug denne guide til at finde billetter og rejseinfo om kommende fodboldrejser med Danmarks landshold.

Officielt DBU-billetsalg

polen-danmark-billetter

Til både udekampe rundt om i Europa og til hjemmekampe i Parken foregår billetsalget via DBU’s hjemmeside. Priserne på billetter til udekampene fastsættes af de respektive lande og kan varierer meget.

DBU billetsalg: billetsalg.dbu.dk

Busture til landskampe i Parken

Især til landskampe i Parken, men også til nogle udekampe med landsholdet er der forskellige rejsebureauer, fanklubber og private som arrangerer mere eller mindre organiserede fodboldture med bus. Nogle busselskaber kører fast fra eksempelvis Jylland og Fyn til kampe i Parken, mens det til udekampene afhænger af afstanden.

Husk at det ikke er lovligt for rejseselskaber at sælge pakkerejser hvor kampbilletten indgår, det er forbeholdt den officielle rejsepartner som er LA Travel. Dog kan du sagtens købe en bustur til landskampe både i Parken og på udebane og så selv købe kampbillet hos DBU. Busture til landskampe er ofte et billigere alternativ til flyrejser, på den anden side er selve rejsen noget længere.

Fanklub og loyalitetsprogram

Vil du følge Danmarks landskampe mere eller mindre fast, kan det måske betale sig for dig at melde dig ind i Landsholdets Fanklub og opnå en række fordele. Et årligt medlemskab koster 200 kr. for voksne og 150 kr. for børn under 16 år eller pensionister. I forhold til billetter får du følgende fordele af et medlemskab:

  • 10% rabat på billetter til hjemmekampe
  • Forkøbsret til hjemmekampe
  • Mulighed for at optjene loyalitetspoint frem til EM i 2020

Du kan også købe et sæsonkort til Danmarks hjemmekampe, hvilket automatisk gør dig til medlem af fanklubben.

Danske fodboldfans på udebane

En stor del af oplevelsen ved at rejse med landsholdet rundt i Europa, er at mødes med andre danske fodboldfans.

Camp 92 - fælleskab omkring landsholdet
Camp 92 arbejder for at styrke sammenholdet blandt de danske landsholdsfans. Camp 92 står for at arrangere før- og efterfester på både ude- og hjemmebane til Danmarks landskampe. Det kan anbefales at støtte op om de mødesteder, der bliver arrangeret. Du kan melde dig gratis ind i Camp 92 og opnå en lang række medlemsfordele og rabatter her: www.camp92.dk. Derudover kan Camp 92 findes på Facebook her: www.facebook.com/Camp92Danmark.

Du kan også melde dig ind i Facebook-gruppen Danes Away og holde sig opdateret omkring mødesteder til landsholdets udekampe.