Fodboldrejser med Danmarks landshold: Guide til billetter og rejseinfo til Danmarks kommende landskampe. Find alle fodboldrejser med landsholdet i 2018/2019 her.

fodboldrejser landsholdet

Vælg kamp og find priser på landsholdets kampe

Kommende turneringer for landsholdet

UEFA Nations League 2018

Det danske landshold spiller den nye UEFA Nations League (NL) i efteråret 2018, mod Irland og Wales.

Kampene spilles på Ceres Park i Aarhus og således ikke på landsholdets sædvanlige hjemmebane i Parken i København. De fire kampe spilles således:

9. sep. 2018: Danmark - Wales (Ceres Park, Aarhus)
13. okt. 2018: Irland - Danmark (Irland)
16. nov. 2018: Wales - Danmark (Cardiff, Wales)
19. nov. 2018: Danmark - Irland (Ceres Park, Aarhus)

Læs mere om UEFA Nations League her: www.uefa.com/uefanationsleague.

Kvalifikation til EM 2020

EM 2020 afvikles i juni 2020 og til forskel fra normalt, spilles dette EM i 12 byer i 12 lande rundt om i Europa. De 12 byer er følgende:

London, München, Baku, Sankt Petersborg, Rom, København, Bukarest, Amsterdam, Dublin, Bilbao, Budapest og Glasgow.

Begge semifinaler og finalen spilles på Wembley i London. København få tildelt tre gruppekampe og en ottendedelsfinale.

Lodtrækning til EM-kvalifikationen finder sted den 2. december 2018, hvorefter der kommer meget mere info her på VisitFootball.dk.

Læs mere om EM 2020 på wikipedia.org/UEFA_Euro_2020 og www.uefa.com/uefaeuro-2020.

Seneste nyheder om landsholdet

Rejse- og billetguide til Wales-Danmark i Cardiff (Nations League 2018)

Danmark møder Wales i Cardiff fredag d. 16. november 2018. Brug denne...

Rejse- og billetguide: Danmark-Kroatien ottendedelsfinale ved VM 2018

Danmark møder Kroatien i ottendedelsfinalen til VM 2018 i Rusland. Kampen...

Danmarks gruppe til VM 2018 i Rusland: Frankrig, Peru og Australien

Der er trukket lod til VM-grupperne i Rusland i 2018, og Danmarks modstandere...

Rejseguide: Fodboldrejser med Danmarks landshold

danske-fans

Til udekampe og ved eventuelle slutrunder bruger DBU deres officielle rejsepartner LA Travel, som er eneste rejsebureau der lovligt må sælges pakkerejser til Danmarks kampe inklusiv kampbillet. Fordelene ved at købe en samlet fodboldrejse til landsholdets kampe er at du få flybillet, hotel og kampbillet i én samlet pakke. Herunder finder du kommende fodboldrejser til Danmarks kampe.

Se også landsholdets kampprogram her: www.dbu.dk/landsholdets-program.

I denne guide til fodboldrejser med landsholdet finder du alt information om Danmarks kommende landskampe og eventuelle rejser med LA Travel, som er DBU's officielle rejsebureau.

Der er noget ganske særligt over at tage med landsholdet på udebanetur. Fra alle hjørnet af kongeriget mødes danske fodboldfans og støtter landsholdet, fra Skagen til Rønne og fra Sønderborg til København samles de rød-hvide fans om Dannebrog. Vil du opleve den særlige stemning, som følger landsholdet rundt i verden, så brug denne guide til at finde billetter og rejseinfo om kommende fodboldrejser med Danmarks landshold.

Officielt DBU-billetsalg

polen-danmark-billetter

Til både udekampe rundt om i Europa og til hjemmekampe i Parken foregår billetsalget via DBU’s hjemmeside. Priserne på billetter til udekampene fastsættes af de respektive lande og kan varierer meget.

DBU billetsalg: billetsalg.dbu.dk

Busture til landskampe i Parken

Især til landskampe i Parken, men også til nogle udekampe med landsholdet er der forskellige rejsebureauer, fanklubber og private som arrangerer mere eller mindre organiserede fodboldture med bus. Nogle busselskaber kører fast fra eksempelvis Jylland og Fyn til kampe i Parken, mens det til udekampene afhænger af afstanden.

Husk at det ikke er lovligt for rejseselskaber at sælge pakkerejser hvor kampbilletten indgår, det er forbeholdt den officielle rejsepartner som er LA Travel. Dog kan du sagtens købe en bustur til landskampe både i Parken og på udebane og så selv købe kampbillet hos DBU. Busture til landskampe er ofte et billigere alternativ til flyrejser, på den anden side er selve rejsen noget længere.

Fanklub og loyalitetsprogram

Vil du følge Danmarks landskampe mere eller mindre fast, kan det måske betale sig for dig at melde dig ind i Landsholdets Fanklub og opnå en række fordele. Et årligt medlemskab koster 200 kr. for voksne og 150 kr. for børn under 16 år eller pensionister. I forhold til billetter får du følgende fordele af et medlemskab:

  • 10% rabat på billetter til hjemmekampe
  • Forkøbsret til hjemmekampe
  • Mulighed for at optjene loyalitetspoint frem til EM i 2020

Du kan også købe et sæsonkort til Danmarks hjemmekampe, hvilket automatisk gør dig til medlem af fanklubben.

Danske fodboldfans på udebane

En stor del af oplevelsen ved at rejse med landsholdet rundt i Europa, er at mødes med andre danske fodboldfans.

De danske fans som rejser ud, er de seneste år begyndt at koordinere og arrangere mødesteder i de byer hvor Danmark spiller.

Sammenholdet er blevet styrket hos de danske fans og det kan anbefales at støtte op om de mødesteder, der bliver arrangeret. Derudover er de danske fans kendt for at holde, et brag af en fest når de mødes, hvor der ikke altid bliver holdt igen med de våde varer. Du kan melde dig ind i Facebook-gruppen Danes Away og holde sig opdateret omkring mødesteder til landsholdets udekampe.