Billetguide: Fodboldbilletter til Chelsea FC på Stamford Bridge i London. Find og sammenlign priser på Chelsea-billetter til alle kampe i 2023/2024 her.

chelsea billetter

Sådan får du Chelsea-billetter

Chelsea er en af de store London klubber, sammen med Arsenal og Tottenham. I 2003 blev klubben købt af den russiske rigmand Roman Abramovich. Siden da har klubben vundet intet mindre end fire Premier League titler. I 2012 vandt klubben også det mest eftertragtede trofæ i europæisk klubfodbold, Champions League-trofæet.

Så hvad klubben måske mangler i historie, hvis du spørger Liverpool-fans, det opvejer den meget garanti ved at være et af de stærkeste og stabile hold i den engelske Premier League. Derfor kan du altid være sikker på en god fodboldoplevelse hvis du besøger Stamford Bridge.

Chelsea er et succesfuldt hold, derfor er det meget populært at se fodbold på Stamford Bridge. Det gør det svært at få billetter til de helt store kampe i Premier League og Champions League. Til de mindre betydningsfulde kampe er det lettere at skaffe billet. Du får her nogle gode råd til hvordan du køber Chelsea-billetter.

Hvor kan du købe Chelsea-billetter?

Billetter til Chelsea-kampe købes gennem klubbens hjemmeside chelseafc.com. I linket kan du se hvilke billetter der er til rådighed til de næste kampe, samt hvornår billetsalget starter til de kampe hvor billetter endnu ikke kan købes.

Som med alle andre store klubber i England, så er det næsten en nødvendighed at være medlem af klubben, hvis du vil have fingrene i de gode billetter. Som medlem af Chelsea F.C. får du nemlig forkøbsret til billetter gennem klubbens eget salg, inden de bliver sat til salg for alle andre. Medlemskab til Chelsea koster fra 25 britiske pund. Bemærk at salg af medlemskab for den nuværende sæson er lukket. Fra maj kan der købes medlemskab til den nye sæson.

Billetpriser til Chelsea-kampe

Priserne til Chelseas kampe varierer alt efter modstanderen. Til Premier League kampe er der tre kategorier: B, A, og AA. Den bedste kategori er mod Liverpool, Manchester United, Tottenham, Arsenal, og Manchester City. Til de kampe kan der medlemmer købe billetter fra £56-64. For ikke-medlemmer koster kampene £61-69, alt efter hvor på stadion man sidder.

Den billigste billet du kan købe til en Premier League kamp i kategori B, koster 47 britiske pund for medlemmer, og 52 pund for ikke-medlemmer. Du kan se alle priser på Premier League-kampe her.

Til FA Cup-kampe koster alle billetter 30 pund for både medlemmer og ikke-medlemmer, uanset hvor på stadion du sidder. Til kampe i Liga-Cuppen er prisen 25 pund for alle.

VIP-billetter til Chelsea

Alle kan købe VIP-billetter til Chelseas kampe. Der behøves ikke noget medlemskab af klubben. Samtlige VIP-billetter til Premier League-kampe bliver sat til salg i begyndelsen af sæsonen. Så du skal være meget tidligt ude, hvis du vil have billet til de helt store kampe.

Priserne på VIP-billetter varierer alt efter modstanderen. Til de billigste kampe starter prisen på 150 britiske pund. Mod eksempelvis Manchester City i Premier League, koster den billigste VIP-billet 395 pund.

Brug klubbens hjemmeside, hvis du ønsker at købe VIP-billetter til en Chelsea-kamp.

Hvornår starter billetsalget?

Til Premier League-kampe starter billetsalget 42 dage inden kampen. Den første uge af billetsalget kan medlemmer købe én billet. Anden uge kan medlemmer og sæsonkortholdere købe to ekstra billetter. Tredje uge åbner billetsalget for alle, og man kan købe fire billetter per person. Du kan se de specifikke datoer for billetsalg til Chelseas kampe her.

Køb Chelsea-billetter gennem et rejsebureau

Det kan være rigtig svært at skaffe billet på egen hånd, til de helt store Chelsea-kampe, også selvom man er medlem af klubben. Der er dog en nem løsning på problemet. Du kan købe fodboldrejser til Chelsea, som pakkerejser gennem et rejsebureau, hvor fly, hotel og kampbillet er inkluderet.

Fordelen ved at købe en komplet fodboldrejse er mange. Blandet andet så inkluderer fulde pakkerejser både fly, hotelophold og naturligvis kampbillet. Du slipper dermed for alt besværet, med at finde ud af hvor du skal bo henne, og hvilke flyvetider og lufthavne du skal vælge.

Men bedst af alt, så kan du være sikker på at få billet, til lige præcis den kamp du drømmer om at se. Så uanset om det er en knald eller fald-kamp i Champions League, eller en topkamp i Premier League, så kan du sikre dig en plads på Stamford Bridge, ved at købe en komplet fodboldrejse.

Hvis du kunne tænke dig at få tre uforpligtende tilbud på en skræddersyet fodboldrejse til Stamford Bridge så brug VisitFootball.dks gratis service. Du skal blot udfylde nogle enkelte informationer, og så modtager du tre tilbud på din drømmekamp.

Champions League / Europa League-billetter

Fodboldrejser Chelsea, London

Til Champions League- og Europa League-kampe starter billetsalget også 42 dage inden kampen, men første uge er kun for sæsonkortholdere. Anden uge kan medlemmer købe en enkelt billet. Tredje uge kan medlemmer og sæsonkortholdere købe to ekstra billetter. I fjerde uge bliver billetsalget åbnet for alle, og der kan købes fire billetter per person, ligesom til Premier League.

Det skal nævnes at Chelsea opererer med loyalitetspoint. Til de mest betydningsfulde kampe, der prioriteres de fans der har optjent loyalitetspoint i løbet af sæsonen. Dette system kan være gældende i alle turneringer, både hjemlige og europæiske.

Billetter til Stamford Bridge-tour

Når du alligevel har taget turen til London for at se en Chelsea-kamp, så bør du samtidig kombinere oplevelsen med en guidet tour på station. Prisen for en station-tour er 19 britiske pund. For den pris kommer du til gengæld rundt og ser omklædningsrum, presseloge, udskiftningsbænken samt meget mere. Og så får du gratis adgang til klubbens museum. Hvis du kun ønsker at besøge museum koster det 11 pund.

Du finder mere information om Chelsea-tours og museum her.

Her ligger Stamford Bridge

Sådan siger vores brugere...Super info om fodboldrejser
Altid god info om, hvilke destinationer og kampe man kan komme til. Derudover også mange spændende artikler om gode fodboldbyer.

Kristoffer Føns

Markedets bedste guide
De bedste rejser, guides, nyheder og baggrundsviden, der, tilsammen med en tydelig passion for fodbolden, kun kan få de varmeste anbefalinger herfra.

Martin Jørgensen

Fodboldrejsernes svar på Momondo
Der findes et virvar af fodboldrejse-bureauer, der udbyder de samme kampe. Det var derfor rigtig fedt med et site, hvor jeg kunne sammenligne priser.

Emil Brink