Billetguide: Fodboldbilletter til Liverpool FC på Anfield Road i Liverpool. Find og sammenlign priser på Liverpool-billetter til alle kampe i 2023/2024 her.

Vælg kamp og sammenlign priser på billetter til Liverpool FC

Sådan får du Liverpool-billetter

Der er ikke mange fodboldklubber i verden, der kan prale af det samme historiske format som Liverpool F.C. Fem Champions League-trofæer (european cups) og 18 engelske mesterskaber, vidner da også om en af de absolutte sværvægtere i europæisk fodbold.

Selvom Liverpool ikke længere har samme fordums styrke, så forbliver Anfield et af de mest populære steder at opleve en fodboldkamp. Det skyldes ikke mindst den fantastiske stemning man stadig kan opleve på Anfield Road.

Du får her en grundig gennemgang, af alt du har brug for at vide, hvis du gerne vil ind og se en Liverpool-kamp, eller hvis blot du ønsker at besøge det legendariske Anfield. Du finder svar på hvor du køber billet, hvad billetterne koster, information omkring pakkerejser, samt meget mere.

Hvor kan du købe Liverpool-billetter?

Køb af billetter til Liverpools kampe foregår på klubbens egen hjemmeside, men til langt størstedelen af deres kampe, overstiger efterspørgslen på billetter klart udbuddet. Kampene bliver derfor udsolgt længe inden selve kampdagen.

Hvis du ønsker at skaffe billet, så er din bedste mulighed derfor at købe et medlemskab til Liverpool FC. Forkøbsretten til billetter går nemlig først til sæsonkortholdere, dernæst medlemmer, og til sidst bliver resterende billetter sendt i åben salg, hvis der er nogle tilbage.

Liverpool har to medlemskaber der giver adgang til at købe billet. Et fuldt og et light medlemskab. Hvis du kun har interesse i at købe billetter, så er et light medlemskab lige så godt som et fuldt medlemskab. Der er ingen forskel i billet anciennitet.

Som medlem får du mulighed for at købe billetter til hovedsalgene i juli og november, samt til de ekstra medlemssalg. Ekstra medlemssalg starter omkring to uger inden kampene. Åben salg omkring halvanden uge inden.

Du kan købe medlemskab til Liverpool her.

Billetpriser til Liverpool-kampe

Liverpool valgte fra 2016/2017-sæsonen at fjerne deres kampkategorier, så alle Premier League-kampe nu koster det samme uanset modstander. Den billigste billet kan fås helt ned til ni pund, og den dyreste kategori har en pris på 59 pund. Her er en liste over de forskellige priskategorier:

Hovedtribune: £55-59
Anfield Road-tribune: £46-53
The Kop: £37-42
Øvre hovedtribune: £9

For at få forkøbsret, så kræver det som beskrevet medlemskab af Liverpool F.C. Et fuldt medlemskab til Liverpool koster 30 pund, hvis du er fra Europa. Et light medlemskab kun 10 pund.

VIP-billetter til Liverpool

Det er muligt at købe VIP-billetter til en af klubbens mange loger. Selvom kampkategorierne er fjernet fra de almindelige billetter, så eksisterer det stadig på deres hospitality-billetter. De tre kampkategorier er:

Guld: Manchester United, Manchester City, Arsenal, Tottenham Hotspur, Chelsea, Everton
Priser: £229-349

Sølv: Southampton, West Ham United, WBA, Stoke City, Leicester City, Bournemouth, Watford, Crystal Palace, Sunderland, Swansea City
Priser: £189-269

Bronze: Middlesbrough, Burnley, Hull City
Priser: £159-209

Sidst men ikke mindst, så kan man også leje hele loger til deres kampe. De koster mellem £5500-7000.

*Bemærk at alle priser er uden moms.

VIP-billetterne til Liverpools kampe kan købe her.

Hvornår starter billetsalget?

Billetsalget til Premier League-kampene bliver sat til salg over flere omgange. Hovedsalget foregår i juli (efterårssæsonen) og november (forårssæsonen). Dernæst bliver der sat ekstra billetter til salg inden hver kamp. Klubben råder deres medlemmer til at holde øje på hjemmesiden fra cirka to uger inden kampen. Det åbne salg starter omkring halvanden uge inden, hvis der er flere billetter. VIP-billetter kan købes længere tid i forvejen.

Køb Liverpool-billetter gennem et rejsebureau

Som beskrevet, så er det meget svært at få fingrene i billetter til Liverpool-kampe. Til de mest populære Premier-League kampe, samt til de store europæiske kampe, er der ydermere ekstra restriktioner på billetsalget, som tilgodeser de mest trofaste fans.

Det bør derfor nævnes, at man som medlem langt fra kan være sikker på, at få billet til sin favoritkamp. Til hver Premier League-kampe bliver der cirka stillet 10.000 billetter til rådighed til medlemmer, men antallet af medlemmer er langt højere. Så det siger sig selv, at alle ikke kan få deres ønske opfyldt.

En løsning på problemet er at købe en såkaldt pakkerejse gennem et rejsebureau. Der er adskillige fordele ved at vælge denne løsning. Blandt andet, så slipper du for at skulle igennem hele processen med at købe medlemskab til Liverpool. Hvis du køber en komplet pakkerejse, så sparer du ligeledes besværet med at finde hotel, og flybilletter.

Der er ingen tvivl om, at det er den nemmeste løsning. Det du eventuelt måtte betale ekstra for en pakkerejse, det vinder du uden tvivl igen på, at alt er klaret og ordnet for dig. Du kan også få skræddersyet din fodboldrejse til Liverpool, med tre tilbud fra tre forskellige rejsebureauer - gratis og uforpligtende.

Fodboldrejse Liverpool

Champions League / Europa League-billetter

Sæsonkortholdere samt medlemmer har mulighed for, at tilmelde sig et lodtrækningssystem til alle klubbens cup-kampe i løbet af året. Medlemmer opskrives i den ekstra tilmeldingsperiode, som er i juni måned. Hvis der er overskydende billetter til cup-kampene, så bliver de ligesom Premier League-billetterne solgt efter prioritering. Først sæsonkortholdere, så medlemmer, og til sidst åbent salg.

Pas på falske Liverpool-billetter

Den store efterspørgsel på Liverpool-billetter, medvirker desværre også et stort udbud af falske billetter. Det frarådes på det kraftigste at købe billetter uden om de officielle salgskanaler. I særdeleshed fra en af de billethajer der sælger billetter foran Anfield på kampdagene. Der er stor chance for du køber en falsk billet.

Billetter til Anfield-tour

Liverpool åbnede deres nye hovedtribune den 9 september, 2016. Den fulde Anfield-tour bliver derfor først åbnet op i foråret 2017. Indtil da har man mulighed for at komme på en preview tour af Anfield. Denne tour koster 17 engelske pund. Vær dog opmærksom på, at du ikke får hverken spillertunnellen, eller det legendariske “This is Anfield” skilt at se, på grund af byggearbejde.

Du kan også vælge at besøge Liverpool-museet, som har et splinternyt Steven Gerrard kollektion. På museet finder du Liverpools Hall of Fame, alle deres historiske trofæer og meget mere. Prisen for et besøg er 10 pund.

Du finder mere information omkring alle stadionture her.

Her ligger Anfield Road

Sådan siger vores brugere...Super info om fodboldrejser
Altid god info om, hvilke destinationer og kampe man kan komme til. Derudover også mange spændende artikler om gode fodboldbyer.

Kristoffer Føns

Markedets bedste guide
De bedste rejser, guides, nyheder og baggrundsviden, der, tilsammen med en tydelig passion for fodbolden, kun kan få de varmeste anbefalinger herfra.

Martin Jørgensen

Fodboldrejsernes svar på Momondo
Der findes et virvar af fodboldrejse-bureauer, der udbyder de samme kampe. Det var derfor rigtig fedt med et site, hvor jeg kunne sammenligne priser.

Emil Brink