Guide til billige fodboldrejser: Gode råd til billige fodboldrejser, samt en oversigt over de billigste fodbold-destinationer i Europa. Find alle de (billige) fodboldrejser i 2023/2024 her.

billige fodboldrejser

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Lav din egen fodboldrejse

Når du søger billige fodboldrejser, har du to som udgangspunkt to valgmuligheder. Du kan enten helt eller delvist købe fodboldrejsen hos et rejsebureau, alternativt arrangerer hele din fodboldrejser selv. Begge muligheder kan føre til en billig fodboldrejse og store fodboldoplevelser.

Fordelen ved at arrangere hele fodboldturen selv, er at du selv kan finde de billigste fly, tog etc. og hoteller (eller andre former for overnatning). Det sværeste og mest besværlige ved selv at planlægge og arrangere din fodboldrejse selv, kan være at få fat i kampbilletter. Vil du se en kamp, hvor der sandsynligvis bliver udsolgt eller hvor efterspørgslen efter billetter er meget stor, kan det være en fordel at benytte et rejsebureau til at stå for rejsen.

Når du kommer en fodboldrejse gennem et rejsebureau, vil kampbillet og hotel stort set altid være inkluderet som standard, derudover kan du tilkøbe fly eller selv stå for transport til byen, dvs. selv købe en flybillet eller på anden måde sørge for transport, f.eks. bil hvis kampen er i Tyskland.

Køb din fodboldrejse hos et rejsebureau

At købe fodboldrejser gennem et rejsebureau kan faktisk være ganske billige og især meget nemt. Hvis du er typen, som ikke har tid til eller interesse for selv at planlægge hele din fodboldrejse ned til mindste detalje, så er det at købe hele turen som en såkaldt “pakkerejse” gennem et rejsebureau en god idé.

Ofte kan rejsebureauerne tilbyde ganske billige fodboldture, fordi de har gode aftaler med både klubber, hoteller og i nogle tilfælde flyselskaber. Derfor kan det til nogle destinationer faktisk være billigere, at købe turen gennem et rejsebureau.

Det er især til kampe og klubber, hvor der ofte er udsolgt. Her er rejsebureauerne faktisk en god “genvej” til kampbilletter, også til kampe som er udsolgt via klubbens egen hjemmeside. Via nedenstående links kan du finde priser på fodboldrejser hos en række rejsebureauer som er specialiseret i fodboldture til hele Europa.

Vælg klub

Sammenlign priser på billige fodboldrejser

Sådan arrangerer du din fodboldrejse billigt

Når du vil arrangerer din egen billige fodboldrejse, er der tre ting du skal have styr på, nemlig:

  • Kampbillet
  • Overnatning (hotel, lejlighed etc.)
  • Transport (Fly, bil, tog etc.)

Kampbillet er det som kan give flest problemer og oplevelse som det mest besværlige at anskaffe sig. Ofte er det en god idé at starte på klubbens hjemmeside og typisk har alle klubber en engelsk version af hjemmesiden og deres online billetsalg. Dog skal man være i god tid og holde øje med hvornår billetterne kommer til salg online, hvis man skal have billetter til kampe som kan blive udsolgt. På vores side om fodboldklubber, kan du finde guides til en lang række klubber inkl. links de deres online billetsalg.

Fodboldrejser hotel

Overnatning er typisk noget nemmere at få bestilt, især hvis man er vant til at rejse. På websites som hotels.com og booking.com, kan man hurtigt søge og finde billige hoteller. Alternativt kan man finde billigere overnatning via f.eks. Airbnb.com, hvor man kan leje værelser eller lejligheder via private. Kan det være rigtigt billige, at faktisk gratis kan man prøve tjenester som couchsurfing.com, hvor man typisk kan få lov til at overnatte gratis hos fremmede, hvis man er en del af det globale couchsurfing community.

Transport til Europas storbyer er ofte nemmest med fly og fodboldrejser med fly kan også være den billigste måde at komme tur/retur til fodboldoplevelser. Især hvis man taler om fodboldrejser til England, Spanien, Frankrig eller Italien, kan fly være det eneste og billigste alternativ. Skal man til f.eks. Tyskland, Holland eller Sverige og se fodbold kan egen bil eller tog ofte være billige løsninger. Dels pga. den relativ korte afstand og dels pga. de gode transportforbindelse med f.eks. tog eller alternativt de internationale busruter (se f.eks. Eurolines.dk).

VisitFootball.dks top 5: De billigste fodboldrejser

Herunder har vi samlet en top 5 over billige fodboldrejse-destinationer som du selv kan arrangere din fodboldtur til. Til udvælgelsen af byerne har priser på fly, hotel og kampbilletter spillet ind i en sammenhæng. F.eks. er London meget billig at flyve til, men hotel-priserne er høje og kampbilletter til især Premier League klubberne er både svære at få fat i og samtidig de dyreste i Europa. Se sammenligning af flere lande og byer længere nede på denne side.

  1. Berlin (Hertha Berlin, Union Berlin)
  2. Hamborg (Hamburger SV, St. Pauli)
  3. Stockholm (AIK Stockholm, Djurgården IF, Hammerby IF)
  4. Milano (Inter FC, AC Milan)
  5. Amsterdam (Ajax)

Sammenligning af priser på fodboldrejser

Til sammenligning af fodboldrejser og hvor billigt de samlet set kan gøres hvis du selv arrangerer turen, har vi udarbejdet nedenstående oversigt*.

Sammenlign fodboldlande
Land Transport Overnatning Kampbillet Total pris-score
Tyskland 3
Sverige 4
Frankrig 5
Holland 5
Italien 5
England 7
Spanien 7

Sammenlign fodboldbyer
By Transport Overnatning Kampbillet Total pris-score
Berlin 3
Hamborg 3
Stockholm 4
Milano 4
Amsterdam 5
Paris 5
Rom 6
London 7
Barcelona 7
München 7
Liverpool 8
Madrid 8
Manchester 8

* Oversigten er vejledende, baseret på gennemsnitsbetragtninger. Priser kan naturligvis variere over tid og sæsoner.

Sådan siger vores brugere...Super info om fodboldrejser
Altid god info om, hvilke destinationer og kampe man kan komme til. Derudover også mange spændende artikler om gode fodboldbyer.

Kristoffer Føns

Markedets bedste guide
De bedste rejser, guides, nyheder og baggrundsviden, der, tilsammen med en tydelig passion for fodbolden, kun kan få de varmeste anbefalinger herfra.

Martin Jørgensen

Fodboldrejsernes svar på Momondo
Der findes et virvar af fodboldrejse-bureauer, der udbyder de samme kampe. Det var derfor rigtig fedt med et site, hvor jeg kunne sammenligne priser.

Emil Brink