Fodboldrejser til Juventus FC: Oplev Juve på Juventus Stadium i Torino. Find alle fodboldrejser til Juventus FC i 2023/2024 her.

fodboldrejser juventus

Vælg kamp og sammenlign priser på fodboldrejser til Juventus FC

Juventus Football Club

juventus fodboldrejser

Grundlagt: 1897
Kælenavn: La Vecchia Signora, I Bianconeri

Beliggenhed: Torino, Italien
Stadion: Juventus Stadium (41.507 tilskuere)

Officielt billetsalg: www.juventus.com/tickets

Om fodboldrejser til Juventus FC

I den italienske industriby Torino finder du fodboldklubben Juventus F.C, der er Italiens mest succesfulde fodboldklub igennem tiderne baseret på antallet af titler – Juventus har vundet den italienske liga flere gange end nogen anden italiensk klub. Storklubben, der ofte går under navnet “Den Gamle Dame” (La Vecchia Signora), blev oprettet af en flok latinstuderende helt tilbage i 1897, og derfor anses Juventus af mange som værende en af de mest traditionsrige fodboldklubber i Europa.

Juventus spiller deres hjemmebanekampe på det flotte Juventus Stadium, der blev åbnet i 2011, efter at have spillet på Stadio delle Alpi i en lang årrække. Juventus Stadium kan huse knap 41.500 tilskuere, og det er i sig selv en oplevelse at se det flotte stadion, der er et af Europas mest moderne.

Efter Calciopoli-skandalen i 2006, hvor klubben sammen med blandt andet Fiorentina blev tvangsnedrykket til Serie B, efter at være blevet kædet sammen med et netværk bestående af flere italienske fodboldklubber og dommere, der havde til formål at vælge fordelagtige dommere til bestemte fodboldkampe, er “Den Gamle Dame” nu tilbage i toppen med endnu flere Serie A titler på hylden.

Juventus er den klub i Italien, der har det største antal af fans, eller “tifosi”, som det hedder på italiensk, med en anslået fanskare på over 12 millioner fans. Den store interesse for klubben gør kampene på Juventus Stadium til en helt speciel oplevelse – atmosfæren er altid intens, og selv hvis spillet på banen en sjælden gang ikke lever op til den kvalitet, man forventer fra en topklub som Juventus, så vil stemningen altid leve op til niveau.

Lokalderbyet mod Torino FC kaldes på italiensk "Derby della Mole", men henvisning til den 167 meter høje bygning med navnet Mole Antonelliana, som hæver sig højt over Fiat-byen Torino. Torino FC har historisk set været lang mindre succesfulde på fodboldbanen end Juventus, til gengæld siges det at de rigtige indbyggere i Torino støtter Torino FC, mens Juventus henter sine fans fra hele Italien.

På din fodboldrejse til Juventus kan du supplere selve kampoplevelsen med et besøg på deres museum, hvor du kan blive klogere på klubbens historie, og en stadium tour, hvor du kommer helt tæt på det fantastiske stadion, og blandt andet kan opleve spillernes omklædningsrum og andre dele af stadionet, du ellers ikke oplever ved et almindeligt besøg på en kampdag.

Læs mere om museum og stadion tour her: Museum & Tour.

Juventus-billetter

Når du skal på din fodboldrejse til Juventus kan du vælge selv at booke billetter igennem klubbens hjemmeside, eller lade en erfaren rejsearrangør sammensætte turen for dig, så du selv slipper for besværet (læs mere i afsnittet nedenfor).

Hos Juventus er det, ligesom hos mange andre klubber, en stor fordel at have en form for medlemskab hos klubben. Hvis du vil have adgang til billetter til deres hjemmekampe, kan det være fordelagtigt at investere i et Premium Membership, som lukker dørene op for billetter til deres kampe, inden general sale segmentet får lov til at købe.

Et medlemskab hos klubben koster 50€, hvilket er svarende til knapt 350 danske kroner, men det kan vise sig at være en god investering, hvis du vælger selv at købe billetter til den kamp, du gerne vil se på din fodboldtur. Det giver dig også 10% rabat i deres officielle butik, en velkomstpakke med en T-shirt og et officielt medlemskort og adgang til eksklusive arrangementer, der dog kan blive svære at deltage i, medmindre du er bosat i Torino.

Juventus-billetter varierer lidt i pris alt afhængig af, hvilket hold de skal spille imod, og om det er Champions League eller en Serie A kamp, du skal have billetter til.

Priserne fordelt på forskellige sektioner:

Tribuna Ovest Laterale 1 og 2: henholdsvis 50€/40€
Tribuna Family: 50€ (25€ for børn under 18 og for kvinder)
Tribuna Est Centrale 1 og 2: henholdsvis 80€/70€
Tribuna Est Laterale 1 og 2: henholdsvis 55€/40€
Tribuna Nord 1-2: 25€
Tribuna Sud 1-2: 25€

Rejser du til Torino med børn kan det være en god idé at bestille billetter på Tribuna Family, hvor prisen for under 18-årige er lav.

Du kan se hvilke kampe, du kan købe billet til og læse mere information om hele processen på klubbens hjemmeside her: juventus.com.

juventus-billetter

Fodboldrejser til Juventus med fly og hotel

Hvis du vil slippe for besværet med at købe billetter selv, så kan det være en ret god idé at bestille en pakkerejse til Juventus, hvor du får både kampbilletter og bookning af hotelværelse i samme køb. På den måde slipper du blandt andet for at skulle bruge penge på et Premium Medlemskab til klubben, som du måske ikke kommer til at få nytte af igen.

Du kan også ofte komme på fodboldrejser til Juventus og se nogle kampe, du ellers ikke ville få adgang til ved General Sale, når du booker din tur igennem et professionelt rejsebureau, som har kendskab til klubben og har adgang til billetter til et stort udvalg af interessante kampe. Derfor kan du også planlægge din tur i god tid, da du på forhånd ved, at du er garanteret billetter til en kamp, hvilket ellers kan være en anelse svært at regne med, hvis du planlægger at købe billetter selv.

I forhold til hotel kan det også være en stor fordel at bestille din rejse igennem et rejsebureau, da du her ofte vil blive booket ind på et værelse, der ligger fordelagtigt i forhold til Juventus Stadium, og ikke selv skal til at bruge tid på at finde gode hoteller til din fodboldrejse.

Da der ikke går nogen direkte flyruter fra København til Torino, er der relativt få rejsebureauer, der inkluderer flybilletter i deres pakker. Derfor kan det være en god idé at kigge efter flyrejse selv til eksempelvis Milano, hvor der er mange danske flyruter til, og hvorfra du kan tage tog, bus eller fly videre til Torino. Tog fra Milano til Torino tager f.eks. under 2 timer derfra, og koster knap 100 kr.

Sådan kommer du til Juventus Stadium

Når du skal frem til stadion på kampdagen, kan du vælge mellem en håndfuld forskellige transportmidler til at nå frem.

Med metro: tag fra Porta Nuova eller Porta Susa i retningen mod Fermi. Stå af ved Bernini, hvor shuttle bus linje 9 kører til stadion på kampdage.

Med bus: du kan tage med linje 62, 72, 75, VE1 i hverdagen og linje 9, som alle kører forbi stadion.

Mere information på Juventus hjemmeside: www.juventusstadium.com

Ekstra Juventus-oplevelser

Museum og tour
Juventus Stadium Tour & Museum

Sådan siger vores brugere...Super info om fodboldrejser
Altid god info om, hvilke destinationer og kampe man kan komme til. Derudover også mange spændende artikler om gode fodboldbyer.

Kristoffer Føns

Markedets bedste guide
De bedste rejser, guides, nyheder og baggrundsviden, der, tilsammen med en tydelig passion for fodbolden, kun kan få de varmeste anbefalinger herfra.

Martin Jørgensen

Fodboldrejsernes svar på Momondo
Der findes et virvar af fodboldrejse-bureauer, der udbyder de samme kampe. Det var derfor rigtig fedt med et site, hvor jeg kunne sammenligne priser.

Emil Brink