Fodboldrejser til Spanien: Oplev live fodbold på de berømte stadions i Barcelona, Madrid og Sevilla. Find alle fodboldrejser til Spanien i 2023/2024 her.

Rejseguides til spanske fodboldklubber

Vælg kamp og sammenlign priser på fodboldrejser til Spanien

Om fodboldrejser til Spanien

Fodboldrejser til Spanien betyder varme, sydeuropæisk stemning og nogle af verdens bedste fodboldklubber. Især fodboldrejser til Barcelona eller Madrid er store oplevelser. Start din fodboldrejse til Spanien her.

At tage på fodboldture til Spanien er utroligt populært i blandt danskere. En stor del af æren for det må tilskrives to af verdens største og bedste fodboldklubber, FC Barcelona og Real Madrid.

De to klubber har historisk set altid været i toppen af både spansk og europæisk fodbold, og så har de ikke mindst begge haft Michael Laudrup på holdet, hvilket har været med til at gøre dem endnu mere populære blandt danskerne. At tage på fodboldture til Spanien, og især byerne Barcelona og Madrid, er ikke kun populært pga. fodbolden. Vejret, solen, maden og hele oplevelsen af Spanien i sig selv er også med til at lokke danskerne på fodboldtur.

Ud over de to store fodboldbyer i Spanien, kan det også anbefales at prøve fodboldrejser til byer som Sevilla, Valencia, Bilbao og Málaga. Disse byer har en masse at byde på, både kulturelt og på stadion. Fodboldture til en af disse byer, vil helt sikkert være fodboldrejsen værd for dig, som vil kombinere oplevelsen af Spanien med stemningen på fodboldstadion.

Her ligger de spanske klubber

Fodboldrejser til Spanien med fly

Fodboldrejser til Spanien foregår stort set altid med fly, det er den hurtigste, nemmeste og billigste måde at komme til Spanien på. Spanien er et utroligt populært ferieland generelt for danskere, det betyder at mange flyselskaber har ruter til forskellige byer og at priserne på flybilletter til Spanien er blevet presset ned. Især fordi lavprisselskaberne også er gået ind på markedet.

De billige flyrejser kan fodboldturister så drage nytte af på fodboldrejser til Spanien. Både Madrid og Barcelona betjenes af flere flyselskaber og har flere daglige afgange. Til sammenligning af prisniveauet har vi herunder samlet nogle vejledende priser for en weekendtur (fredag-søndag) med fly tur/retur til Spanien, hhv. Barcelona og Madrid. Bemærk at ikke alle afgange vil være direkte fly.

Fodboldrejser til La Liga

La Liga eller Primera Division som den bedste række i Spanien også kaldes, byder på masser af store fodboldoplevelser. Det største opgør i La Liga og spansk fodbold er mellem FC Barcelona og Real Madrid, opgøret som går under navnet El Clásico og spilles som udgangspunkt to gange pr. sæson, med mindre de to klubber tilfældigvis skal mødes i f.eks. den spanske pokalturnering Copa del Rey eller Champions League. Efterspørgslen på fodboldrejser og billetter til El Clásico er helt vanvittig og der har medført at priserne på kampbilletterne mangedobles til dette opgør, i forhold til de normale billetpriser. Vær derfor i god tid, hvis du vil til enten Barcelona eller Madrid og se denne kamp.

Fodboldrejser til La Liga byder dog også på andet end de to giganter. En række andre klubber og spanske byer byder også på store fodboldoplevelser. Er man f.eks. i Madrid og får muligheden for at se Atletico Madrid på hjemmebanen, vil man opleve et hjemmepublikum som er mere medlevende end de fleste. Atletico Madrid har altid været kendt for at have nogle af Spaniens mest fanatiske og larmende fans.

En række andre klubber og byer, som tidligere nævnt, vil helt sikkert også være fodboldrejsen værd. F.eks. Sevilla som huser to traditionsrige klubber i spansk fodbold, Real Betis og Sevilla FC. Derbyet i Sevilla kaldes på spansk Derbi Sevillano og historien om de to klubber går over 100 år tilbage i tiden. En fodboldrejse til Sevilla vil helt sikkert ikke skuffe. Derudover kan nævnes byer som Valencia, Málaga og Bilbao hvor de lokale fodboldklubber vil byde på store fodboldoplevelser.

Fodboldrejse Real Madrid

Billige fodboldrejser til Spanien

Når du søger billige fodboldrejser til Spanien har du gode muligheder. Først og fremmest skal du dog afgøre om du enten vil planlægge fodboldrejsen selv eller om du vil købe en samlet fodboldrejse hos et rejsebureau. De to muligheder har hver sine fordele, men det er muligt at få en billig fodboldrejse til Spanien med begge løsninger.

Dét skal du huske når du selv planlægger
Vælger du løsningen med at arrangere din egen fodboldrejse, skal du være opmærksom på tre vigtige ting som du skal have på plads til rejsen. Først og fremmest skal du vælge hvilken kamp du gerne vil se og planlægge efter. I Spanien varierer billetpriserne typisk alt efter hvilke hold der spiller. F.eks. er kampene mellem FC Barcelona og Real Madrid, som nævnt tidligere, de dyreste billetter. Mens kampe mellem mindre hold er væsentligt billigere. Vil man gerne se enten Real Madrid, Atletico Madrid eller FC Barcelona på hjemmebane og vil man have billige billetter, skal man vælge kampe mod nogle af de mindre prestigefyldte klubber.

Det næste man skal overveje, er transport og som beskrevet tidligere på denne side er der relativt billige flybilletter til Spanien. Kodeordet her er at være i rigtigt god tid med at bestille flybilletterne. Det kan også være en god idé, at undgå at rejse i ferier og på helligdage hvor mange skal på almindelig ferie i Spanien (f.eks. undgå efterårsferien og påskeferien). Vælger man en weekend, uden for særlige ferier, vil det være muligt at finde billige flybilletter til fodboldrejsen.

Det sidste vigtige element, når du planlægger din egen fodboldrejse til Spanien er overnatning. Typisk på hotel eller det populære koncept Airbnb, hvor man bor privat. Hotelpriserne i Spanien er generelt lavere end Danmark og er man i god tid og bruger lidt tid på at finde et godt og billigt hotel, kan man komme langt for pengene. Igen er det en god idé at være i god tid, samt at bruge en af de mange online søgemaskiner til at finde den bedste pris (f.eks. hotels.com). Vil man afprøve privat udlejning via Airbnb, kan man ofte spare et par hundrede kroner pr. overnatning.

Dvs. de tre ting man skal bestille selv er, fly, kampbillet og overnatning. Finder man gode tilbud og ser sig lidt for når man bestiller, kan det faktisk nemt lade sig gøre at lave sin egen billige fodboldrejse til Spanien.

Billige fodboldrejser hos rejsebureauer
Vil man derimod gerne undgå for meget besvær eller har man ikke tid til at skulle søge efter fly, hotel og kampbilletter, men vil i stedet gerne blot købe en samlet billig fodboldrejse kan det også lade sig gøre. En lang række af danske rejsebureauer arrangerer nemlig hver uge fodboldrejser til Spanien og mange af dem er relativt billige.

Fordelene ved at bruge et rejsebureau til at købe fodboldrejser igennem, er selvfølgelig at man slipper for alt besværet med at skulle arrangere hele rejsen selv. Når du bestiller en fodboldrejse gennem et rejsebureau er det typisk inklusiv hotel og kampbillet, ønsker man også flybillet som en del af pakken, kan det for det meste også lade sig gøre. Man kan på den måde også nemt få et overblik over hvad hele rejsen kommer til at koste og så vurdere om man synes det er billigt eller ej. Fordelen ved at kampbilletter er med i rejsen, er en af de helt store fordele ved rejsebureauernes rejser. Kampbilletter til de helt store fodboldkampe i Spanien kan nemlig være en smule svære at få fat i til tider, især hvis man ikke er i rigtigt god tid.

Sådan siger vores brugere...Super info om fodboldrejser
Altid god info om, hvilke destinationer og kampe man kan komme til. Derudover også mange spændende artikler om gode fodboldbyer.

Kristoffer Føns

Markedets bedste guide
De bedste rejser, guides, nyheder og baggrundsviden, der, tilsammen med en tydelig passion for fodbolden, kun kan få de varmeste anbefalinger herfra.

Martin Jørgensen

Fodboldrejsernes svar på Momondo
Der findes et virvar af fodboldrejse-bureauer, der udbyder de samme kampe. Det var derfor rigtig fedt med et site, hvor jeg kunne sammenligne priser.

Emil Brink