Kamp-guide: Find fodboldrejser og fodboldbilletter til Arsenals kampe, både på hjemmebanen Emirates Stadium og udebane. Find alle Arsenal-kampe i 2023/2024 her.

Herunder finder du samtlige Arsenal-kampe på hjemmebanen Emirates Stadium i Nordlondon, samt udekampe, som du kan købe billetter eller fodboldrejser til. Dette gælder både kampe i Premier League, Champions League og FA Cup. Listen er altid opdateret med alle kommende og planlagte Arsenal kampe.

Se også vores rejseguide: Fodboldrejser til Arsenal.

Vælg kamp og sammenlign priser på fodboldrejser og billetter til Arsenal-kampe

Guide til Arsenal-kampe

Arsenal spiller sine hjemmekampe på Emirates Stadium i Nordlondon, et stadion med plads til godt 60.000 tilskuere og som i 2006 erstattede det gamle og legendariske Highbury. Arsenal spiller i gennemsnit for 59.500 tilskuere på Emirates (det næsthøjeste gennemsnit i Premier League, kun overgået af Manchester United), hvilket i praktisk betyder at der er udsolgt til næsten alle kampe.

Arsenal spiller stort altid med om det engelske mesterskab, men har ikke vundet siden 2004. Dog ender klubben stort set altid med at spille Champions League, i kraft af en topplacering i Premier League. Mange Arsenal-fans føler dog, at klubben aldrig helt har forløst sit store potentiale.

I kraft af at Arsenal er et tophold i England, er kampene mod de andre topklubber og store hold, altid prestigefyldte kampe. Dog overgår én kampe dem alle, og det er lokalderbyet mod arvefjenderne fra Tottenham Hotspurs i det såkaldte North London Derby. I den gigantiske storby London, er de to klubber de eneste i Nordlondon og de mange års rivalisering har gjort opgøret meget intenst både på banen og tribunerne. Et North London Derby bør være på enhver fodboldfans ønskeliste.

Arsenal-kampe mod de andre storklubber i London, især Chelsea og West Ham er også intense kampe med mere end blot de tre points på spil. De mange London-klubber hævder hver især at være byens stolthed og ‘rigtige’ hold, tilsat de mange traditioner i engelsk fodbold og lange rivalisering fra de gamle fodboldklubber, gør altid kampene til en god cocktail af spænding og intensitet.

Skal du se en Arsenal-kamp live, bør du vælge enten en kamp mod et af de øvrige London-hold eller en kamp mod en af de andre topklubber i Premier League. Billetprisen er lidt højere, men til gengæld får du også mere spænding og en mere levende atmosfære på stadion.

Find det officielle kampprogram for Arsenal her: arsenal.com og yderligere info om Arsenal-billetter.