Billetguide: Fodboldbilletter til AS Roma på Stadio Olimpico i Rom. Find og sammenlign priser på AS Roma-billetter til alle kampe i 2023/2024 her.

Vælg kamp og sammenlign priser på billetter til AS Roma

Sådan får du Roma-billetter

AS Roma har hjemme på det legendariske Stadio Olimpico i Rom, med plads til knap 73.000 tilskuere. Det hører da heller ikke til sjældenhederne, at stadionet fyldes op, og der er bestemt noget om, at italienerne er fodboldtossede, hvilket giver en stemning ud over det sædvanlige til en hjemmekamp.

Selvom dedikerede AS Roma fans påstår, at AS Roma er Roms klub nummer 1, udgør AS Roma nu kun én ud af byens to klubber, hvoraf den anden er SS Lazio – det er især kampe mellem disse to store rivaler, der er en intens oplevelse. Især fordi de deler hjemmebane.

At Italien er en fodboldnation er der ingen tvivl om, men Italien – og i særdeleshed Rom – har så meget mere at byde på, så hvis du planlægger en fodboldrejse sydpå for at se AS Roma på hjemmebane, bør du som minimum planlægge rejsen et par dage længere, så du kan se noget af den smukke by, der byder på et væld af historiske og kulturelle oplevelser – og selvfølgelig en uovertruffen madkultur.

Hvor kan du købe AS Roma-billetter?

Selvom det kan være fristende at købe billetter via online markedsplatforme eller hos private, der påstår at have fortrudt eller være blevet forhindret i selv at deltage i kampen, bør du som udgangspunkt holde dig fra dette og altid købe din kampbilletter via den lokale billetoperatør eller alternativt via et dansk rejseselskab, der arrangerer fodboldrejser.

Der er nemlig ikke megen kontrol ved gensalg af billetter, og der er ikke nogen videre hindring for at sælge samme billet flere gange. Derfor risikerer du at blive afvist ved indgangen til stadion med en ugyldig billet og dermed gå glip af kampen, hvilket er en meget ærgerlig situation at stå i.

Ønsker du at købe kampbilletter til en AS Roma-kamp som en del af en samlet rejse, kan du gøre det via et dansk rejsebureau, der udbyder fodboldrejser. Se mere herom længere nede på siden.

Billetter til AS Roma købes på klubbens hjemmeside her: www.asroma.com/tickets.

Billetpriser til AS Roma-kampe

Billetpriser til AS Roma-kampe varierer, afhængigt af hvilken kamp der er tale om, og hvor du ønsker at købe pladser. Priserne starter fra omkring 25 euro for pladser i Curva Nord. Ønsker du at sidde blandt de mere hardcore fans – de såkaldte Ultras – der befinder sig i Curva Sud, starter priserne fra omkring 35 euro.

Sidstnævnte kan klart anbefales, hvis du vil opleve den ægte Roma-stemning. Roma Ultras er nemlig kendte for at være både højlydte og også visuelt at gøre noget ud af deres tilstedeværelse for at støtte maksimalt op omkring deres klub. Det siges da også, at netop Roma fans er nogle af de fans i verden med allerstørst indflydelse på både klub og fodbold generelt; især efter stuntet i 2004, hvor fans fik afbrudt en kamp mod SS Lazio.

VIP-billetter til AS Roma

Uanset, om du er AS Roma-fan med stort F, eller om du blot ønsker en helt særlig fodboldoplevelse, bør du overveje en VIP-billet. AS Roma Premium-billetterne giver dig adgang til stadions bedste pladser, adgang til særlige VIP-områder, forhåndsreservation af parkeringsplads, forplejning og uovertruffen service. Det er uden tvivl en oplevelse, du sent vil glemme.

Du kan vælge mellem adgang til følgende områder med en VIP-billet:

  • Tribuna 1927
  • Player zona
  • Tribuna Legends
  • Superpalco
  • Tribuna Onore
  • Executive Box
  • Suite

Udover ovenstående får du også forskellige rabatter; for eksempel i Roma Stores, samt adgang til særlige arrangementer. VIP-billetterne er også geniale, hvis kampen skal opleves som del af et forretnings- eller kundemøde, da det giver mulighed for samtaler i rolige omgivelser med samtidig forplejning.

Læs mere om VIP-billetter til Roma her: www.asroma.com/premium.

Hvornår starter billetsalget?

Billetsalget til AS Romas kampe åbner løbende igennem sæsonen. Typisk åbnes der for en kamp nogle måneder i forvejen, og VIP-medlemmer og sæsonkortholdere har førsteret, når det kommer til valg og køb af billetter.

På Stadio Olimpico er der plads til knap 73.000 mennesker, så som udgangspunkt vil der sjældent være udsolgt. Det kan dog ske ved særligt store og eftertragtede kampe, hvor det så handler om at være ude i god tid – især hvis du vil have nogle ordentlige pladser. Alternativt kan du sikre dig gode pladser ved at købe dine kampbilletter gennem et rejsebureau.

Køb AS Roma-billetter gennem et rejsebureau

En fodboldrejse til Roma er en stor oplevelse, og derfor skal den gerne være gennemført; både når det kommer til kampbilletter, indlogering og transport. Hvis du vil slippe for besværet selv og være sikker på en god all-round oplevelse, bør du overveje at købe en fodboldrejse.

Der findes forskellige udbydere af fodboldrejser til Rom. Fælles for dem er, at de typisk indeholder både transport, hotelophold og gode kampbilletter. Som regel kan du dog også vælge at stå for transporten selv. Du kan enten købe en forud planlagt rejse, eller du kan få et tilbud på en fodboldrejse efter dine ønsker. Sidstnævnte anbefales, hvis I er flere, der skal afsted sammen i en given periode.

Fodboldrejser til Rom sælges typisk til rigtig gode priser, og du er sikker på at blive indlogeret på et godt hotel i nærheden af stadion og at få billetter til netop den kamp, du gerne vil se. Det er bestemt anbefalelsesværdigt.

Billetter til Stadio Olimpico

Desværre tilbyder Stadio Olimpico ikke rundvisninger, så du kan se nærmere på stadionet. Det betyder, at du kun kan se det via nogle gode pladser på selve kampdagen, og at du derudover kun kan se stadionet udefra, når der ikke spilles kamp. Brug i stedet tiden på at se og opleve Rom, herunder især Colosseum, Den Spanske Trappe, Trevi Fontænen, Vatikanstaten med Peterskirken og Det Sixtinske Kapel.

Sådan siger vores brugere...Super info om fodboldrejser
Altid god info om, hvilke destinationer og kampe man kan komme til. Derudover også mange spændende artikler om gode fodboldbyer.

Kristoffer Føns

Markedets bedste guide
De bedste rejser, guides, nyheder og baggrundsviden, der, tilsammen med en tydelig passion for fodbolden, kun kan få de varmeste anbefalinger herfra.

Martin Jørgensen

Fodboldrejsernes svar på Momondo
Der findes et virvar af fodboldrejse-bureauer, der udbyder de samme kampe. Det var derfor rigtig fedt med et site, hvor jeg kunne sammenligne priser.

Emil Brink