Guide til Champions League-kampe 2023/2024: Find fodboldrejser og fodboldbilletter til Champions League-kampe på alle de store fodboldarenaer i Europa her.

Her på siden finder du en oversigt over kampe i Champions League (også kaldet CL), hvortil du kan købe Champions League-billetter eller hele fodboldrejser fra danske rejsebureauer. Typisk er det de store klubber, du kan finde rejser til, lige fra Champions League-kvalifikationen i juli/august til gruppespillet i efteråret og helt frem til Champions League-finalen hvert år i slut maj eller start juni.

Se også vores rejseguide: Fodboldrejser til Champions League.

Vælg kamp og sammenlign priser på Champions League

Guide til Champions League-kampe

Kvalifikationen til Champions League starter allerede i juli-måned med de første kvalifikationsrunder, hvor de helt små fodboldlande deltager, efterhånden som runderne afvikles og gruppespillet kommer tættere og tættere på, indtræder flere og flere klubber fra de store fodboldlande.

Kampe i Champions Leagues gruppespil, spilles i efteråret og typisk fra september til starten af december. Her spilles i puljer af fire hold, men seks kampe til hver klub. Tre udekampe og tre hjemmekampe. Da kampene her er planlagt fra lodtrækningen i august, er det typisk de nemmeste Champions League kampe at få billetter til. Så snart UEFA har programmet for hele gruppespillet klar, bliver der sat hele fodboldrejser til salg hos de forskellige rejsebureauer. Her på siden kan du finde og sammenligne priser til netop den CL-kamp du vil opleve live.

Forgængeren til UEFA Champions League hed Mesterholdenes Europa Cup, men fra sæsonen 1992/93 skiftede turneringen til Champions League og siden er den blevet åbnet op adskille gange så det ikke længere kun er mesterhold, som spiller turneringen. De store fodboldlande har flere klubber med, mens klubberne fra de mindste lande, skal igennem flere kvalifikationsrunder for at komme i gruppespillet, som er den egentlige Champions League.

Champions League finalen hvert år i maj, er uden sidestykke den største kampe og begivenhed i den europæiske fodboldkalender. Kampen spilles hvert år på et nyt stadion, som typisk vælges to år frem i tiden. Billetterne til Champions League finalen når altid utrolige højder og vil han se kampen live, skal man være enten meget heldig at få billet eller have det tunge punge frem for at betale prisen. Finalen er næsten altid også kulminationen på fodboldsæsonen for samtlige fodboldlande, da den typisk ligger den sidste lørdag i maj måned.

Champions League kampene er også kendt for (næsten) altid at starte på det efterhånden legendariske tidspunkt (CET), som er kl. 20.45.

Læs mere her: fodboldrejser til Champions League

Find det officielle kampprogram for hele Champions League her: uefa.com

Sådan siger vores brugere...Super info om fodboldrejser
Altid god info om, hvilke destinationer og kampe man kan komme til. Derudover også mange spændende artikler om gode fodboldbyer.

Kristoffer Føns

Markedets bedste guide
De bedste rejser, guides, nyheder og baggrundsviden, der, tilsammen med en tydelig passion for fodbolden, kun kan få de varmeste anbefalinger herfra.

Martin Jørgensen

Fodboldrejsernes svar på Momondo
Der findes et virvar af fodboldrejse-bureauer, der udbyder de samme kampe. Det var derfor rigtig fedt med et site, hvor jeg kunne sammenligne priser.

Emil Brink