Guide til Chelsea-kampe: Find og sammenlign priser på både fodboldrejser og billetter til Chelsea-kampe fra flere rejsebureauer. Find alle Chelsea-kampe på Stamford Bridge her.

Du finder herunder samtlige kommende Chelsea-kampe i 2023/2024, som du kan købe enten hele fodboldrejser eller fodboldbilletter til. Du finder både rejser og billetter til Chelsea-kampe i Premier League, FA Cup, Capital One Cup og evt. Champions League eller Europa League.

Se også vores rejseguide: Fodboldrejser til Chelsea FC.

Vælg kamp og sammenlign priser på fodboldrejser og billetter til Chelsea-kampe

Guide til Chelsea-kampe

Chelsea spiller sine hjemmekampe på Stamford Bridge i London, nærmere betegnet det vestlige London og faktisk er Stamford Bridge det stadion i London, som ligger tættest på centrum. Stamford Bridge blev indviet i 1887 og har plads til 41.800 tilskuere, med et gennemsnit på 41.500 tilskuere til Chelseas kampe, er der altså stort set udsolgt til alle kampe. Det betyder, at hvis du rejser til London for at se Chelsea, skal du være ude i god tid efter billetter. Priserne på billetter til Chelsea kampe er også presset lidt højt op på grund af den store efterspørgsel, så du skal også være klart til betale en del for billetterne. På denne side, kan du finde og sammenligne priser på fodboldbilletter til Chelsea fra forskellige rejsebureauer, så kan du vælge den pris, som passer dig.

Chelsea spiller traditionelt med i toppen af Premier League og derfor er kampene mod de øvrige tophold altid spændende og kan være afgørende for mesterskabet. Det gælder klubber som Manchester United, Manchester City eller Liverpool, men også såkaldte London-derbys med Arsenal og Tottenham. I London er kampene mod West Ham også altid en oplevelse. Det er Vest- mod Østlondon og arbejderklubben West Ham mod Chelsea, der kommer fra et mere velhavende kvarter i London.

Skal man tale om det nærmeste derby for Chelsea, så vil det være mod Fulham FC, da de to stadions næsten ligger oveni hinanden. Da Fulham aldrig har været et tophold på linje med Chelsea, har rivaliseringen mellem de to klubber, dog aldrig nået højde som mod de større London-klubber.

At opleve en Chelsea-kamp live er en drengedrøm for alle Chelsea-fans og det er pengene værd at tage turen til London, for at opleve et proppet Stamford Bridge og Chelseas blå/hvide perlerække af stjernespillere.

Find det officielle kampprogram for Chelsea FC her: chelseafc.com og yderligere info om Chelsea-billetter.