Guide til FC Barcelona-kampe: Find priser på fodboldbilletter og fodboldrejser til FC Barcelona-kampe på Camp Nou i 2023/2024. Find alle Barcelona-kampe i 2023/2024 her.

Herunder finder du priser på både hele fodboldrejser (inkl. fly og hotel) til Barcelona-kamp, men også på fodboldbilletter alene. Vælg den kamp du vil opleve live og sammenlign priser fra flere forskellige rejsebureauer til kampen. Listen med kampe er altid opdateret med Barcelona-kampe i både La Liga, Champions League og den spanske pokalturnering Copa del Rey – hvor det er muligt at købe enten fodboldture eller billetter til.

Se også vores rejseguide: Fodboldrejser til FC Barcelona.

Vælg kamp og sammenlign priser på fodboldrejser og billetter til Barcelona-kampe

Guide til FC Barcelona-kampe

FC Barcelona spiller sine hjemmekampe på det legendariske Camp Nou med plads til ikke mindre end 99.000 tilskuere, hvilket gør det til Europas største fodboldstadion. At opleve en Barcelona-kamp live er en oplevelse i sig selv, klubben har gennem de seneste 25 år været i toppen af ikke blot spansk fodbold, men også europæisk topfodbold. Klubben har fundet den fineste turnering i Europa, nemlig Champions League hele fem gange. Fodboldkampe med FC Barcelona, har altid betydet en perlerække af verdensstjerner på banen.

At opleve en Barcelona-kamp live på Camp Nou er en drøm for mange, både inkarnerede Barca-fans og almindelige fodboldtilskuere. Klubben er blandt de allermest populære i verden og er kendt for at spille meget seværdig fodbold. De fleste husker Barcelona-holdet fra starten af 1990'erne, med bl.a. Michael Laudrup på holdet og derfra til i dag, er rækken af verdensstjerner nærmest uendelig lang.

De største Barcelona-kampe i sæsonens kampprogram er altid El Clásico-kampene mod Real Madrid. Måske de største kampe i europæiske fodbold på året, bortset fra Champions League-finalen. De to gigantiske fodboldklubber udkæmper næsten per definition, hvert år en kamp om det spanske mesterskab, hvilket kun gør kampene endnu mere prestigefyldte. Billetter til Barcelona-kampe er generelt meget efterspurgte, men til El Clásico, er det næsten umuligt at få billetter. Læs mere her: El Clásico-billetter.

Derudover er kampene mod den anden Madrid-klub Atletico Madrid også altid en stor fodboldoplevelse. Barcelona-Madrid-rivaliseringen gælder også her. Sidst men ikke mindst er der FC Barcelonas kampe mod den mindre Barcelona-klub, RCD Espanyol. Barcelona-derbyet mellem FC Barcelona og RCD Espanyol kaldes på catalansk for Derbi barceloní.

Læs også rejseguiden til fodboldbyen Barcelona.

Find det officielle kampprogram for FC Barcelona her: fcbarcelona.com og yderligere info om Barcelona-billetter.