Oversigt over fodboldkampe i Frankrig: Find og sammenlign priser på fodboldrejser og billetter til kampe i Frankrig i 2023/2024 her.

Brug nedenstående oversigt til at få et overblik over kommende fodboldkamp i Frankrig, hvor du kan købe fodboldrejser og fodboldbilletter hos vores partnere. Du kan klikke ind på hver kamp og sammenligne priser på både billetter og rejser med og uden hotel/flybillet. Oversigten indeholder både kampe i den franske Ligue 1 og Champions League, samt evt. Europa League.

Se også vores rejseguide: Fodboldrejser til Frankrig.

Vælg kamp og sammenlign priser på fodboldrejser og billetter til kampe i Frankrig

Guide til fodboldkampe i Frankrig

Ligue 1 i Frankrig har gennem de seneste mange år gennemgået en stor udvikling. I slut 80’erne og start 90’erne fra Olympique de Marseille det dominerende hold. Op gennem 90’erne skiftede mesterskabspokalen klub fra år til år, med en lang række klubber som mesterhold. I starten af 00’erne satte Lyon sig tungt på den franske liga og vandt således mesterskabet hele syv år i træk. Sidenhen er en ny konge i fransk fodbold trådt til. Nemlig Paris Saint-Germain, som har fået kapital og dermed ambitioner om at spille med helt i toppen af europæisk fodbold.

Paris har aldrig været kendt som fodboldby, på lige fod med byer som London eller Madrid. Muligvis fordi Paris kun huser et hold som virkelig gør sig gældende. Paris Saint-Germain (PSG) spiller hjemme på Parc des Princes og er virkelig blevet en magtfaktor ikke blot i Frankrig, men også i Europa. Tidligere var Parc des Princes kendt som et stadion med en fantastisk stemning og hele to tribuner med syngende fans i hver deres ende. En række uheldige episoder med klubbens fans, gjorde dog at de blev smidt helt ud af stadion og i dag er stemningen ikke længere den samme. Dog fejler spillet på banen ikke noget og den samlede fodboldoplevelse er fantastisk.

Den største fodboldkamp i Frankrig er opgøret mellem Paris Saint-Germain og Olympique de Marseille, som på fransk kaldes ‘Le Classique’, en kamp mellem den gamle storklub fra Marseille og den “nye dreng” i Paris, en kamp som virkelig er værd at rejse efter.

Fransk fodbold har generelt et højt niveau og klubberne klarer sig ofte hæderligt i de europæiske turneringer. Dog med PSG som det virkelige flagskib. Af øvrige interessante klubber i Frankrig, hvis kampe er værd at rejse efter, kan nævnes AS Monaco (som også ofte gør det godt i Europa), AS Saint-Étienne (kendt for en utrolig stemning på stadion), Lyon, Nice og Lille.

Op både VM i 1998 og EM i 2016, er mange franske stadions blevet enten moderniseret eller der er bygget helt nye stadions. Det betyder, at fodboldoplevelsen i Frankrig er på højt niveau, mange klubber har en stor fanbase, som skaber stemning på stadion, stadions er nye og gode og billetpriserne er rimelige.

Læs mere her: fodboldrejser til Frankrig

Se også den officielle side for Ligue 1: www.ligue1.com