Fodboldrejser til Málaga CF byder, udover Andalusiens sol og varme, samt ægte sydspansk fodbold. Start din fodboldrejse til Málaga i 2023/2024 her.

Vælg kamp og sammenlign priser på fodboldrejser til Málaga CF

Málaga Club de Fútbol

Grundlagt: 1904
Kælenavn: Los Boquerones

Beliggenhed: Málaga, Spanien
Stadion: La Rosaleda (28.963 tilskuere)

Officielt billetsalg: www.malagacf.com/tickets

Om fodboldrejser til Málaga

Fodboldrejser til Málaga, byder på sol og sommer, næsten året rundt. Málaga ligger på den spanske Costa del Sol-kyst og er en del af Spaniens sydligste region Andalusien. Ud over tapas, sommersol og iskolde cervezas, byder Málaga på fodbold af international klasse.

Byens fodboldstolthed Málaga CF spiller sine hjemmekampe på La Rosaleda med plads til 30.000 tilskuere. La Peña de Dinamarca giver dig hermed en rejseguide til alt hvad de skal vide om at rejse til Málaga og se fodbold.

Byen Málaga

Málaga har ca. 570.000 indbyggere og er den 6. største by i Spanien. Byen er kendt for sit varme klima og området er udpræget ferieområdet (stort set året rundt). Málaga er hovedstad i provinsen med samme navn og ligger kun 130 km fra Afrikas nordkyst. Byen er fødeby for bl.a. kunstneren Pablo Picasso og skuespilleren Antonio Banderas.

Sådan kommer du til Málaga

Costa del Sol-kysten og hele området omkring Málaga er en stor feriedestination for mange danskere, derfor har mange lavprisselskaber (Bl.a. Norwegian og Ryanair) valgt at lægge ruter til Málagas internationale lufthavn. De mange flyselskaber betyder at du kan komme retur til Málaga relativt billigt.

Herunder er samlet gennemsnitspriser for Málaga tur/retur (fredag-søndag)*.

Fra København: 1.200-1.800 kr. (direkte)
Fra Aalborg: 2.000-2.800 kr. (1 stop)
Fra Billund: 2.000-2.800 kr. (direkte/1 stop)

* Bemærk at priserne kun er vejledende og kan variere efter tidspunkt på året.

Lufthavnen ligger små 10 km syd for centrum og det tager ca. 15-25 min i taxa ind til byen. Alt efter om man rammer myldretrafikken. Prisen er ca. 20-25€ for en taxa til det centrale Málaga.

Dansk billeje i Málaga
Skal du nemt rundt i Málaga og vil opleve standene omkring Málaga, kan den billige billeje i Spanien være en god mulighed. Sammenlignet med Danmark er billeje utroligt billigt i Spanien. I Málaga kan benyttes det danske biludlejningsfirma Helle Hollis, som har hovedkontor ved Málaga Lufthavn. Du kan booke en bil via deres danske hjemmeside: Klik her for at reservere din bil.

la-rosaleda-malaga

Hoteller i Málaga-området

Når du rejser til Málaga kan du vælge enten at bo i byen eller at bo i en af de mange omkringliggende feriebyer som området er fyldt med. Især byerne Torremolinos og Fuengirola er populære i sommermånederne. Pga. Málagas meget sydlige placering i Spanien, har området en meget lang sommer og en vinter, som vi i Danmark nok blot vil kalde en lun efterårsdag (i januar ryger gennemsnitstemperaturen om dagen ned på 16 grader). Netop det varme klima har udviklet området som feriedestination og mange danskere har også investeret i ejendomme i Málaga-området.

Til sammenligning har vi samlet gennemsnitlige hotelpriser for de forskellige områder i og omkring Málaga. Prisen er for et dobbeltværelse for én overnatning på et 3/4-stjernet hotel. Bemærk at priserne kan variere meget fra høj til lav sæson. I parentes er angivet afstanden til stadion La Rosaleda.

Málaga by (3 km): 350-1.000 kr.
Torremolinos (17 km): 300-800 kr.
Fuengirola (32 km): 300-550 kr.
Benalmádena (19 km): 400-1.300 kr.
Rincón de la Victoria (16 km): 300-400 kr.

Om man ønsker at bo i byen eller ude i en af de omkringliggende byer, kan afhænge lidt af de ønsker man har til sit ophold. Vil man gerne opleve Málaga by og de kulturelle oplevelser den byder på kan det være en god idé, at bo centralt i byen. Er man derimod til at kombinere fodboldoplevelsen med lidt badeferie og strand, er især Torremolinos og Fuengirola kendt for sine store strande.

Fodboldbilletter til Málaga CF

Billetter til Málaga CF’s hjemmekampe på La Rosaleda kan købes gennem La Peña de Dinamarca på deres hjemmeside her: malaga-shop.dk. La Peña de Dinamarca råder over et antal billetter til hver hjemmekamp og kan også hjælpe med selve store mængder billetter til alle hjemmekampe.

La Peña de Dinamarca tilbyder udover kampbilletter et før-kampen-arrangement, hvor der indgår et let måltid, kampoplæg og bus tur/retur fra restaurant Casa Danesa i Fuengirola til La Rosaleda.

La Peña de Dinamarca har sammensat en hel guide, til hvordan du får den bedste oplevelse ud af dine dage i Málaga og på selve kampdagen. Læs mere her: Den ultimative guide til en god kamp. Her finder du bl.a. tips til gode spisesteder, barer hvor du kan slukke tørsten og et par kulturelle oplevelser i Málaga.

Sådan kommer du til La Rosaleda

Ekstra Málaga CF

Málaga Club de Fútbol’s Museum & Tour

Sådan siger vores brugere...Super info om fodboldrejser
Altid god info om, hvilke destinationer og kampe man kan komme til. Derudover også mange spændende artikler om gode fodboldbyer.

Kristoffer Føns

Markedets bedste guide
De bedste rejser, guides, nyheder og baggrundsviden, der, tilsammen med en tydelig passion for fodbolden, kun kan få de varmeste anbefalinger herfra.

Martin Jørgensen

Fodboldrejsernes svar på Momondo
Der findes et virvar af fodboldrejse-bureauer, der udbyder de samme kampe. Det var derfor rigtig fedt med et site, hvor jeg kunne sammenligne priser.

Emil Brink