Deltag og vind en fodboldrejse til Champions League for to personer med FodboldTravel til:
Liverpool FC – SSC Napoli d. 11. dec. 2018

Sådan deltager du:
1. Svar på spørgsmålet + 2. ‘Tag’ din rejsemakker på Facebook

1

Hvornår vandt Liverpool FC sidste gang Champions League?


Konkurrencen er slut


Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du at blive tilmeldt til nyhedsmails om fodboldrejser fra både VisitFootball.dk og FodboldTravel.dk - du kan altid framelde dig og din mail bliver ikke videregivet til tredje part.


2

'Tag' den rejsemakker du vil have med på turen, i kommentarfeltet på Facebook:

Facebook er ikke associeret med denne konkurrence.

Præmien

Der trækkes lod blandt alle rigtige besvarelser om en fodboldrejse med FodboldTravel for to personer til Liverpool FC - SSC Napoli den 11. december 2018 på Anfield Road i Liverpool (værdi: kr. 11.620,-).

Præmien inkluderer for to personer:

  • Fly t/r fra København, Billund eller Hamborg
  • 3*** hotel med morgenmad
  • Kampbilletter på Anfield Road (Premium Seats på Lower Tier på den nye Main Stand inkl. kampprogram og drikkevarer i pausen)

Konkurrencen slutter søndag d. 11. november 2018 kl. 23.00. Vinderen får direkte besked herefter.

FodboldTravel.dk

Gennem FodboldTravel kan fodboldfans hurtigt og enkelt sammensætte en komplet fodboldrejse til deres favoritklub i udlandet. Fly, kampbillet og hotel er alt sammen inkluderet i pakken. Der er et kæmpe udvalg for enhver fodboldfan; utallige fly fra alle kendte selskaber, mere end hundrede hoteller per destination og selvfølgelig et stort udvalg af pladser på stadion.

FodboldTravel tilbyder fodboldrejser til alle de store turneringer i Europa, herunder Premier League, Primera División, Serie A og den tyske Bundesliga. Hvert år rejser tusindvis af europæiske fodboldfans med os. Mange af dem er faste kunder, som rejser med os hvert år og ofte flere gange om året.