Guide til Liverpool FC’s kampe: Her finder du oversigt med Liverpools kommende kampe, hvor du kan sammenligne priser på fodboldrejser og fodboldbilletter fra danske rejsebureauer. Start vejen til en Liverpool-kamp på Anfield Road her.

Herunder finder du samtlige planlagte Liverpool-kampe i 2023/2024, som du kan købe fodboldrejser og fodboldbilletter til. I oversigten finder du kampe i både Premier League, FA Cup, Capital One Cup og evt. Champions League eller Europa League.

Se også vores rejseguide: Fodboldrejser til Liverpool FC.

Vælg kamp og sammenlign priser på fodboldrejser og billetter til Liverpool-kampe

Guide til Liverpool-kampe

Liverpool FC spiller sine hjemmekampe på det legendariske stadion Anfield Road, måske et af verdens mest berømte stadions. Anfield Road blev bygget i 1884, og er siden både renoveret og udbygget flere gange. Indtil 1892 var Anfield Road faktisk hjemmebane for lokalrivalerne fra Everton, men siden 1892 har Liverpool FC altså spillet på dette stadion, hvilket i sig selv er imponerende.

Liverpool spiller i gennemsnit sine hjemmekampe foran 44.000 tilskuere og med en kapacitet på Anfield Road på 44.700 tilskuere, betyder det at det teknisk set er udsolgt til alle kampe. Klubben er utrolig populær i både Liverpool, men også i resten af verden. De mange fodboldturister udefra og klubbens mange engelske fans, er med til at hæve efterspørgslen efter billetter. Vil du til Liverpool-kamp på Anfield Road, skal du altså være i rigtig god tid og være forberedt på at prisniveauet i England er rimeligt højt for billetter.

Liverpool er historisk set et tophold i England og havde især sin storhedstid op gennem 1970’erne og 1980’erne. Her vandt klubben alt i både England og i Europa. Af danske spillere i Liverpool-trøjen kan fra den tid nævnes Jan Mølby og i nyere tid Daniel Agger.

De store Liverpool-kampe er altid mod de store London-klubber, Arsenal, Chelsea og Tottenham. Men det lokale Liverpool-derby mod Everton, som kaldes ‘Merseyside derby’ opkaldt efter Merseyside-området som byen Liverpool er placeret i. De to klubbers stadions ligger mindre end én kilometer fra hinanden, kun adskilt af parken Stanley Park. Traditionelt set har Liverpool haft større succes end Everton på fodboldbanen, hvilket bestemt ikke har gjort de blå-hvide Everton-fans fra Goodison Park, mere venligt stemte overfor deres naboer. Merseyside derbyet bør opleves af enhver fodboldfan.

Hvis man kan tale om én Liverpool-kamp, som overgår dem alle, så er det lokalopgøret mod Manchester United. De to byer ligger kun en times kørsel fra hinanden og de to klubber har altid sloges om at være den største og mest vindende i England. Liverpool-United-kampene er måske de største kampe i England på sæsonen, uanset hvor de to klubber ligger placeret i Premier League.

Find det officielle kampprogram for Liverpool FC her: www.liverpoolfc.com