Guide til Real Madrid-kampe: Find priser på fodboldbilletter og fodboldrejser til Real Madrid-kampe i 2023/2024. Vi guider dig til kampe på Estadio Santiago Bernabéu sammen med 85.000 andre tilskuere.

På denne side kan du finde oversigt over kommende Real Madrid-kampe i både den spanske La Liga og i Champions League. Under hver kamp kan du sammenligne priser på fodboldrejser og billetter til Real Madrids kampe fra flere forskellige rejsebureauer.

Se også vores rejseguide: Fodboldrejser til Real Madrid.

Vælg kamp og sammenlign priser på fodboldrejser og billetter til Real Madrid-kampe

Guide til Real Madrid-kampe

Real Madrid spiller sine hjemmekampe på det både gigantiske og ikke mindst legendariske Santiago Bernabéu med plads til ikke mindre end 85.000 tilskuere. Real Madrids kampe havde i sæsonen 2015/2016 et tilskuergennemsnit på 70.000 tilskuere. Der er altså ikke udsolgt til alle kampe, hvilket også gør det muligt for dig at få billet.

De største Real Madrid-kampe er uden sammenligning de såkaldte El Clásico-kampe mod arvefjenden nummer ét, nemlig FC Barcelona. Næst efter den årlige Champions League finale, er El Clásico de mest efterspurgte kampe at opleve live i Europa. Det gør også at priserne til disse kampe ligger meget højere end til almindelige Real Madrid-kampe. At opleve et Clásico-opgør på Bernabéu er, uanset prisen, noget af det største en Real Madrid-fan kan komme i nærheden af.

Næstefter kampene mod FC Barcelona, kommer lokalopgør mod Atletico Madrid, de såkaldte Madrid-derbyer, eller på spansk El Derbi madrileño. Real Madrid er den kongelige klub i Madrid fra den nordlige del af byen, mens Atletico traditionelt er arbejdernes klub fra det sydlige Madrid. Gennem tiden er der spillet mange klassiske opgør mellem de to klubber, men én kamp, der står som noget særligt for enhver Real Madrid-fan er Champions League finalen 2014. Det var første gange at to klubber fra samme by mødtes i en Champions League finale og Real Madrid vandt kampen 4-1 på tre mål i den forlængede spilletid. Den ultimative titel at vinde over sin lokalrival. En kamp der nok aldrig bliver glemt på Santiago Bernabéu.

Til Real Madrid-kampe på Santiago Bernabéu, hvor modstanderne ikke hedder FC Barcelona eller Atletico Madrid, er det noget nemmere og billigere at få billetter. I oversigten herover kan du finde og sammenligne priser på forskellige kommende Real Madrid-kampe. Kampene opdateres løbende, så alle planlagte kampe fremgår.

Læs også rejseguiden til byen Madrid.

Find det officielle kampprogram for Real Madrid her: realmadrid.com og yderligere info om Real Madrid-billetter.