Gode deals på fodboldrejser 2023/2024

Deals på fodboldrejser

Få altid de nyeste rejse deals på fodboldrejser, tilmeld din mail og kom billigere på fodboldrejse.

el-clasico-billetter

Selve konceptet med rejse deals på billige rejser et blevet meget populært i Danmark. Meget kort fortalt er en såkaldt rejsedeal, en rejse som er til salg i en kort periode til en rigtig god pris. Typisk er der store besparelser at hente ved at købe sin rejse som en deal. Da rejsedeals er tidsbegrænsede, kan du også her på siden se hvornår den udløber hos udbyderen.

Også inden for fodboldrejser er rejsedeals blevet populære og det giver dig mulighed for at komme billigt på fodboldtur til nogle af de største og mest populære fodboldklubber i Europa.

Vores mission er at gøre det lettere for danskerne at kommer på fodboldrejse, herunder på den bedste og billigste måde. Derfor har vi her på siden samlet en oversigt over rejsedeals på fodboldrejser, så behøver du kun at kigge ét sted, når du skal finde dagens mulige rejsedeals. Vi har indgået samarbejder med nogle af største udbydere af rejsedeals, så du altid kan få et komplet overblik her på siden.

Sådan køber du en rejsedeal

VisitFootball.dk samarbejder med udbydere af deals på fodboldrejser og giver dig ét samlet overblik her på siden, men vi sælger ikke selv rejserne. Du køber en rejsedeal ved at klikke på den deal du ønsker, derefter sendes du videre til udbyderens hjemmeside, hvor du foretager selve købet på de opgivende betingelser. VisitFootball.dk tager forbehold for at priser og betingelser kan ændres løbende og med kort varsel hos udbyeren, samt for udsolgte rejser.

Populære rejsedeals

Nogle af de mest populære destinationer for rejsedeals til fodbold, er naturligvis også til nogle af de mest populære fodboldklubber i verden. Herunder har vi samlet information om de mest populære destinationer for deals på fodboldrejser, hvilket også er de deals, som oftest kommer til salg mange gange i løbet af sæsonen.

Rejsedeals til FC Barcelona

barcelona-kampe

At rejse på ferie til Barcelona er i forvejen meget populært og det forstår man godt. Byen er fyldt med liv, klimaet er varmt og solrigt og så lokker byens lange hvide sandstrande. Samtidig er byen hjemsted for en af verdens største og mest populære fodboldklubber, nemlig FC Barcelona på hjemmebanen Camp Nou (Europas største fodboldstadion med plads til 99.000 tilskuere).

Rejsedeals til Barcelona kommer ofte til salg hos flere udbydere og vil derfor kunne findes her på siden med jævne mellemrum. Skulle der ikke være en rejsedeal live, kan du finde og sammenligne rejser til alle FC Barcelonas kampe her: fodboldrejser til FC Barcelona.

Rejsedeals til Madrid

madrid-fodboldrejse

Madrid er endnu en af Europas helt store fodboldbyer, og ikke bare hjemsted for én, men hele to af Spaniens og Europas største fodboldklubber. Nemlig henholdsvis Real Madrid og Atletico Madrid. Begge klubber er populære destinationer og fodboldoplevelser for fodboldfans overalt. Rejsedeals til Real Madrid ses dog noget oftere end til Atletico Madrid. Selvom begge klubber stort set altid spiller med om det spanske mesterskab og når langt i Champions League, så er Real Madrid lige et lille hak mere populær i Danmark. Det kan skyldes at klubben historisk har været mere succesfuld og at klubben altid er fyldt med verdensstjerner fra den absolutte top blandt fodboldspillere.

Du finder derfor ofte rejsedeals til Real Madrid her på siden, ellers kan du finde rejser her: fodboldrejser til Real Madrid.

Rejsedeals til Champions League

rejsedeals-banner

Den fineste fodboldturnering i Europa (ja måske i verden) inden for klubfodbold er Champions League, derfor er rejsedeals til kampe i Champions League både populære og ofte til salg hos udbyderne. Champions League er uden tvivl der hvor de største klubber, spiller de største kampe og der hvor den største spænding som tilskuere ofte findes. Her mødes de bedste klubber, på tværs af lande i prestigefyldte opgør, med både stor ære og mange millioner kroner på spil.

De rejsedeals du ofte finder live er til klubber som FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Manchester City, Bayern München, Borussia Dortmund, Paris Saint-Germain og listen fortsætter med storklubber. Du kan også altid finde et overblik over kommende kampe i Champions League her: fodboldrejser til Champions League.

Rejsedeals til England

premier league rejser

England er fodboldens eget hjemland og måske det allermest populære fodboldland at rejse til som fodboldturist. Derfor findes ud også ofte deals på rejser til kampe i England. Især de tre store fodboldbyer; London, Manchester og Liverpool er populære destinationer. I de tre byer findes du disse storklubber, som der oftest laves rejsedeals til:

London: Arsenal FC, Chelsea FC og Tottenham Hotspur
Manchester: Manchester United og Manchester City
Liverpool: Liverpool FC og Everton FC

Premier League siges at være den stærkeste fodboldliga i verden og den sværeste at vinde. De engelske klubber er dem med de fleste penge og Premier League har et stort antal hold, som hvert år kan blande sig i kampen om mesterskabet, det betyder også at spændingen er stor og det før ligaen interessant at følge som tilskuere. Du finder derfor ofte rejsedeals til kampe i England. Skulle der ikke være rejsedeals live, kan du finde priser på rejser her: fodboldrejser til England.Fodboldrejsernes svar på Endomondo
Der findes et virvar af fodboldrejse-bureauer, der udbyder de samme kampe. Det var derfor rigtig fedt med et site, hvor jeg kunne sammenligne priser.

Emil

Markedets bedste guide
De bedste rejser, guides, nyheder og baggrundsviden, der, tilsammen med en tydelig passion for fodbolden, kun kan få de varmeste anbefalinger herfra.

Martin

Super info om fodboldrejser
Altid god info om, hvilke destinationer og kampe man kan komme til. Derudover også mange spændende artikler om gode fodboldbyer.

Kristoffer

Virkelig fed fodboldside
Super gode guides og tilbud på fodboldrejser rundt om i Europa. Jeg skal selv ned og se Real Madrid - Barcelona i oktober og har brugt deres rejseblog.

Rosenberg