Billetguide: Fodboldbilletter til West Ham på London Stadium i det østlige London. Find og sammenlign priser på West Ham-billetter til alle kampe i 2023/2024 her.

Vælg kamp og sammenlign priser på billetter til West Ham United

Sådan får du West Ham-billetter

Er du til engelsk fodbold, når det er bedst, kan du med fordel tage til det uovertrufne London Stadium i det østlige London for at se en West Ham-kamp på hjemmebane. Udover den helt særlige stemning, som englænderne formår at skabe på stadion til hjemmekampene, får du også lov at opleve det store og rummelige stadion, der blev opført, da London var vært for OL i 2012. West Ham har siden 2016 haft hjemmebane på London Stadium, hvor de tidligere spillede på Boleyn Ground - også kaldet Upton Park.

Klassikeren ”I’m Forever Blowing Bubbles” er flyttet med til London Stadium i Queen Elisabeth Olympic Park, hvor der er tradition for at puste sæbebobler ud over stadion til sangen inden kampstart, hvilket er en helt speciel oplevelse.

Det kan være fristende at vælge en Chelsea- eller Arsenal-kamp, hvis du drager mod London for at se engelsk fodbold, men vil du have den helt autentiske fodboldoplevelse, skal du vælge en West Ham-kamp, da langt størstedelen af tilskuerne her er hjemmefans, hvorimod mange af tilskuerne til kampe med de større rivaler er turistfans – det kan mærkes på stemningen på stadion.

Hvor kan du købe West Ham-billetter?

Billetter til West Ham-kampe kan købes på klubbens hjemmeside: www.whufc.com/tickets.

For at sikre dig billetter til en West Ham-kamp, bør du købe billetter online i forhåndssalget via ovenstående link. Det er typisk relativt nemt at få gode billetter til langt de fleste kampe. Det skyldes, at West Ham ikke er blandt London-favoritterne, men at de til gengæld spiller på et stort stadion med plads til hele 60.000 tilskuere.

Du bør undgå at købe billetter privat, uanset om der er tale om privat gensalg eller salg via øvrige platforme for kampbilletter. Det er udelukkende via autoriserede forhandlere af billetter, du kan være sikker på billetternes gyldighed – og det er ærgerligt at møde op på London Stadium forinden en kamp for at blive afvist grundet ugyldige billetter.

Hvis du gerne vil være sikret billetter til en speciel kamp, eller hvis du bare gerne vil have hjælp til planlægning af din fodboldrejse, kan du købe billetterne som en del af en samlet fodboldrejse hos et rejsebureau. Det kan du læse mere om længere nede ad siden.

Billetpriser til West Ham-kampe

Billetpriser til West Ham-kampe afhænger dels af, hvor på stadion du ønsker billetter, og hvorvidt du er klubmedlem eller ej.

  • Priser for ikke-klubmedlemmer: 30-80 euro
  • Priser for klubmedlemmer: 25-75 euro

Prisforskellen skyldes, at du som klubmedlem altid får en rabat på 5 euro på kampbilletter, når du køber billetter i forsalget. De billigste billetter er placeret i Kategori C, og de dyreste billetter i Kategori A. Derudover afhænger prisen af valget af tribune.

VIP-billetter til West Ham

Det er en stor oplevelse at se West Ham spille på hjemmebane, og det er en stor oplevelse at se en fodboldkamp på OL-stadionet London Stadium. Men må oplevelsen gerne være endnu større, kan du vælge VIP-billetter til West Ham. Det gør du enten via et sæsonmedlemskab eller via billetter bestilt i en særlig anledning.

Nogle af de mange fordele ved VIP-billetter er:

  • Adgang til særlige VIP-lounges
  • Drinks i halvlegen
  • Stadions bedste pladser
  • Meat and greet med spillerne

VIP-billetter fås i forskellige pakker, der bestemmer pris, og hvad der er inkluderet i oplevelsen.

Hvornår starter billetsalget?

Der åbnes for billetter til de forskellige kampe løbende gennem sæsonen, og du kan typisk købe billetter 1-2 måneder inden kampstart. Som regel oplyses du i god tid om, hvornår billetsalget starter. Køber du billetterne via et dansk rejsebureau, er du sikret billetter allerede inden billetsalgets start.

Du kan også vælge at blive klubmedlem via et Claret Membership. Det koster kun 20 euro og giver adgang til en masse fordele, herunder forsalg af kampbilletter samt 5 euro rabat på billetter, der købes i forsalget.

Køb West Ham-billetter gennem et rejsebureau

Når du planlægger din fodboldrejse til West Ham, kan du gøre det så nemt for dig selv som muligt ved at booke en samlet rejse med kampbilletter inkluderet. Fælles for de forskellige rejsebureauer er, at du udover kampbilletterne også kan få flybilletter og hotelophold i umiddelbar nærhed af London Stadium med i pakken. Du kan dog også vælge at stå for transporten selv; lige som du typisk kan tilvælge transfer fra og til lufthavnen.

Vil du gerne se West Ham på hjemmebane, kan du vælge blandt de allerede planlagte fodboldrejser hos de forskellige udbydere, som du kan se her på siden. Du kan dog også vælge at få et skræddersyet tilbud på en fodboldrejse til West Ham, som passer til dine ønsker.

Du kan bestille tilbud på en fodboldrejse til West Ham her: Tilbud på fodboldrejser.

Det er helt uforpligtende at modtage tilbud på din fodboldrejse, og du bestemmer også selv, om du vil benytte dig af ét af de tilsendte tilbud.

Når du ansøger om et skræddersyet tilbud, skal du blandt andet oplyse, hvilken West Ham-kamp, du ønsker at se, hvad der skal være inkluderet i rejsen, hvor mange I skal afsted, hvornår I skal afsted, og om du har særlige ønsker til rejsen i øvrigt.

Billetter til London Stadium

London Stadium er et kapitel for sig. Det blev bygget som værts-stadion til OL i London i 2012, og siden er West Ham rykket ind og har fået stadionet som hjemmebane. Netop fordi der er tale om et OL-stadion, er London Stadium ret spektakulært – og du bør bestemt overveje en rundvisning, når du alligevel er i byen for at se fodbold. Det er en stor oplevelse.

Du kan sagtens købe billetterne direkte på stadion, men du sparer en smule ved at købe dem på forhånd.

  • Online pris: 17 euro for en voksenbillet
  • Pris på stadion: 19 euro for en voksenbillet

Der tilbydes stadion tours stort set hver dag, herunder guidede rundvisninger, kampdagsrundvisninger og VIP-rundvisninger. Billetter til London Stadium Tours kan købes her: London Stadium Tour.

Sådan siger vores brugere...Super info om fodboldrejser
Altid god info om, hvilke destinationer og kampe man kan komme til. Derudover også mange spændende artikler om gode fodboldbyer.

Kristoffer Føns

Markedets bedste guide
De bedste rejser, guides, nyheder og baggrundsviden, der, tilsammen med en tydelig passion for fodbolden, kun kan få de varmeste anbefalinger herfra.

Martin Jørgensen

Fodboldrejsernes svar på Momondo
Der findes et virvar af fodboldrejse-bureauer, der udbyder de samme kampe. Det var derfor rigtig fedt med et site, hvor jeg kunne sammenligne priser.

Emil Brink