Guide til West Ham-kampe: Oplev West Ham United og I’m Forever Blowing Bubbles på London Stadium. Find fodboldrejser og billetter til West Ham-kampe her.

Herunder finder du alle West Ham-kampe i 2023/2024, som du har mulighed for at købe fodboldrejser og fodboldbilletter til. Du kan finde og sammenligne priser på rejser til West Ham kampe fra flere forskellige rejsebureauer til både Premier League, FA Cup, Capital One Cup og evt. Champions League eller Europa League.

Se også vores rejseguide: Fodboldrejser til West Ham United.

Vælg kamp og sammenlign priser på fodboldrejser og billetter til West Ham-kampe

Guide til West Ham-kampe

West Ham United spiller fra sæsonen 2016/2017 på deres nye hjemmebane London Stadium, som er det ombyggede Olympiske Stadion i London. Stadion blev oprindeligt bygget til OL i London i 2012, men er siden blevet ombygget, så det i dag har plads til 60.000 tilskuere og altså ny hjemmebane for West Ham United. Det nye stadion bliver med sine 60.000 tilskuerpladser det tredje største stadion i England.

Den tidligere hjemmebane Boleyn Ground (også kaldt Upton Park) var placeret i det østlige London, hvor West Ham oprindeligt stammer fra og havde plads til 35.000 tilskuere. Den nye hjemmebane ligger i området Stratfort og Queen Elizabeth Olympic Park, ca. 4-5 kilometer fra den tidligere hjemmebane.

West Ham er blandt de store klubber i London og spiller traditionelt altid i Premier League. West Ham kan dog ikke prale af mange titler, som nogle af øvrige London-klubber, men klubben trækker altid mange tilskuere og er blandt andet meget kendt for sangen “I'm Forever Blowing Bubbles”, som spilles og synges på stadion før West Hams kampe. Under sangen puster sæbe-kanoner, rent faktisk sæbebobler ud over stadion. Et syn som skal opleves live til en West Ham-kamp.

London-derbyer mod de andre topklubber i London, er altid seværdige West Ham-kampe, hvor der både er point, prestige og den lokale håneret på spil. Det gælder især mod Chelsea, Arsenal og Tottenham. Men også West Ham-kampe mod ærkerivalen Millwall er en oplevelse værd. Både West Ham og Millwall, kommer fra såkaldt “hårde” områder i London, og de to klubbers fans er bestemt ikke gode venner. Da Millwall sjældent spiller i Premier League, mødes de to klubber typisk kun hvis de enten trækker hinanden i FA Cup eller Capital One Cup.

Find det officielle kampprogram for West Ham United her: www.whufc.com