Billetguide: Fodboldbilletter til Celtic FC på Celtic Park i Glasgow. Find og sammenlign priser på Celtic-billetter til alle kampe i 2023/2024 her.

Vælg kamp og sammenlign priser på billetter til Celtic FC

Sådan får du Celtic-billetter

Celtic er en gammel klub på et næsten lige så gammelt stadion i Glasgow. Celtic Park stadionet er dog renoveret en del gange i løbet af årene. Man behøver ikke at være hardcore Celtic-fan for at vide, at britisk fodbold er noget helt særligt, og en Celtic-kamp på hjemmebane er bestemt ingen undtagelse.

Celtic har nogle af de mest dedikerede fans i verden, der forstår at skabe en stemning og at støtte op omkring klubben, som det sjældent ses i andre sammenhænge. Blandt andet rejste anslået 80.000 fans til Sevilla i 2003 for at støtte op omkring deres klub ved UEFA Cup-finalen, selvom kun 30.000 af dem havde billetter til kampen. Den massive opbakning har givet pote. Celtic er nemlig blandt de mest vindende klubber i hele Storbritannien og har blandt andet vundet det skotske mesterskab 50 gange gennem årene, og de vandt da også den førnævnte UEFA Cup-finale i 2003.

Tidligere har Celtic FC særligt rivaliseret imod skotske Rangers FC, men efter modstanderens chokerende konkurs i 2012, har Celtic totalt domineret skotsk fodbold – og selvom nationen er mindre af størrelse, kan klubben sidestilles med mange større europæiske klubber.

Nedenfor kan du læse mere om, hvor du køber Celtic-billetter, hvad billetterne koster, og hvornår du kan få fingrene i dem.

Hvor kan du købe Celtic-billetter?

Du bør altid benytte ovenstående officielle billetoperatør, når du ønsker at købe Celtic-billetter. Det kan være fristende at købe kampbilletter via en online markedsplads eller ved salg hos private, der tilsyneladende har fortrudt – især hvis du gik glip af billetterne i det officielle billetsalg. Desværre er der mange eksempler på snyd ved gensalg af billetter, og du risikerer i værste fald at blive afvist ved entre til stadion og gå glip af kampen.

Billetter til Celtic-kampe kan købes via deres lokale billetoperatør: eticketing.co.uk/celtic.

Hvis du vil være helt sikker på at få fat i nogle gode billetter, kan du med fordel købe en samlet fodboldrejse hos et rejsebureau. Se mere om dette længere ned ad siden.

Billetpriser til Celtic-kampe

Billetpriserne til Celtic-kampe varierer afhængigt af kamptype, modstander og ønsket plads. Typisk starter billetpriserne fra 30 pund. Når du køber billetter, kan du vælge mellem forskellige typer af pladser, herunder for eksempel familiepladser, der er en mere rolig og lyddæmpet del af stadion, samt placeringer blandt hjemmefansene, der sikrer en helt ekstraordinær oplevelse. Da Glasgow jo ikke er mange timer hjemmefra, kan du også overveje at købe et sæsonkort, der sikrer dig billetter til alle de bedste kampe.

VIP-billetter til Celtic

Er du dedikeret Celtic fan, eller ønsker du blot en oplevelse ud over det sædvanlige, bør du købe VIP-billetter til en Celtic-kamp. Du kan få VIP-medlemskaber i forskellige udformninger, der giver adgang til forskellige områder og fordele:

  • Number 7 Restaurant membership
  • The Walfrid Restaurant membership
  • Kerrydale Bar membership
  • Cafe 1888 membership
  • South Stand Private Box membership
  • The McNeill Suite membership
  • The Executive club membership
  • Club Celtic membership

Priserne varierer, og det gør indholdet også, men generelt er der tale om ekstra gode pladser, mad og eventuelt drikkevarer, samt adgang til det nævnte område.

VIP-medlemskaberne er både for dig, der som privatperson gerne vil have en ekstra oplevelse, men de er også særligt velegnede i professionelle sammenhænge, hvor der er behov for en forretningssamtale i lidt mere private omgivelser, der også inkluderer forplejning og god service.

Hvornår starter billetsalget?

Løbende gennem sæsonen åbnes der op for salg af billetter til de forskellige kampe. Her annonceres det også, når en kamp er udsolgt, hvilket sker med jævne mellemrum. I gennemsnit sælges 46.000 ud af de 60.000 billetter til en almindelig kamp, og det er derfor som regel muligt at få billetter, medmindre der er tale om en topkamp.

Typisk er det intet problem at få billetter til en Celtic-kamp, selvom du skal være opmærksom på, at de bedste pladser sælges via sæsonkort. Der kan dog være rift om pladser til topkampe, hvor du enten bør være ude i rigtig god tid, eller være på den sikre side og købe billetterne gennem et rejsebureau, der forhandler fodboldrejser.

Køb Celtic-billetter gennem et rejsebureau

En fodboldrejse til Celtic er en stor oplevelse, som du sent vil glemme. Derfor bør den også sidde lige i skabet. Du kan selvfølgelig godt selv planlægge en rejse til Glasgow, men hvis du ønsker, at det hele skal gå gnidningsfrit; at indkvarteringen er i orden, og at du er sikker på nogle gode kampbilletter, bør du overveje at købe dine Celtic-billetter som en del af en fodboldrejse via et rejsebureau.

Når du køber en fodboldrejse, kan du typisk vælge, om den både skal indeholde transport, hotel og kampbilletter, eller om den udelukkende skal bestå af de to sidstnævnte, og at du så selv står for transporten.

Overvejer du en fodboldrejse til Glasgow, bør du samtidig overveje at tage af sted mere end blot et par dage. Glasgow – og Skotland generelt – har nemlig rigtig meget at byde på udover fodbold, herunder både kultur, natur og historie – og naturligvis en pubkultur, der bare skal opleves.

Billetter til Celtic Park

Med kapacitet til intet mindre end 60.000 fodboldglade fans, er der lagt op til en stemningsfuld oplevelse, når du vælger at se en Celtic-kamp på hjemmebane, men du må ikke snyde dig selv for at se lidt nærmere på selve stadionet. Det kan du gøre ved en Stadium Tour, der blandt andet giver adgang til omklædningsrummene, spillertunnellen, bestyrelseslokalet og meget mere. Du får undervejs en masse brugbar info om både stadion og klub.

En rundvisning på Celtic Park stadion koster 13,50 pund for en voksen, og der er rundvisninger alle ugens dage. Vær dog opmærksom på, at du typisk ikke kan komme på rundvisning samme dag, som der er kamp på stadionet.

Køb billetter til Celtic Park på celticfc.net/tours.

Sådan siger vores brugere...Super info om fodboldrejser
Altid god info om, hvilke destinationer og kampe man kan komme til. Derudover også mange spændende artikler om gode fodboldbyer.

Kristoffer Føns

Markedets bedste guide
De bedste rejser, guides, nyheder og baggrundsviden, der, tilsammen med en tydelig passion for fodbolden, kun kan få de varmeste anbefalinger herfra.

Martin Jørgensen

Fodboldrejsernes svar på Momondo
Der findes et virvar af fodboldrejse-bureauer, der udbyder de samme kampe. Det var derfor rigtig fedt med et site, hvor jeg kunne sammenligne priser.

Emil Brink